Alergia na roztoče. Dá sa mu nejako pomôcť?
Ahoje maminky,rada by som vdela váš názor.Chlapec má alergiu na roztoče a keď mu robia testy vždy je to horšie a horšie...Dá sa tomu nejak pomocť aby sa to zlepšilo ak áno ako?Lekárka nám nikdy nič nepovedala,ani či sa niečomu vyhýbať...Proste o takejto alergii nič neviem...Poradíte mi prosím?Ďakujem
@dzamajka nahodou som našla tvoju otázku o špeci poťahoch pre alergika na roztoče,my ich máme v podstate odkedy synovi alergiu zistili a som veľmi spokojná,je rozdiel ak niekd ev hoteli a pod. spí bez nich /ja ich aj nosím so sebu už aj na "cudzie" postele,máme zn. Pristine,čo ešte odporúčam je čistička vzduchu s ionizátorom máme Ionic care
Prosim vas ma niekto z vas skusenosti s protiroztocovymi navlekmi pristine, protecsom a nanospace? Neviem Sa rozhodnut, nejde mi ani tak o cenu ale o kvalitu ake su na dotyk, priedusnost, dakujem
A este popripade ci ste riesili aj novy vysavac, sorac Ze mam tolko otazok je to pre mna nova diagnoza a nikto z nas doma nie je alergik
@marcovka1 zaclonky, aj koberec som odstranila ako prve, je to tam teraz dost chladne, nemaju Sa chlapci ani na com hrat, netreba to asi prehanat tak este nebudem nic kupovat, uvidim ci Sa mu alergia zhorsi cez zimu, teraz je ok, I ked Ideme teraz na chatu, snad Sa mu to nezhorsi, predsa tam bude vsetko stare, kobercove, zavesy
@peter952 to fakt? zaujimave tvrdenie, ktore tocis neustale dookola....uplne nezaockovane dieta je silny alergik a celiatik + HIT....ale malo by byt teda uplne zdrave, nie? alebo alergia a celiakia sa medzi chodoby nepocita? ci len zhoda nahod? V inej diskusii si mi na toto uz viac neodpovedal....odpovies mi teda teraz, ako je to vlastne mozne???
@peter952 to Sa ti Tu chce hadat a riesit naco som Sa ani nepytala???!!!! Zaujimali ma potahy na postel a nie ci zaockovat alebo nezaockovat, vsetko ma svoje pre a proti, kazdy ma iny nazor a ak by som si mala vybrat dam aj svoje tretie dieta zaockovat, myslim ale Ze tejto temy Sa tyka ina diskusia, dakujem
@dzamajka moze dieta uzivat aerius a trifed sucastne?podla lietaku Nie MAm ten trifed Len bojim sa Ho nasadit Lebo Syncek berie aerius ..
@staninka30 aj nas je na Aeriuse a ak ochorie a doktorka predpise Trifed,tak nam povie,aby sme Aerius na tie dni vysadili.Vzdy to tak robime☺
No...veru,my sme uzivali aj sucasne....syn bol v takom stave,ze od oktobra do marce kazde dva tyzdne ochorel,po chorobe mu ostal brutal kasel,vkuse zahlieneny....nebolo konca kraja...cize Aerius dlhodobo...ten sme vysadili ozaj az v jari...a Trifed pri kazdom takom zahlieneni...I ked nemam pocit,zeby mu to nejako speci pomahalo.Ale zas,na druhej strane,kopec liekov nemozu deti do 3rokov,napr.Hylak...a mojej.dcerke to lekarka ordinvala od babatka pri kazdej hnacke,no.Ak mas pochybnosti,porad sa s lekarkou.
Nám sa podarilo zbaviť sa alergii prírodnou liečbou a detoxom.
@dzamajka presne ako píšeš aj môj syn tak od októbra do marca vkuse zahlieneny, mám pocit že ten aerius vôbec nezaberá, mame aj kortikoidy do nosa ale to mu nechcem dávať,, snažím sa tiež niečo vymyslieť vlastnou cestou, hlavne mu posilniť imunitu aby sme tu alergiu aspoň zmiernili, dakujem za každú radu, syn je inak alergicky na roztoče a má 6 rokov
@smoni
Tak to by Ma naozaj zaujimalo akou liec ou?dakujem Za odpoved ..
@peter952
Zial pride mi to Tak..,Ze mate pravdu ..a to z vlastnej skusenosti..zijem v U.K. Tu zdravotnictvo funguje uplne Inak ..Jedneho dna Sme Boli v ordinacii dohodnut appoitment pre synceka Na Ockovanie Na tetanus a sestricka mi ponukla protichripkovu vakcinu pre synceka vo forme sprej do Nosa..obkecala to a Ja som suhlasila..a odvtedy to zacalo jeden velky kolotoc Maly mal zimnicu teploty vracal Na pohotovost Sme Sli 3krat po tejto vakcine ..a Potom sa k tomu vsetkemu pridruzila alergia ..Ja to davam Za vinu tej Sku..vakcine ..Takze Teraz ked dostane papier zo skoly Ze Ma podstupit vakcinu Na chripku papier skonci rovno v kosi ..velka zhoda nahod Ze vsetko zacalo po vakcine..
@vlucifuk
Dakujem skusime najskor cibulu s cukrom ..Ak Nie Tak ten sirup..
Ako dlho Uzivate aerius?
@staninka30 maly ho uziva asi rok a pol...Teraz ideme vyberat nosnu mandlu,tak som zvedava,ci sa nieco zmeni.Aerius teda berieme na alergiu,lebo aj testy alergiu vykazali.Maly mal ale plny nos kazdu chvilu,ci nieco kvitlo alebo nie.Nakoniec je problem s mandlami.Tak dom zvedava.
@dzamajka
Moj 6rocny sa budi KAzde rano ukaslany a Ma upchaty nos. po zvysok dna bez kasla..kortikoidy Sme vyfasovali,ale take sracky mu davat nebudem ..aerius berieme uz Rok Aj to nam Ho predpisuju Na slovensku.Rok do neho pcham sirup chemiu chcela by som prave najst nijaku alternativnu liecbu.. Lebo Tu v uk nam naordinovali pred rokom inhalatory😵 plus odmietaju urobit test Na alergiu,Ze to skodi su proti tomu!!tak Aj Na testy budeme musiet Na svk takisto ako Aj Na nosne mandle,kedze Tu clovek caka Rok Na operaciu ..

@marcovka1 to nám odporučila alergologicka, keď nám nezaoberali lieky