Syn cmúľal cumlík postihnutého chlapčeka
Pár dní dozadu som bola s manželom a našim 10 mesačným chlapcom na návšteve u manželovej sestry a ona má predčasného chlapčeka narodil sa veľmi skoro a má veľmi veľa chorôb (pľúcka,mozog všetko má poškodené aj zrak...) maličký zabával chorého chlapčeka a nedopatrením cmúľal cumeľ chorého chlapčeka...tieto vážnejšie diagnózy nie sú infekčné. Či? Lebo prešlo pár dní a už náš odmieta akékoľvek jedlo. Zje,ale len málo. Ten chlapček nemal žiadnu nádchu ani nič čo viem naisto že by bolo infekčné.
Že pľúcka. Akurát tak na smotane.
Musí ti jebať. Pardón za výraz,nepoužila som ho už roky,ale teraz je ten správny čas.
??? skor by si sa mala seba opytat, ci tvoje dieta nenakazi niecim to postihnute. Pre tvoje dieta to moze byt obycajna nadcha, ale pre toho choreho chlapca to moze byt vazny stav.
Ak je toto realna tema, tak pytat sa, ci tvoj syn neostane chory od toho postihnuteho chlapca je uplne a totalne mimo. A co by mal od neho asi tak chytit? Poskodeny zrak??
Teraz som normálne chvíľku premýšľala, či nemám zle otočený kalendár a či už náhodou nie sú prázdniny alebo čo 🙈
Ak niečo chytil, tak jedine od teba.
Ak túto otázku myslíš real tak nie, takéto veci sa nedajú "chytiť". Ale ak toto nevieš, tak sorry si tupá ako ceruzka... A ak je to len zjeb, tak s tým chod do <> ani vtipné to nie je.
@anjelicek26 to musí byť vymyslená téma, jedna matka by toto nemohla mysliet vážne!
urcite dalsi troll, letne prazdniny sa blizia, tak sa uz deticky nudia
Ja by som sa skôr bála, či ste nenakazili svojho syna svojou hlúposťou.
Ako toto musím napísať, čo Vám už ozaj ebe? Toto sa opýta dospelá žena, matka. Verím, že to je vtip
Ty musíš byť strašne ale naozaj strašne pridrbabá
Od toho predcasne narodeneneho nechyti nic, zato od teba toho moze nachytat az az🤦🏼♀️
@anjelicek26 možno keby oblizala cumel tak dostane :-P
Keď "chytí" mentálnu zaostalosť, tak určite nie od toho chlapčeka, ale podedí po tebe...
@nini1978 Ale mohla....stačí pozrieť aj iné stupídne otázky....A taký genetický materiál sa posúva ďalej...strašné☹
Boze ak sa este aj ta sprostota dedi tak sa mate na co tesit🤦🏽♀️😂
No ano,to tak byva,ze ked ma niekto od narodenia poskodeny nejaky organ,tak potom pri dotyku so zdravym na neho ten chory organ skoci🤦🏻♀️😂
Nie, od neho nechyti istotne nic, ale bala by som sa, aby to chudatko nechytilo od teba cosi.... Snad neexistuje geneticka hlupota a v zivote sa s tymto popasuje a nebide tupe ako ty. Toto je inac prvy prispevok, ktory som okomentovala takto arogantne a bez servitky. Ja len dufam, ze toto je vtip a ty si len nejaky sibnuty troll a nie realny clovek, lebo ak je to vazne pravda, ta tvoja otazka, tak tento svet uz sa naciato zrutil do zahuby

Obavam sa ze niečo mu možno bude, ale určite to nebude mať od toho bábätka...
Teľa.