icon

Alergia na roztoče. Dá sa mu nejako pomôcť?

evinkal
21. mar 2011

Ahoje maminky,rada by som vdela váš názor.Chlapec má alergiu na roztoče a keď mu robia testy vždy je to horšie a horšie...Dá sa tomu nejak pomocť aby sa to zlepšilo ak áno ako?Lekárka nám nikdy nič nepovedala,ani či sa niečomu vyhýbať...Proste o takejto alergii nič neviem...Poradíte mi prosím?Ďakujem

smoni
30. okt 2017

@evita1114
@staninka30
Riešili sme to probiotikami z nemeckej firmy a aloe vera gélom aj ako detox aj ako zdroj vitamínov. Môžem do IP poslať dáke materiály

evita1114
30. okt 2017

@smoni áno dakujem, budem vďačná

dzamajka
30. okt 2017

@staninka30 syncek to ma tak,ze,ako pises,v noci pocas spanku plny nos kasel...pamatam si minulorocnu zimnu sezonu...kolko noci sme presedeli pri otvorenom okne,aby sa mu kasel ukludnil....testy robene mal,vysli mu pozitivne na roztoce...tiez "cember na vdychovanie ventolinu", boli sme aj u krcneho...nosna mandla v poriadku...akurat vravel,ze ma tie sliznice rozdrazdene,opuchnute,ze mu to tlaci na Eustachovu trubicu,vtedy aj horsie pocuje...ked sme to spozorovali prvykrat,velmi sme sa vylakali...odporucil Nasofan do nosa dlhodobo....alergologicka nam dalej dala Montelukast v kombinacii s Aeriusom a tym Ventolinom...nuz...uz sa v tom obcas stracam....ked uz toho bolo vela ..vysadila som vsetko a zacala som skusat,co mu vlastne zabera....no chcem povedat,ze akonahle prislo leto...cize april az do teraz...ani len nepotiahol nosom....

staninka30
31. okt 2017

@dzamajka ked nam Toto zacalo tak Sme isli k orl Na slovensko (kedze v uk Mam povedali,Ze moze cakat Rok Na operaciu)a kym Sme sa Tudostali k orl museli Sme cakat 3mes.-a predtym nas Poslali Na sleeping study a podla toho zistovali ako dycha ci Ma to apnoe a nakoniec tvrdili,Ze Nie..prideme Na svk a doktor hned Ze Je to uz moc velke a musi to ist von plus to tlacilo Na uska a Filip Bol,,hluchy"musela som Ho okrikovat a niekedy Ho boleli uska a mal 37.5 ..Takze mandlu nam vybrali,ale ten plny nos a kasel zostal..mozeme popisat cez ip Pekny den Prajem

peter952
Odpoveď bola odstránená
dzamajka
1. nov 2017

@staninka30 pokojne...kludne mi napiste....my sme sa nastastie operacii vyhli,po prelieceni sa sluch vratil....ale vzdy to kolise,akonahle ochorie....

marcovka1
5. nov 2017

ja sa tiez pridavam do klubu moja dcera je tiez alergicka ma roztoce 😕niekedy uz neviem co jej dat od kaslu a teraz je to horsie ked sa uz kúri 😔

lindickas
7. dec 2017

Ahojte mamičky aj moji dvaja synovia majú alergiu na roztoče a hlavne starší syn má silnu alergiu dnes robené kontrolné odbery má 14 rokov 😑. Janinah prosím o pridanie do skupiny .Ďakujem

peter952
Odpoveď bola odstránená
gazah
7. dec 2017

Peter odporúčam pycnogenol. Vygooglite si k tomu niečo. Je to podľa mňa úplný základ absolútne na všetko: http://www.ls-zetis.cz/pycnogenol-alergie-

peter952
Odpoveď bola odstránená
gazah
7. dec 2017

Je to úplne čistý prírodný produkt. Vygooglite si to. My používame od NordPharm.

gazah
7. dec 2017

Tu je k tomu napr. niečo:http://www.uspesna-lecba.cz/pycnogenol-superantioxidant/

ronyy
7. dec 2017

Ahojte...7r.syn ma alergiu na roztoce...vysli dost vysoke hodnoty
...uziva zenaro +Avamys denne.Alego. predpisal aj Spiromon ALE syn nekasle.Mam davat spiromon aJ ked nekasle?

marcovka1
7. dec 2017

@ronyy aj moja dcera zenaro,spiromon a nos jej cistim s physiomerom morska voda,dal nam aj sirup aerius ,ale niekedy kasle hruza .... ked jej lepsie tak nedavam lieky a neviem ci je to dobre,lebo potom ten kasel sa vrati 😕

ajka1515
3. dec 2018

Môžte ma tiež pridať do tej skupiny mamičky alergikov . Jedneho mám doma a za dva roky nám hodnoty z 8 stúpli na 100 na roztoce neviem kde je norma ci je to už veľa alebo ešte sme.tak v strede ale chudak od janura dycha len ustami sople neustale celorocne ekzem a svrbenie celeho tela kazdnu noc takže ako sa zlaticko narodilo este som nespala a to ma uz skoro 4 :'( och som sa vyliala

evita1114
4. dec 2018

@ajka1515 my sme sa tiež so synom takto trápili, v škôlke nebol skoro vôbec, čo bol stále chorý a hlavne soplavy, vyberali mu aj mandle ale zmena k lepšiemu nenastala, raz sa jedna mamička chválila že jej synovi veľmi pomohlo aloe vera + kvalitne probiotiká od jednej firmy, lebo my sme už pokúšali asi všetko z lekárne aj na podporu imunity a nikdy nič nezabralo, tak som do toho išla, v septembri bol rok čo to užíva, neviem či zabralo teda to, ale isto viem že je december a lieky na alergiu ešte neuzival a nevynechal zatiaľ deň v skole

lenkica
7. máj 2019

@evita1114 prosím.. aké aloe a probiotiká ste užívali?

evita1114
9. máj 2019

@lenkica aloe vera aj probiotiká od spoločnosti LR, ja som sa nakontaktovala na ich zástupcu v Piešťanoch a objednávam si všetko sama

adel_234
9. okt 2019

@evinkal kvôli roztočom by bolo asi príliš dávať do tela chémiu, aj keď chápem, že to znepríjemňuje život :( skús prírodné preparáty poguglit

luckafn
Odpoveď bola odstránená
lizy1
12. feb 2020
janinah
12. feb 2020
lizy1
13. feb 2020

@janinah prepáč. Čítam tému a omylom som ta označila. Ospravedlňujem sa

luckafn
Odpoveď bola odstránená
luckafn
Odpoveď bola odstránená
zuzulikmichalik
28. okt 2020

@kvojtanikova zehlienenie? Je mozne ze moja dcerka v 1 kuse odrha, stazuje sa mi ze stale jej zateka hlien a preto musi odrhat... svrbi ju cele telo aj nos. Je toto tiez typicke pri alergii na roztoce?

zuzulikmichalik
28. okt 2020

@ajka1515 cize pri alergii na roztoce moze svrbiet aj telo? Dakujem

zuzulikmichalik
28. okt 2020

@lindickas ake maju prejavy prosim?

kvojtanikova
1. nov 2020

@zuzulikmichalik neviem ti na to kompetentne odpovedat, moje deti mali napokon alergiu na byliny a travy