icon

Čo spôsobuje krv v plienke novorodenca?

pato88
9. okt 2024

Ahojte, maly je plne kojeny, mliecne vyrobky som vysadila,
tyzden sme mali vsetky plienky v poriadku, ale vcera opat
v dvoch torlinku krvi… mala som horku cololadu, teraz pozeram, ze aj tam je trocha mlieka, zeby to? Chcem sa opytat, mate niekto skusenost, co okrem mlieka by to mohlo sposobovat? Napr. Kakao ( cokolada), soja? Tiez den predtym ako mal krv som mala indicke a v pondelok zase jogurt z kokos mlieka, krv mal den na to, mohlo by to mat dopad? Pediatrovi sa to moc nezda, ze by to bolo kokos mlieko… vdaka

anavixy
9. okt 2024

A urcite je to krv? Je to v stolici? Aj pred vysadenim mlieka uz mal krv? Pri ABKM moze vadit aj trochu mlieka.

danielahamar
9. okt 2024

Sú ľudia, kt. stačí ozaj kvapka a áno v čoko je, treba čítať, nie každá horká je ok. Aj sója môže vadiť

kiki68
9. okt 2024

Je normalne vraj, ze novorodenec cika nejaku primes krvi. Nas to mal, ja panika a pediatricka mi to vtedy viac krat vysvetlovala. Nema to nic s kojenim, telo sa zbavuje nejakych usadenin

danielahamar
9. okt 2024

@kiki68 ak sa jedná o novorodenca myslím tým možno najviac mesiac, ano, ktozvie koľko má dieťa a ak je to dievča o to viac môže byť v plienke

andrea2323
9. okt 2024

@kiki68 nemyslíš farbivo bilirubín? To majú ale len pár ďnoví novorodenci v moči..

kiki68
9. okt 2024

@andrea2323 asi toto, u nas tam bola primes krvi. Nas to mal asi dva tyzdne, potom uz vobec