icon

Spanie v detskej izbe

maggg111
3. okt 2021

Ahoj kedy vaše deti začali spat samé v svojej izbe?

ludka1992
3. okt 2021

@maggg111 Ahoj my sme začali ten týždeň synček má 14 mesiacov a prespí celú noc 😊

zuvelyn
3. okt 2021

Od 3 mesiacov

diusqa761
3. okt 2021

@maggg111 obe od 1 roka cca , naučili sa tak krásne celú noc postupne prespať

aduskatt
3. okt 2021

10 rokov

simona92101
3. okt 2021

@maggg111 cca od roka

drobaja
3. okt 2021

@diusqa761 môžem sa opýtať, že či ste zo zaciatku spali v izbe s dieťaťom alebo ako ste sa k tomu dopracovali? My sa v stredu sťahujeme a planujeme dat drobca spat do jeho izby.
9.10.ma 13 mesiacov, no v noci sa raz alebo 2x budi na mlieko a par krat na pohladenie ci cumlik, takze neviem ci ho tam proste prvu noc nechat len tak alebo ci spat v izbe pri nom, alebo ako to urobit😀
Dakujem 🙂

monikabull
3. okt 2021

@maggg111 my práve začíname a máme 5 rokov a máme len jedného drobca. Zaspávame pri ňom, máme v detskej izbe takú rozkladaciu pohovku a v spálni máme pri našej manželskej pricapenú drobcovu posteľ z detskej izby, lebo tak sme spávali doteraz. Je to maznák, vždy keď zaspáva, tak sa mi hrá s vlasmi☺️. No a skúšame to teraz tak, že si ľahneme do detskej k nemu, kým nezaspí a potom odídeme do spálne. Zatiaľ sa v noci ani raz nezobudil. Ráno ho normálne prídem zobudiť. No a keby sa v noci zobudí, tak má stále posteľ pri našej manželskej a dospí už tam. Lebo by nás určite hľadal. Možno robíme zle, neviem, ale ako inak to detičky naučiť, keď sme začali takto neskôr?🙂 Som zvedavá na ďalšie nápady od mamičiek, ako je to v tomto veku naj👍🙂.

diusqa761
3. okt 2021

@drobaja práveže úplne samé , nespali sme s nimi. Oni obe už okolo toho 10mesiaca vedeli celú noc prespať Max raz za noc si vypýtali mlieko takže sme im iba prečítali rozprávku , počkali kým zaspali a nechali ich v kľude spať.

sona96
3. okt 2021

@maggg111 keď mal 11 mesiacov a veľa sa v noci ešte budil. Máme izby vedľa seba takže vždy som k nemu niekoľko krát v noci chodila do izby. Vedľa postele má malú pohovku, na ktorej sedím, keď ho uspávam.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
maggg111
autor
3. okt 2021

@monikabull Dobrý den, malá mala teraz v piatok 6, a chceli by sme s tým začať taktiež, tak ďakujem za rady 🙂

jasminet
3. okt 2021

starsie deti od narodenia - kazde malo svoju izbu a najmensia asi od 2,5roka, ale so starsou v izbe. dovtedy s nami v spalni.

danieladugard
3. okt 2021

Od narodenia.

erickatt
3. okt 2021

@maggg111 6 rokov? Fuu, kusok neskoro

alinka5
3. okt 2021

@aduskatt to spalo dieťa s vami? V spálni?

aduskatt
3. okt 2021

@alinka5 mal svoju posteľ

julie19
3. okt 2021

Od príchodu z pôrodnice, mame izbu hneď vedľa a fungujeme s kamerou a do 6 mesiacov samozrejme aj s monitorom dychu... teraz bude mat rok a krásne prespí celu noc 🙂

saxana000
3. okt 2021

Nasa ma 5 a este je pri nas..spavala asi rok sama v izbe bez priblemov ale chodila v noci k nam potom prisla corona nocne desy a rastove bolesti a vtedy sa to zlomilo.strasny plac mala uplne vyhodena z rytmu skusali sme uplatky zaspavat s nou krik aj zakazy.nepochodili sme s nicim.samozrejme mudre rady okolia uz je velka musi spat sama.zacala teda vecerna tortura 2 hodiny plavcu kriku mala hotova my na nervy.stacilo.nestoji mi to za to vyhrotit to tak ze mi decko do pol noci plakalo a hikalo.ma postelku pri nasej manzelskej spi na svojom ale s nami.lahneme si prituli sa ku mne povie dobru noc maminka lubim ta.a za 5 minut je tuha.neriesim to.nebude tam do 18.skusime to neskor..skusajte postupne nie nasilu..

alinka5
3. okt 2021

@aduskatt aha... Tak to hej. Som si pomyslela však sa ani nemohli vyspať 😊

aduskatt
3. okt 2021

no práve že spal asi v 5 rokoch sám, ale vždy sa vtrepal medzi nás o 1 vnoci a nevyspal sa nikto, tak som prehodila jeho postel do spálne, išiel spať rovno tam a jedného dňa povedal, že ide k sebe, tak sme posteľ vrátili a bolo.-)

akcul13
3. okt 2021

@maggg111 ked mala 6 mesiacov a neľutujem 🙂

charlottha
4. okt 2021

my sme to mali tak kajejako. najskor spala sama v izbicke, potom nejaky cas s nami. ked ale mala novu velku postel, tak sama povedala, ze ona bude spavat len tam. to mohla mat nejake dva dva a pol roka.

marianarem
4. okt 2021

@erickatt Preco neskoro? My mame kolko rokov a vacsina z nas tuzi spat pri partnerovi (ak vsetko klape). Take male dieta vobec nemusi mat potrebu spat same.

lucia147852
4. okt 2021

@erickatt Prečo neskoro? Naša bude mat 5 a spi s nami v izbe. Má svoju posteľ. Mne sa tiež lepšie spi s niekym. Mne tu teda neprekáža. Príde čas keď už bude rada keď bude mat od nás pokoj 🤷🏽‍♀️