Jedna detská izba pre školáka a škôlkara
Baby čo máte dve deti ,jedného školáka a jedného škôlkara a máte jednu detskú izbu, ako to riešite s písacím stolom ? Budú mat jeden? Pripadne nejak nápady
Ahoj, mám 49 m2 byt, tak chalani (13 a 17r.) majú jeden stôl. Alebo sa striedajú, alebo mladší si porozkladá všetko po koberci a tam si robí úlohy, hoci stôl má voľný.
Záleží aká je veľká izba dcéra tá ma teraz obrovskú izbu s tam by sa zmestili aj štyria študenti a keď boli deti mladšie tak mali chalani spoločnú izbu traja a zmestili sa poschodová posteľ a ešte jedna posteľ oproti v rohu skriňa a každý mal svoj menší písací stôl a v pohode
Moji mali osobitne detskú izbu.Chvíĺu boli síce spolu ,ale máme veľký vekový rozdiel t,akže starší potreboval mať kľud pri učení ,svoje súkromie. Mali stoly na dva, ale nevyužili hádam len na prvom stupni a neskôr na pc. Často robili úlohy v kuchyni pri mne, alebo v obývačke kde prišlo. S neskôr najradšej na zemi a na posteli sa učili 😅 Asi zdedili po mužovi, lebo on stále vraví, že zmaturoval aj spromoval na posteli 😂😂
Ked boli uz obidvaja skolaci, tak sme im nanovo zariadovali izbu a uz je to studentska izba a kazdy ma svoj stol. Realne tam malokedy robia veci do skoly. Rozhodne su lepsie miesta na robenie uloh - zem, postel, pracovny stol v obyvacke. 😀 Tie stoly maju zapratane svojimi dolezitymi vecami. Skor ich vyuziju na hru. Ak to velkost izby dovoli, tak radsej nech ma kazdy svoj vlastny stol.
Dcera pojde v septrembri do 3. triedy, syn ode mat 4 roky. Izbu maju zatial spolocnu, 1 pisaci stol. Skolkar pisaci stol nepotrebuje, v obyvacke ma maly stolik na kreslenie, plastelinu,...dcera si ulohy/ projekty robi v obyvacke na jedalenskom stole, stolik v izbe pouziva len obcas, ked chce mat pokoj od brata pri kresleni, tvoreni. O nejake 3 roky ich ozdelime a to bude mat kazdy svoj stolik.
A teda, my sme boli 3 v jednej izbe s jednym pisacim stolom. Prezili sme, aj tak sme sa vacsinou ucili na posteli.
Moji maju kazdy svoju izbu syn je uz 5tak a vsetko pise v kuchyni. Za stolom pisacim sedel pocas korony v 1triede na online hodine. Dcerka pise tiez v kuchyni.ked dopise syn. A on sa uci na posteli alebo prechadza

Deti majú síce každý svoju, ale ja som mala so sestrou celý čas len jeden písací stôl. Manžel s bratom boli v jednej izbe a každý mal.svoj. záleží akú veľkú mate izbu.
Ale po väčšine sme písali úlohy aj tak v kuchyni na stole.