icon

Novorodenec a večne chorý škôlkar

8. dec 2022

Ahojte, čo chvíľa k nám pripudne bábätko a riešime otázku čo so starším synom. Je škôlkar, večne chorý od septembra, do škôlky viac nechodí ako chodí, aktuálne nás čaká výber mandle s tým, že očakávame , že sa to zlepší.. rozmýšľame či ho po pôrode nechať pár týždňov doma alebo ho nechať chodiť normálne do škôlky. Keď je doma je zdravý,len zo škôlky donesie každý sopeľ čo sa okolo šuchne. Ako by ste to riešili? Ja budem po sekcií, takže starostlivosť bude o to náročnejšia, ale zas bude doma manžel tie dva týždne na otcovskej dovolenke.

Strana
z2
maciatkolulu
11. dec 2022

A to si ho prečo vôbec do tej škôlky dávala a dávaš? Mne to rozum neberie, prepáč, tehotná a mat doma večne choré dieťa, čo sa nespi celý týždeň, vysoké horúčky a boli ho cely cloviecik👍. Proste nerozumiem. Ja som mala obe deti doma a bola som po 2 sekcii a sama, žiadna otcovska a bolo fajn. Okrem iného staršie dieťa nebrali, že je odložené, lebo prišlo malé. Ale kľudne aj na celý deň od7. 30 do 17.30....nerozumiem,fakt nie.

zuzudrnda
11. dec 2022

Ahoj. Mala som rovnakú situaciu pred rokom. Syna som do škôlky nedala. Radšej dve zdravé deti ako dve choré. Bol s nami do 9m mladsieho. Pomáhal mi, budovali si vzťah,necítil sa "odložený" a hlavný dôvod,nenosil všetky virozky. I tak sme chytili od návštevy a dcérka partyzdnova skončila s nepriechodnostou dýchacích ciest na olr. To som si zopakovať nechcela ... Síce to bolo náročné,ale ani s odstupom neľutujem. A teraz je len doobeda. Vzťah majú veľmi pekný.

autor
11. dec 2022

@maciatkolulu čo ti rozum neberie? Že deti chodia do škôlky kým rodičia pracujú? Kde som ho mala nechať?

maciatkolulu
11. dec 2022

Tak pokiaľ si v práci, tak to rozum berie, to musíš mat sakra ťažké, dieťa vkuse doma, nevyspata a tehotná..... To je jav priam.nevidany na sk,pracujuca tehotná žena s večne chorým dieťaťom tesne pred materskou😉

poopsie
11. dec 2022

No tak snáď ti nedoniesol aj ten cvm domov, lebo hádam vieš aké to je nebezpečné pre tehotné... Každá ti povie podľa svojej skúsenosti, staršie neukrátiš v škôlke o nič... Stojí ti to za to aby skončili mimino v nemocnici? .. V našej triede len za rok skončili dvaja mladší súrodenci v nemocnici, ďalší chlapec doniesol domov všetky skolkarske bacile a vtedy jeho 6 mesačná sestra citujem otca'' kašľala ako starý tuberák'' naozaj ti to stojí za to? Mne teda by nestálo.. Ku koncu roka sme maliv triede pneumokoky a tie sa očkujú v 3m

Strana
z2