Stále si šúcha noštek. Čo to môže byť?
chcela by som sa opytat ci ste ,,nemali,, nieco podobne-dcera si opakovane trie nostek-ked vstane,ked papa,ked sa hra,dokonca myslim ze aj ked spinka 😒 co to moze byt?tento ,,jav,, uz pozorujem dlho...poradte 🙂
tak aspon vies kedy je unaveny 😉 moja by potom spinkala cely den 😅
Aj nas to robieva, ale nastastie nie tak casto, ako pises. Tiez som rozmyslala, co to moze byt a napadlo mi jedine, ze ho tam nieco svrbi, mozno vlas/chlp alebo nieco take. Alebo ho tam nieco stekli. Ked vsetko hryzie a zabara si hlavu do kadecoho, tak sa mu tam moze nieco dostat...
ALebo je tu dalsia moznost - alergia. No neviem, ci sa moze rozvinut tak skoro....
misulda pri alergii by si nesuchala aj ocka? 😒
Mozno aj, mozno nie...neviem
😒 😔
môj krpček si šúcha nos, keď je hladný, pokakaný, unavený alebo smädný....skrátka takto so mnou komunikuje 😵
ahoj martinka.tak neviem-zeby jej vzdycky nieco chybalo.... 😨
A nemá soplíky? Alebo taký suchý noštek. Libenar zvlhčí.
cikyta nostek ma ok-toto robi uz mozno aj tri mes. 😒
to neviem, Samko takto komunikuje len keď niečo fakt potrebuje, teraz je väčší, tak dopĺňa na ruky pri pokakaní, alebo sa ťahá na stôl, ak piť.
TAkže neveim, ak má noštek čistý, skús sa v poradni opýtať lekárky 😉
aj naš patrik si šucha noštek.ked bol menši tak si to najviac šuchal pri jedle.išlo ma porazit lebo si tak roznašal jedlo až do oči.a ked sa začal šuchat nemal konca.i
inak ja si do dnešneho dna šucham nos smerom do hora od malička,aj mi tak do hora rastie a vždy sa mi smiali že ho mam do hora z toho šuchania. 😅
šuchanie nošteka,špáranie sa pozoruje aj u dettí,ktoré majú črevné parazity,či ako to nazvať,detské mrle a pod.
janinah
tieto deti ešte neboli na pieskovisku alebo na zemi aby s nimi prišli do kontaktu,nie?
dostat do dietata parazita nieje až taky problem stači ak mu niekto chyti ručičku kto predtym hladkal trebarz mačku a apodobne.je to malinky zarodok ktory nieje vidiet a potom si dieta da ruku do pusky a spapa to.ale nemyslim si že šuchanie nošteka stym niečo ma.je to uplne bežny jav ked niekoho svrbi nos alebo oči.
dakujem baby 🙂
dík za info 😉
nas to robi tiez a vzdy mu vtedy povytahujem suche sopliky hoo to drazdi v nosteku !
alebo niekedy si sucha aj nostek aj ocka to už viem ze je unaveny!
U nás presne tak ako píše miskachrumka 😉
my sme mali tiez podobny problem - tak som mu zvlhcovala nostek libenarom a tiez pozerala ci nema suche susniky v nosteku a mam pocit, ze sa to upravilo...a presne ako pisu dievcata kombinacia suchanie nosteka, ociek - aj u nas znamena - sme unaveni 🙂
ahojte,
moja dcérka robí presne to isté od narodenia. myslím, že to môže byť prejav alergie, pretože tento jav u nej pozorujem viac, keď sme u našich, ktorí chovajú vnútri psa. doma si to u nej tiež občas všimnem,ale nevenujem tomu zvláštnu pozornosť.
Ahojte, netreba podla vas s takymto suchanim nosa navstivit lekara?Lebo ja o tom uz uvazujem, co si o tom myslite?
Ahojte moj takmer 7 mesacny syncek si svrbka nostek pri kazdom jedle... co to moze byt?
suchanie nosteka u deti moze byt aj vedlajsim priznakom mrli
nasi to robievali ked im isli zuby...
@vanda2012 A ako sa zistuju mrle ?
@slavka1307 ster zo zadocku, ale aj ten moze byt negativny...preventivne si daj predpisat od pediatra, preliec ho, povedz, ze to chces preventivne, 3 dni po sebe pol tablletky , cca o 2-3 tyzdne kuru zopakovat...a treba preliecit celu rodinu
u
ahojte , moja dcerka si brhli lave ocko a nostek , co to moze byt?? ma 6+ mesiacov, uz ma dva spodne zubky vonku a asi jej idu dalsie lebo si stale chyta dasna. ale moze to mat nieco splocne s lavym nostekom a s lavym okom , uz to viackrat opakovala taksi to vsimam ci je to iba docasne alebo sa to opakuje. ked bola asi 3 mesiace mala sopliky. potom bolo dobre a teraz sme boli chory ja aj muz , tak az tak nie iba nadcha. ale u malej je teraz pocut ,ze nemoze tiez poriadne cez nos dychat, hoci je prazdny bez soplikov. vie mi niekto poradit

nas si sucha usko, ale iba ked sa mu chce spat