Ide o herpes alebo o ekzém?
ahoj..chcem sa spýtať,či má niekto z vás alebo z vášho okolia s niečim takýmto skúsenosti...ide o dievčatko z UK,je to susedka mojej sestry...v Uk jej nevedia pomocť a tak sa snaží hľadať nejaké mastičky,krémiky,roztoky a skúša čokoľvek...je na tom stále horšie a horšie..diagnoza v uk je herpes,ale vieme,ako to tam chodí..bola by ochotná prísť aj na SVK...tak čakám na každú skromnú odpoveď....

@martapir ďakujeme krásne..ste veľmi dobrý človek..určite sa ozveme :D
mooooje male :(
Ak je naklonená alternatíve, odporúčam homeopatiu. pri kožných problémoch sa dá krásne pomôcť, treba určite urobiť konštitučné vyšetrenie a nájsť správny liek presne pre toto dievčatko. Určite to skúste... Ak by ste mali záujem o bližšie informácie, napíšte...
Pre Boha chudatko moje malinke 😢😢 neviem Vam poradit ale nech sa cim skor vylieci ..chudatkko
@marketa1304
treba liečenie podporiť aj vnútorne - ako už bolo spomenuté - mega dávky vitamínu C a B - riboflavin, my máme bohaté skúsenosti s herpesom u syna a veľmi mu pomohlo aj natieranie vitamínom B12 - to boli vlastne ampulky do injekcií, tak isto sudocrem zabral veľmi dobre
@marketa1304 mate nove informacie o malinkej?Zabralo uz nieco?Peahem skore uzdravenie.Taka je krasnucka,chudatenko malunkate
aj mna by zaujímalo či pomohlo niečo a hlavne to odo mna?
juuuj chudatko, to mala riadne.. ako je na tom mala??
Chudarko male tak ide o zlateho streptokoka moja mala ho mala tiez nato pomozie len antibiotykum tusim ze mast sa vola framikoin a potom len premastit ale urcite by som dal spravyt aj testy na alergiu to pomoze tiez pri uprave jedla prajem vela stastia a ak chcete poslite my adresu a ja sa pokusim poslat ten framikoin
@alka1980
@evolucion
@gretuschka1984
@martapir ahojte...
http://www.tvnoviny.sk/my-zeny/1848257_takto-do...
tak tie mastičky sme jej poslali,ale skontaktovať sa s ňou nebolo ľahké...vraj začala používať tu Golden Yaccu,ale konečný výsledok od nej nemám...švagor sa odsťahoval a čo sa sestra stretla s jej príbuznou,tak sa "našla" správna diagnoza a začína sa zlepšovať...a po nejakom čase sa to odvysielalo aj u nás...tak som rada,že je jej lepšie...Ďakujem vám krásne ... :D :D :D
skus este bepanthen ale care radu...a ak nepomozem, odporucam dr..nam pomohol
Impetigo jednoznacne, antibiotika zvnutra aj zvonka. Vidim, ze je to starsi prispevok, ako sa ma ta mala teraz?

marketa1304 -snáď pomože to čo som Vám poslala pre ňu, dajte viedieť☺