icon

Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?

davidko7
7. okt 2012

Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...

mravvcek
2. aug 2017

@spirit16 😂😀😂

spirit16
2. aug 2017

@mravvcek

A co chces povedat Tvojou rekciou.
Nejako to z tych piktogramov neviem precitat.
Ale rada si precitam Tvoj nazor na to.

denike
2. aug 2017

@spirit16 uff, tak toto je silna kava aj na mna. Ja robim just niekolko rokov a vsetkym bojim klientom predavam tovar za nakup, nebudem tu uvadzat to percento, lebo to nie je v sulade s pravidlami justu... ale robim to preto, lebo viem, ze produkty pomahaju. Cena zodpoveda kvalite, ale nerozumiem, preco by som na tom mala bohatnut, radsej pomozem. Je pochopitelne, ze kazdy chce dobre kupit, nemusela to byt taka ostra reakcia od spirit16

spirit16
2. aug 2017

@denike
Bohatnut?
🙂
To je presne to, co si ludia myslia. Ze poradca z marze bohatne.
Jasne pokial rada dotujes druhych ludi z vlastneho vrecka, tak nech sa paci.
Pretoze ten, kto chodi na skolenia, na stretnutia a v tejto oblasti sa vzdelava, aby ozaj vedel, co predava a ako to moze pomoct.
Aby netlacil ludom na predaj hluposti atd, ten ma s tym spojene aj vydavky, ktore prave ta marza kompenzuje a tiez Ti umozni, aby si mohol skusat vyrobky a taktiez davat zadarmo skusat vyrobky ostatnym ludom, aby nekupovali macku vo vreci.

To je cely zmysel.

Ja sa pozastavujem nad tym, ze ludia beru ako automatiku, ze - aha Ty to kupujes za menej, nez je katalogovka, takze aj mne to daj za menej.
A to su prizivnici, ktori chcu mat pre seba vyhody bez toho, aby pohli prstom, pretoze niekto iny to pre vlastnu hlupost urobi za nich.

A chapem, ze pravdu ludia casto beru ako ostru reakciu 🙂

spirit16
2. aug 2017

A este k tomu Bohatnutiu.
Pokial chodis do prace, tak automaticky ocakavas, ze Ti za to niekto zaplati, asi by si zadarmo do prace nechodila.
Ci?
Alebo keby sef za Tebou prisiel a povedal Ti:
Vies co, normalne mas na hodinu 4 EUR, ale kedze sa mi zda odveci, aby si koli praci pre mna bohatla, co keby som Ti platil len tolko, co pokryje Tvoje vydavky na jedlo a cestu do prace. Ved to Ti musi stacit.

denike
2. aug 2017

@spirit16
Neuveris, ale tiez sa vzdelavam, chodim na skolenia a rozdavam zadarmo vzorky. A aj tak predavam za nakup. Ak si aktovna justacka vies, ze sa to da...

Ale povazujem za nepripustne, aby tu niekto napadol cloveka, ktory chce kupit vyhodny produkt. @mravvcek mozno nevie presne, ako sa produkty zadovazia a preto sem smerovsla otazku. A tvoja odoved jej asi velmi nepomohla, ci?

spirit16
2. aug 2017

@denike
a inak vies, ze s tymto otvorenym statusom porusujes pravidla Justu tak, ze Ta mozu stopnut ako poradcu.
Myslim, ze vobec netusis, co sa prave urobila.

denike
2. aug 2017

@spirit16 Vystrasila si ma na smrt!!! 😂

spirit16
2. aug 2017

@denike

Vsak jasne ako som pisala vyssie. Ked chces predavat vyrobky za nakupku a dotovat vsetko ostatne z vlastneho, tak je to Tvoja volba. Neviem o ziadnom oficialnom stanovisku, ktore by toto odporucalo, alebo podporovalo.

maja91
25. aug 2017

Ahojte baby,prosím poraďte mi .Od akého veku sa môže užívať Narosan??Nás malinký má len 2 mesiace,tak neviem,čo mu ho môžem dávať..
Ďakujem

majulikcek
25. aug 2017

@maja91 od narodenie

adazdca
25. aug 2017

@maja91 vo Svajčiarsku dávaju od 3 mes. .. oficialne v EU je to neskôr... tuším od 2 rokov.. ale kto môže maltofer, tak určite je lepšia alternatíva čučor.narosan, kedže je lepšie strávitelnejši

maja91
25. aug 2017

@adazdca ďakujem pekne..náš malý má dva mesiace,tak zvazujem,či ho kúpiť..

spirit16
25. aug 2017

@maja91
no urcite lepsie nez maltofer a naviac vysledky po Narosane, sa daju jednoducho zistit krvnymi testami, ktore obycajne vychadzaju lepsie nez po maltofere.

martina1305
19. sep 2017

pozitívna spätná väzba vždy spríjemní deň

ywankax
9. okt 2017

mam zaujem o narosan, niekto z KE? dakujem 🙂

lubkacibulka
10. okt 2017

@ywankax ja som z kosic,a mám ho skladom. Donesieme na adresu. Pisem IP

lb1984
30. okt 2017

@adazdca od 3 majú to na stranke 😉

adazdca
30. okt 2017

@lb1984 to je oficialne kvoli predpisom v EU...ale vo Svajciarsku davaju omnoho skor..

verooonikka
20. nov 2017

Aj ja objednav ak by niekto nieco potreboval dohodneme sa

zmzh
21. nov 2017

Ahojte, môže sa kombinovať čučoriedkový Narosan a Globifer? Či mám nasadiť len jedno z toho?Má s tým niekto skúsenosť?

adazdca
21. nov 2017

@zmzh treba si prečítať, koľko gramov železa obsahuje globifer a koľko narosan.. a podľa toho, či dospelý, či dieťa berie, pozrieť odporúčanú dávku železa na deň..

kiwi82
22. jan 2018

Ahojte zienky, pouzival niekto narosan cucoriedkovy pri problemoch s chronickou zapchou u 3,5 r.dietatka? Anemicka nie je. Da sa pouzit aj tak? Dakujem

denike
22. jan 2018

@kiwi82 ahoj, na chronicku zapchu rozhodne nie narosan, ma skor opacny ucinok a pouziva sa pri hnacke. Moj maly mal chronicku zapchu v 2,5 a v 3,5 a zakazdym mu pomohol taky lepkavy sirup z lekarne - duphalac. Travenie upravuje z justovonahrinovych produktov skor articokovy napoj, pozri si na nete. Drzim palce, poznam to :(

mirellka
22. jan 2018

Zapekat narosan sám o sebe nezapeka ale na spomínaný problém by som zvolila tiež bud articokovy nápoj alebo aloe vera gél s ovocnými stavami...

adazdca
22. jan 2018

Tiež by som to neriešila narosanom...môj syn začína ráno s ovseno-ovocnou kašou, kde sú aj pomleté ľanové semienka..a to si zvykol každé ráno zjesť a nie je s kakanim žiadny problém...a pravdaže veľmi dôležitý je aj pitný režim, lebo keď sa malo pije aj vtedy býva zápcha...aloe je fajn, ale určite k tomu treba aj dostatok tekutín , vlákniny a hlavne aj pohyb !!

maca283
11. mar 2018

@kiwi82 Tak by som to neriesila este bodliskovy plej kazde rano dat Chut nema zuiadnu tak ze malu lyzicku zvladne mna spapat a mozes davat aj do stravy

rysavka3333
18. máj 2018

Vie mi prosim niekto zohnat Narosan sirup čučoriedkami od firmi just ? Dakujem

lubkacibulka
18. máj 2018

@rysavka3333 píšem ip

rysavka3333
20. máj 2018

@lubkacibulka dakujem uz mam