Prečo majú mladí ľudia zlé stravovacie návyky?
Ahojte ľudia moji dneska sme sa za obedňajším stolom rozprávali ja s bratom prečo toľko nove vírusové ochorenie pribúda a prečo sa to nerieši a neriešilo ešte pred prvým Covidom keď ľudia sa dali nalákať za očkovať a do teraz si nesieme zato následky a doteraz sa nevieme stoho vyliečiť.Zamysleli sme sa niekedy nad tým kde je príčina a prečo to vypuklo a kto zato môže....Kto zato môže hmm??...no môj názor je taky,že my sami a prečo??...oslabená imunita,nedostatok pestrej stravy ovocia,zeleniny,nadmerne užívanie nadbytočných liekov a už keď sme pri tých liekov tak neje zbytočne neustále predpisovať lieky,ktoré vôbec nezaberajú,ale len zbytočne nám škodia telu,čo tak zmeniť životosprávu??...čo tak pozrieť na prírodnú medicínu starých mam naši starý rodičia nepoznali ani lekárne a neže lieky,ktoré farmaceutika dováža neviem odkiaľ a skade aby mala dobrý zárobok.Ked som ešte bol menši dedo môj sa dožil 90 tky prečo neužíval absolútne žiadne lieky aj keď dostal lieky tak ich zobral a spláchol ich do záchodu a robil bol som naňho hrdý...liečilo sa len s bylinkami,ktoré sme si sami vypestovali....Neviem kto vlastne robí chybu??..
@anonym_a8927f súhlasím z časti, lenže kedysi tie problémy boli koncentrovanejsie a lepšie identifikovatalne, čiže rýchlejšie riešenie
a dnes sú ovela komplexnejsie , navzájom poprepájané,viac rozptýlené, problém systémový
História:ako odstranime jednú skodlivinu?
Dnes:ako znížime celoživotnú zdravotnú záťaž v prostredí,kde pôsobia 100vky faktorov naraz?a to už je iná méta
@stelly652 Tvoj dedo bol výnimka. Úmrtnosť bola vyššia, dĺžka života kratšia. 50tnici boli starci. To je ten spomienkový optimizmus.
@stelly652 ale mala by si viac citat, ze v minulosti bola doba dozitia ovela nizsie a to ze sa tvoj deto dozil 90 bolo skor stastie v genetickej vybave. v minulosti umierali deti, zeny uz pri porodoch, ludi zabijali rozne bakterialne a virusove ochorenia. Casto sa aj hladovalo. Uz prestante s tymi ropzravkami ako sa zdravo zilo v minulosti a aku pestru strvu mali. To bolo mozno za tych zlych komancov ale urcite nie pred svetovymi vojnami a daleko v minulosti
@anonym_ae7b80 Súhlasím, len dodám, že ani za socializmu sa nežilo zdravšie.

@anonym_4f8c55 ano môžu to aj zato naši rodičia matky ako nás od malička učili jesť nezdravú stravu tak do teraz sme naviazaný len na nezdravú stravu a tu potom prenášame to na naše vnúčatá
@stelly652 ale mala by si viac citat, ze v minulosti bola doba dozitia ovela nizsie a to ze sa tvoj deto dozil 90 bolo skor stastie v genetickej vybave. v minulosti umierali deti, zeny uz pri porodoch, ludi zabijali rozne bakterialne a virusove ochorenia. Casto sa aj hladovalo. Uz prestante s tymi ropzravkami ako sa zdravo zilo v minulosti a aku pestru strvu mali. To bolo mozno za tych zlych komancov ale urcite nie pred svetovymi vojnami a daleko v minulosti