icon

Dieťa a sexuálne obťažovanie

mininera
22. aug 2013

V prvom rade sa ospravedlňujem za nový nick.Podobnú tému som našla len jednu a tam išlo o 11 ročného chlapca.Nie som tu nová,ale o týchto problémoch mi nie je ľahké písať a priznať sa k nim.Aspoň zatiaľ nie. ☹ Všetko sa to začalo okolo mája.Mali sme na návšteve dcérinu kamarátku menom D. zo škôlky.Obe majú 5 aj pol roka.Staršia dcéra-Ni. mi prišla povedať,že tie dve sú po tme v izbe a zavreté.Potichu som šla za nimi a nachytala som ich.Sedeli obe pod stolom.Vedela som,že robia niečo nekalé.Ostali ticho a na otázku čo robia mi dcéra Ne. povedala,že jej to kázala D.D som hneď poslala domov.Dcéra Ne.mi na moje naliehanie povedala,že jej D. pchala prst do riťky a ju to veľmi bolelo.A ešte,že ak mi to povie,že sa s ňou D. nebude hrať.Keď som sa v pondelok stretla s D. mamou,povedala som jej to.Ešte pred prázdninami som sa dozvedela,že D. obťažovala dvoch chlapcov v škôlke.
A tu sa začína NÁŠ problém.Počas prázdnin tentoraz MOJA dcéra Ne. obťažovala deti.Bolo to na začiatku júla,keď som ju videla u susedov pri našom plote,ako stojí blízko oproti chlapcovi -L.(o rok starší) a on si už dvíhal nohavice hore.(Povedala,že cikal.Neverím.)Ne som dohovorila,vysvetlila aj pohrozila.Druhý raz to bolo na našom dvore 5 metrov odomňa.Rozprávala som s kamoškou a jej syn Ľu.- 4 roky a moja boli pri ríbezliach pokrčeni a hrali sa.Dívali sme sa na nich.Malý sa zodvihol,stiahol kraťasky,tak som šla za ním aj s jeho mamou,či ide cikať.Povedal, že nie.Že mu kázala moja dcéra Ne. dať si dole kraťasy.Povedala som kamoške o predchádzajúcom incidente.Znova som Ne vysvetlila a pohrozila,že nebude chodiť medzi deti.Na ďalšie tri týždne som moju Ne.separovala od detí.Potom som ku nám vzala známej dcéru A.-o rok staršiu.(najkamošku mojej).Odišli na poschodie hrať sa.Po 5 min som šla na kontrolu.Dvere zavreté,otvorím a moja dcéra na nej a obe mali nohavičky dole.Malá A. mi povedala,že jej to moja kázala.Odviezla som ju domov a oznámila to jej mame.Bolo mi to tak trapné. Ne som sa pýtala, kde na to chodí,kde to videla,kto jej to ukazoval.Povedala,že to videla na obrázku na dverách v garáži u nás.Šli sme sa tam spolu pozrieť,ale tam sú len 4 baby s nahými prsiami.Nič viac.Tak som sa jej znovu opýtala a ona len mikla plieckom.Hneď ten deň som volala detskej psych. a objednali nás na 28.8.A posledná kvapka pred 2 dňami.Bol u nás Ľu.znova. Bez môjho vedomia.Dcéra von sa hrala .Ľu mama bola naproti nášmu domu a videla ich.Akonáhle ich stratila z dohľadu(zašli za dom),šla za nimi.Videla,ako Ne drží Ľu. ruky a pchá si ich medzi svoje nohy.Kraťasy mala dole.A doma Ľu doma povedal,že aj on mal kraťasy dolu a prstom mu pichala do pinďúra.V ten deň mi praskli nervy a Ne dostala výprask.Je toto len detská zvedavosť?Bude moje dieťa úchylné?Spravila som niekde chybu?Vyrastie z toho?Čo mám robiť?Za dva týždne škôlka a ja rozmýšľam,či ju tam vôbec dám.A či to oznámim v škôlke rodičom detí.
Čo sa týka mňa a manžela.Ja nemám problém sa prezliekať pred deťmi,manžel je o čosi zdržanlivejší.Prezlečie sa,ale nebehá po spálni dole bez.Ne spáva s nami v spálni,lebo jej nemáme kam dať posteľ.(máme sa sťahovať.)Náš sex.život je len vtedy,keď Ne chrápe.Staršia dcéra takéto problémy nemala.A ešte čosi.Chodia k nám kamaráti staršej dcéry, 9 ročný a tých neobťažuje.Poradí mi niekto?Máte niekto takéto skúsenosti?

le_to
28. feb 2014

@abbey1 mesto je uvedené v mojej vizitke, ja som rezignovala už asi v tejto veci nepomôže nič a nikto, ale aspoň som to tu zverejnila, aby ste vedeli, čo sa deje na Slovensku a že všetko je možné

natas4
28. feb 2014

@demo vobec nie je take lahke sa "dostat do telky" ako si tu poniektore myslia...bud treba mat znameho alebo to musi byt pribeh, ktory v danom momente a obdobi chcu spracovat...inak sa toho nechytia aj keby to bola 100x pravda

demo
28. feb 2014

@abbey1 ja myslim, ze ak jej bude chciet niekto realne pomoct, cize niekto, kto na to ma dosah, tak jej napise IP a vyziada si podrobnosti. Ak je cely tento pribeh pravdivy, tak dufam, ze sa tak stane a niekto jej s tym helfne.

le_to
28. feb 2014

@demo sci fi že?

le_to
28. feb 2014

nejaké IP tu mám a ďakujem za ne

natas4
28. feb 2014

@le_to ja mam skusenost s policajtami v obvode o ktorom si pisala...a vobec sa teda necudujem co si tu napisala o nich...ked som isla ja nahlasit trestny cin, tak najskor sa dva poskrabkali na hlave, zavolali tretieho, potom veduceho, potom kukli do mudrej knihy a aj tak im to nepomohlo 😝

abbey1
28. feb 2014

Ísť o moje dieťa, tak by som nerezignovala.
@demo Dúfam, že príbeh nie je reálny. Ak nebodaj áno, tak si asi všetci želáme, aby sa všetko vyriešilo v prospech dieťaťa.

le_to
28. feb 2014

@natas4 no na BA3 som mu to musela diktovať celé ja nebol schopný napísať ani jednu vetu podľa toho čo predtým odo mňa počul

sandramary
28. feb 2014

@demo Ale môže.... stačí lepší právnik, stačí ak má on vysokú funkciu...
@natas4 Vidíš a načo? Zas ju tu zhodia vyhlásia za blázna a skončí ako ja že si to celé vymyslela... 😉
Je u nás v súkromke, tak píš tam

natas4
28. feb 2014

@le_to ja som zazila aj to, ako 4 x prepisovali jednu stranu, lebo najskor nevedeli ako y/i sa kde pise, potom pisal krivo a nepacilo sa mu to...nakoniec som im ja pomahala...este, ze sa vedeli podpisat

le_to
28. feb 2014

@natas4 😀 mne sa stalo, že chcel policajt odo mňa aby som si sadla za jeho počítač a sama spísala odpovede na jeho otázky 😀
aspoň som to mala rýchlejšie ako on keďže píšem 10timi a on dvoma prstami

natas4
28. feb 2014

ludia tak lahko uveria tomu, ze vakciny nie su potrebne a je to najhorsi vynalez ludstva, a na druhu stranu nedokazu uverit tomu, ze na Slovensku je mozne, aby si pedofil behal beztrestne po svete...opustam tuto diskusiu

sandramary
28. feb 2014

Vidno že tu ešte nikto nezažil tú vetu čo mi povedala tá gynekologička - "ešte mu ju pár krát dajte, príďte hneď aby boli riadne vidieť viditeľné znaky, lebo takto je to ťažké dokázať keď je ešte panna"...
@natas4 Nepamätáš?
Potom jej majú veriť že náš štát je jeden veľký skorumpovaný systém... 😉 a ja stále od júna minulého roku bojujem ako sprostá....

veronika1369
28. feb 2014

Mám známeho v Jojke.. Môžem mu o tom povedať, taktiež mám známu ktorá pravidelne prispieva do časopisu ŽIVOT, tak myslím že to nieje až tak stratené..

demo
28. feb 2014

@veronika1369 nikto to nezverejni. le_to nema v rukach nic. keby aspon spravu od psychologa, pediatra alebo nieco, co by jej verziu potvrdzovalo. ale nema nic a preto do toho ziadne medium nepojde. nie zo strachu pred jej muzom, ale preto, ze casy, ked sa uverejnovali podozrenia bez dokazov su za nami. divoke roky 90. skoncili.

le_to
28. feb 2014

@veronika1369 fajn tak prosím ťa daj vedieť ak ich to bude zaujímať, poskytnem všetky doklady ktoré mám

demo
28. feb 2014

@le_to dobra rada tu padla myslim vtedy, ked ti niekto radil napisat na blog na sme. cita to vela ludi. cim viac ludi, tym vacsia sanca, ze sa toho ujme niekto, kto s tym bude vediet nieco urobit.

melanche
28. feb 2014

už to mám! ten zlý tyran, čo každého podplatí a zastraší, musí byť sám Baksa!

le_to
28. feb 2014

@demo posudky môžu mať v rukách iba policajti, ja ťažko keďže so synom nemôžem ísť ani k psychiatrovi

veronika1369
28. feb 2014

@demo čítala som to celé... to fakt nemá nič v rukách??? To každý deň vstane s vedomím, že jej syn je zneužívaný a kľudne funguje ďalej celý deň???? Tak ak nič nemá, tak potom do toho naozaj nikto nepôjde..
kto chce nájde si spôsob... kto nie, nájde si dôvod...

sissmiss
28. feb 2014

@sandramary predpokladam ze ta veta tej gynekologicky sokovala, ze si sa neusmiala a neprikyvla, ale ostala vyvalena a neverila vlastnym usiam...tak aj my reagujeme sokovane a samozrejma prva reakcia je ze neverime vlastnym ociam. Nezijeme v takom state a systeme ze by sme na toto boli zvyknute. Viacere tu ponukli pomoc, odpoved je mavnutie rukou aaaa, naco, kaslem na to, aj tak to nema vyznam. Vznika tu denne xy tem kde su vymyslene veci, kazdy z nas sa stal uz niekedy obetou klamstva, podvodu, manipuluje sa s citmi ludi, sme uz nejako rezignovali. Napriek tomu sa tu nasli viacere ktore chceli pomoct. Ako jej pomoze zapojenie sa do sukromnej diskusie? Drzanie problemu pod pokrievkou? Ak sa stane vrazda, tak su podozrivi vsetci, aj nablizsia rodina, je to neprijemne ale zial stava sa vsetko, zabijaju deti svojich rodicov, matky svoje deti, ak sa toto cele stalo a deje, tak tomu malemu moze pomoct len ona ak bude vsetko zverejnovat, nepomoze jej ak bude mlcat.

le_to
28. feb 2014

@melanche tvoje príspevky sú neskutočne vtipné

le_to
28. feb 2014

@veronika1369 ak myslíš či mám posudok tak nemám, ale policajti by ho mali mať, keďže vyšetrovateľ tvrdil, že tam manžel aj syn musí ísť viackrát, myslím k sexuologovi - psychiatrovi

veronika1369
28. feb 2014

@le_to napíš mi do IP čo máš v rukách, aké dôkazy, papiere.. a všetko čo máš! Napíšem známym...

le_to
28. feb 2014

@sissmiss nemlčala som, urobila som všetko čo som musela urobiť, ale vidím, že to celé bolo úplne k ničomu

katka1981
28. feb 2014

@natas4, policajt mal dve vysoke , moj muz mu diktoval celu zapisnicu ako nam ukradli medenu rynu zo strechy, presne sme vedeli ako - no nebudem pisat ako chujoviny policajt pisal, muz mu diktoval kde ma davat ciarky a podobne. Ved niektori su jak negramotni.

le_to
28. feb 2014

@veronika1369 všetko je stručne uvedené na strane 3

sandramary
28. feb 2014

@sissmiss Jasné že ma šokovala... takisto ma šokovali odpovede tu na MK, žiadala som pomoc, tí čo mi pomáhajú doteraz mám v súkromke.. Prečo? Lebo som nad niektorými odpoveďami až plakala... a tiež to doteraz namám doriešené, stále sa to vyšetruje a stále behám po úradoch... nevieš si predstaviť koľkú špinu dokáže jeden psychopat pedofil vytiahnuť /myslím tým inteligentný muž ktorý je pedofil ale IQ má bohužiaľ nadpriemerné/

sissmiss
28. feb 2014

@sandramary nepoznam tvoj pripad, ale pises ze si pomoc ziadala. Popretie je normalna obranna reakcia, s tym musis ratat ze vela ludi v ramci zachovania nejakeho svojho psych.zdravia ti nedokaze uverit, lebo je za tym aj strach, takze reakcie na mk, budu rozne. Ziadala si o pomoc, dostala si ju. Keby ti niekto ponukal pomoc ale chcel vidiet cim si presla, chcel ofotit veci zo sudu, ved to je normalny postup, pravnik nevezme pripad ak mas uz vela za sebou a nedas mu podklady, proste ak by si nedala a len odpinkavala, kazdy ma dost svojich starosti, ist pomahat sa da len ak niekomu verim a budem sa zanho bit a davat do toho svoju cest len ak je to cele pravdive, nikto tu nezorganizuje pochod len na zaklade anonymneho prispevku... Ja vdakabohu nemam takuto skusenost a mozno by som hovorila inak, ale skusam sa vzit, vcitit. Stale mi vychadza ze ak by niekto mal tieto problemy, pisal by o tom a niekto by chcel pomoct, tak by sa toho dotycny chytil... a nie ze aaale co, kaslem ja na to. Toto nam ktore sme to nezazili zrejme nejde do hlavy. Ja jej neverim, poviem pravdu, ale zaroven jej ponukam pomoc, pretoze stale mam nejaku pochybnost ze co ak je to pravda, a mohla som pomoct, ale len kvoli tomu ze som neverila... Primitivne porovnavanie s nu po ockovani si odpustim.

tatiana1983
28. feb 2014

uf strasne uniesla by som syna a usla prec