Alergia na roztoče. Dá sa mu nejako pomôcť?
Ahoje maminky,rada by som vdela váš názor.Chlapec má alergiu na roztoče a keď mu robia testy vždy je to horšie a horšie...Dá sa tomu nejak pomocť aby sa to zlepšilo ak áno ako?Lekárka nám nikdy nič nepovedala,ani či sa niečomu vyhýbať...Proste o takejto alergii nič neviem...Poradíte mi prosím?Ďakujem
@staninka30 syncek to ma tak,ze,ako pises,v noci pocas spanku plny nos kasel...pamatam si minulorocnu zimnu sezonu...kolko noci sme presedeli pri otvorenom okne,aby sa mu kasel ukludnil....testy robene mal,vysli mu pozitivne na roztoce...tiez "cember na vdychovanie ventolinu", boli sme aj u krcneho...nosna mandla v poriadku...akurat vravel,ze ma tie sliznice rozdrazdene,opuchnute,ze mu to tlaci na Eustachovu trubicu,vtedy aj horsie pocuje...ked sme to spozorovali prvykrat,velmi sme sa vylakali...odporucil Nasofan do nosa dlhodobo....alergologicka nam dalej dala Montelukast v kombinacii s Aeriusom a tym Ventolinom...nuz...uz sa v tom obcas stracam....ked uz toho bolo vela ..vysadila som vsetko a zacala som skusat,co mu vlastne zabera....no chcem povedat,ze akonahle prislo leto...cize april az do teraz...ani len nepotiahol nosom....
@dzamajka ked nam Toto zacalo tak Sme isli k orl Na slovensko (kedze v uk Mam povedali,Ze moze cakat Rok Na operaciu)a kym Sme sa Tudostali k orl museli Sme cakat 3mes.-a predtym nas Poslali Na sleeping study a podla toho zistovali ako dycha ci Ma to apnoe a nakoniec tvrdili,Ze Nie..prideme Na svk a doktor hned Ze Je to uz moc velke a musi to ist von plus to tlacilo Na uska a Filip Bol,,hluchy"musela som Ho okrikovat a niekedy Ho boleli uska a mal 37.5 ..Takze mandlu nam vybrali,ale ten plny nos a kasel zostal..mozeme popisat cez ip Pekny den Prajem
@staninka30 pokojne...kludne mi napiste....my sme sa nastastie operacii vyhli,po prelieceni sa sluch vratil....ale vzdy to kolise,akonahle ochorie....
ja sa tiez pridavam do klubu moja dcera je tiez alergicka ma roztoce 😕niekedy uz neviem co jej dat od kaslu a teraz je to horsie ked sa uz kúri 😔
Ahojte mamičky aj moji dvaja synovia majú alergiu na roztoče a hlavne starší syn má silnu alergiu dnes robené kontrolné odbery má 14 rokov 😑. Janinah prosím o pridanie do skupiny .Ďakujem
Peter odporúčam pycnogenol. Vygooglite si k tomu niečo. Je to podľa mňa úplný základ absolútne na všetko: http://www.ls-zetis.cz/pycnogenol-alergie-
Je to úplne čistý prírodný produkt. Vygooglite si to. My používame od NordPharm.
Tu je k tomu napr. niečo:http://www.uspesna-lecba.cz/pycnogenol-superantioxidant/
Ahojte...7r.syn ma alergiu na roztoce...vysli dost vysoke hodnoty
...uziva zenaro +Avamys denne.Alego. predpisal aj Spiromon ALE syn nekasle.Mam davat spiromon aJ ked nekasle?
Môžte ma tiež pridať do tej skupiny mamičky alergikov . Jedneho mám doma a za dva roky nám hodnoty z 8 stúpli na 100 na roztoce neviem kde je norma ci je to už veľa alebo ešte sme.tak v strede ale chudak od janura dycha len ustami sople neustale celorocne ekzem a svrbenie celeho tela kazdnu noc takže ako sa zlaticko narodilo este som nespala a to ma uz skoro 4 :'( och som sa vyliala
@ajka1515 my sme sa tiež so synom takto trápili, v škôlke nebol skoro vôbec, čo bol stále chorý a hlavne soplavy, vyberali mu aj mandle ale zmena k lepšiemu nenastala, raz sa jedna mamička chválila že jej synovi veľmi pomohlo aloe vera + kvalitne probiotiká od jednej firmy, lebo my sme už pokúšali asi všetko z lekárne aj na podporu imunity a nikdy nič nezabralo, tak som do toho išla, v septembri bol rok čo to užíva, neviem či zabralo teda to, ale isto viem že je december a lieky na alergiu ešte neuzival a nevynechal zatiaľ deň v skole
@kvojtanikova zehlienenie? Je mozne ze moja dcerka v 1 kuse odrha, stazuje sa mi ze stale jej zateka hlien a preto musi odrhat... svrbi ju cele telo aj nos. Je toto tiez typicke pri alergii na roztoce?
@ajka1515 cize pri alergii na roztoce moze svrbiet aj telo? Dakujem
@lindickas ake maju prejavy prosim?
@zuzulikmichalik neviem ti na to kompetentne odpovedat, moje deti mali napokon alergiu na byliny a travy

@evita1114
@staninka30
Riešili sme to probiotikami z nemeckej firmy a aloe vera gélom aj ako detox aj ako zdroj vitamínov. Môžem do IP poslať dáke materiály