Kraniálna remodelačná ortéza hlavy
Ahojte.
Prosím Vás, hľadám mamičky s detickami, ktoré nosia remodelacnu ortezu na modelovanie hlavičky dieťaťa. Rada by som sa zoznámila s mamičkami a vymenila informácie.
Najlepšie ak sú z Košíc, ale samozrejme aj z celého Slovenska.
Budem sa tešiť.
S pozdravom, Lucia

@stejja9 tak akurat som volala maminky dam info aspon takto zatiaľ co viem.
3.maja sa ideme ukazat prvy krat s tym ze neurologa maju oni a ten aj urobi vysetrenia ktore budu potrebovať.Su velmi mily a ochotny potom napísem viac tu je na nich odkaz.
https://www.google.sk/url?sa=t&source=web&rct=j...
aj náš malý nosil prilbičku, vybavovali sme všetko v MT
Ak by to niekoho zaujímalo východ tak protetika má meracie miesto aj v Bardejove, Prešov posiela do bb
Ahojte tak my sme boli v tom Martine.Pomerali nám hlavičku potom sme isli v ten isty den tam ku neurológovi aby skontroloval ci maly nema zrastene lebkove švi ten nam vypísal poukaz na helmicku a teraz uz len čakať kedy zavolajú. Pristup super 🤩
@dzali volala som 20.4. a objednali nas na 3.5.ked som tam volala dvakrat som sa pýtala ,ze ci treba odporučenie od niekoho povedali ,ze nie len sa spýtal kto nam poradil tak som povedala ,rehabilitačná sestra.ked zavoláš radsej sa spýtaj su velmi ochotny co sa tyka parkovania da sa u nich vo dvore
Vsetkym odporúčam Martin, aj ked sa vam to nezdá kvoli dialke, ale oplati sa. Budete v správnych rukach, vysetreni aj na pripadne ine problemy neurochirurgom, ktory zaroven aj vazne diagnozy operuje, spolupracuju so špičkovým lekarom z Ostravy.. a jednoducho sa špecializujú na polohove deformity. A o perfektnom profesionalnom pristupe ani nehovorim.
Viete co je na nich najlepsie ,ze sme tam isli kvôli malému a hned riesili aj 15 r. syna ten ma zle tvarovanu hrudnu kosť tak ked si pôjdeme pre helmicku pomeraju uz aj staršieho chlapca su fakt super
Poraďte, prosím, kontakt na detského ortopéda v BA, ktorý vám dal odporúčanie na kranio ortézu. Ďakujem.
Dievcata z Kosic, prosim poradte. Tiez mame problem so zlezanou hlavickou (plagiocefalia) a chceli by sme tiez ortezu. Mala ma teraz 3,5mesiaca. Radili sme sa s pediatrickou a ta nam odporucala, kedze sme mali ist na kontrolu klbov k ortopedovi, popytat sa ako dalej postupovat. Ten nas vsak odbil s tym, ze on sa zlezanou hlavou vobec nezaobera. Vraj sa to upravi. Boli sme v novej nemocnici. Od pediatricky mame aj vymenny listok na neurologiu. Prosim, poradte neurologa a ortopeda s ktorym mate dobre skusenosti ohladom ortez. Velmi pekne dakujem
@tinik.b objednaj sa do Martina. Pri dovŕšenom 4.mesiaci, tam nepotrebujete na vyšetrenie žiadny výmenný lístok, pokiaľ scan potvrdí potrebu ortezy všetko vybavíte na mieste, nás neurológ posielal do ke tuším za mudr spisakovou ale keď som si to zratala tak by sme stratili ďalšie dva mesiace čakanim na vyšetrenia, preto chodíme do Martina

Aj my sme boli v Martine, kde urobia scan, prilbu vyrabaju v Ostrave, dalsie meranie a upravy su potom v MT.