Polycystické vaječníky u 12 ročnej dcéry
14. mar 2017
Dobry den, hladam mamicky, ktorym dceram boli diagnostikovane polycysticke vajecniky v pubertalnom veku ( nadmerne ochlpenie, mastna plet, akne, nepravidelna menstruacia, unavovy syndrom. ) Moja dcera ma 12rokov. Ma niekto rovnaky problem ako my ? Dakujem vopred !
Predošlá
Strana
z2
@katharinka1 dobrý deň môžem sa spýtať ako sa.to u vás vyvíjalo? Mám dve dcéry 12 a 10 obe majú chlpy nad hornou perou a na brade nohách rukách. Chĺpky na brade sú jemné a je ich dosť..lekári má zatiaľ.odbili, že to má oze vekom zmniznut. Ja mám sama.taky problém mám PCOS alw takto skoro som s tým problém nemala
Predošlá
Strana
z2

Ja to mám tiež od 12 nepravidelný menzes príšerná pleť ale po antikoncepcii sa to upravilo tiež som ju brala od 14 no v neskoršom veku my 3krat menila antikoncepciu a už mi ani jedna nevyhovovala ... Prestala som ju brat po 8 rokoch a veru dlho trvá kým sa telo vráti do normálu ... Ale menzes mám už pravidelný aj bez nej aj keď gynekologička trvala na tom že bez antikoncepcie ho pravidelný mať nebudem pleť mám tiež peknú a máme aj krásne bábätko a musím povedať že po pôrode mi krásne zhustli ajvlasy ktoré mi počas užívania HAK strašne padali...antikoncepcia mi ale v tom veku aspoň trochu pomohla na pleť a zvýšiť sebavedomie lebo je strašné byť v puberte keď všade okolo behajú dievčatá s krásnou pleťou a vy máte po tvári zapálené vredy ale to pochopí len ten kto si tým prejde ...