icon

Ide o herpes alebo o ekzém?

marketa1304
4. mar 2016

ahoj..chcem sa spýtať,či má niekto z vás alebo z vášho okolia s niečim takýmto skúsenosti...ide o dievčatko z UK,je to susedka mojej sestry...v Uk jej nevedia pomocť a tak sa snaží hľadať nejaké mastičky,krémiky,roztoky a skúša čokoľvek...je na tom stále horšie a horšie..diagnoza v uk je herpes,ale vieme,ako to tam chodí..bola by ochotná prísť aj na SVK...tak čakám na každú skromnú odpoveď....

Ide o herpes alebo o ekzém?Ide o herpes alebo o ekzém?Ide o herpes alebo o ekzém?
Strana
z2
martapir
14. mar 2016

marketa1304 -snáď pomože to čo som Vám poslala pre ňu, dajte viedieť☺

marketa1304
autor
15. mar 2016

@martapir ďakujeme krásne..ste veľmi dobrý človek..určite sa ozveme :D

zabkazelena007
15. mar 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

mooooje male :(

mdurka
11. apr 2016

Ak je naklonená alternatíve, odporúčam homeopatiu. pri kožných problémoch sa dá krásne pomôcť, treba určite urobiť konštitučné vyšetrenie a nájsť správny liek presne pre toto dievčatko. Určite to skúste... Ak by ste mali záujem o bližšie informácie, napíšte...

tobnuf
11. apr 2016

Pre Boha chudatko moje malinke 😢😢 neviem Vam poradit ale nech sa cim skor vylieci ..chudatkko

bzuco
11. apr 2016

@marketa1304
treba liečenie podporiť aj vnútorne - ako už bolo spomenuté - mega dávky vitamínu C a B - riboflavin, my máme bohaté skúsenosti s herpesom u syna a veľmi mu pomohlo aj natieranie vitamínom B12 - to boli vlastne ampulky do injekcií, tak isto sudocrem zabral veľmi dobre

alka1980
11. apr 2016

@marketa1304 mate nove informacie o malinkej?Zabralo uz nieco?Peahem skore uzdravenie.Taka je krasnucka,chudatenko malunkate

martapir
13. apr 2016

aj mna by zaujímalo či pomohlo niečo a hlavne to odo mna?

gretuschka1984
13. apr 2016

juuuj chudatko, to mala riadne.. ako je na tom mala??

evolucion
21. mar 2017

Chudarko male tak ide o zlateho streptokoka moja mala ho mala tiez nato pomozie len antibiotykum tusim ze mast sa vola framikoin a potom len premastit ale urcite by som dal spravyt aj testy na alergiu to pomoze tiez pri uprave jedla prajem vela stastia a ak chcete poslite my adresu a ja sa pokusim poslat ten framikoin

marketa1304
autor
21. mar 2017

@alka1980
@evolucion
@gretuschka1984
@martapir ahojte...

http://www.tvnoviny.sk/my-zeny/1848257_takto-do...

tak tie mastičky sme jej poslali,ale skontaktovať sa s ňou nebolo ľahké...vraj začala používať tu Golden Yaccu,ale konečný výsledok od nej nemám...švagor sa odsťahoval a čo sa sestra stretla s jej príbuznou,tak sa "našla" správna diagnoza a začína sa zlepšovať...a po nejakom čase sa to odvysielalo aj u nás...tak som rada,že je jej lepšie...Ďakujem vám krásne ... :D :D :D

maykaaa1122
7. jún 2017

skus este bepanthen ale care radu...a ak nepomozem, odporucam dr..nam pomohol

stella2015
27. aug 2017

Impetigo jednoznacne, antibiotika zvnutra aj zvonka. Vidim, ze je to starsi prispevok, ako sa ma ta mala teraz?

Strana
z2