Ako často majú stolicu 20 mesačné deti?
Môj synček - 20 mesiacov - veľmi často kaká, aj 5x denne... spapá polievku a poobede už ju aj vykaká... babky ma už strašia, že to nieje normálne, nemá to hnačkovitý charakter, skôr také normálne, len stále veľké množstvá, ako keby všetko čo zje ním len preletí a vylezie von... naša dr. povedala, že zakiaľ nemá iné ťažkosti, tak to nemám riešiť... aj tak ideme zajtra s močom knej, tak som zvedavá, lebo ma to už dosť trápi. Ako často kakajú Vaše detičky v podobnom veku?
Moje obe deti kakajú aj 3x denne. Držala by som sa hesla ... koľko papá - toľko kaká ... 😀 Ešte ma nenapadlo sa tým nejako zapodievať. Nevidím na tom nič divné.
moja kaka raz za den, 5x za den sa mi zda tiez dost, ale mozno je to v poriadku, nie som doktor. ale aj ja by som to asi riesila 😉
Ahoj tak moja mala ako kedy zvacsa vzdy rano ale mame dni ked sa vykaka po kazdom jedle a tiez to nie hnackovite. a tiez ked sa vykaka tak ta je az za usami 😀 😒
Deti ktoré často kakaju mozu mať nábeh na celiakiu,treba spraviť testy ak to dlho trvá.
moje deti kakaju po kazdom jedle.... skratka nieco do bruska pribudne, tak sa to, co tam bolo predtym tlaci von ;-D
ked boli male, tak mali nakakane v kazdej plienke 😀 ziadne traviace tazkosti nemaju a aj miery maju tak akurat, primerane veku 😀
kakanie 1x za den nie je zdrave tiez... takze aj ty by by si katuska mala zajst k lekarovi s dcerkou 😀 takze ju nestresujte, ja nechapem preco vzdy za vsetkym kazdy vidi hned chorobu... to ze spapa polievku neznamena ze ju hned poobede vykaka, kaka nieco co jedol niekolko hodin predtym 😉
ahoj ... moj syn je uz sice o nieco starsi ale tak ako v 20 tyzdnov tak aj teraz nam kaka tak 2-3x do dna ... ale dost zavisi aj od toho co a kolko toho zje .... neviem ci 5x je vela alebo nie ale pripomenulo mi to mojho brata ... ten je uz dospelak ale co si pametam odjakziva to bolo aj u neho ako u tvojho maleho ... len co dojedol uz utekal na WCko 😀 a je z neho statny sportovec ktory nikdy nemal ziadne zaludocne ani ine s tym spojene problemy 🙂
ahoj 🙂 tak my kakáme tak 1-2 za deň ale bolo už aj také že 3x nie je to každý deň rovnako okrem ranného to máme každý deň 😀
moja mala kaka niekedy tiez tak vela. hlavne ak sa jej posuva nejaky zub, tak to kaka skoro stale 🙂 . nemyslim, si ze je to naskodu, pokial ti pravidelne pije a papa. a nechudne. 🙂

ja mam 16mesacnu dcerku a kaka mi raz za den a kazdy den rovnako 🙂 to neni normalne ked tak casto kaka 😒