Úplná obriezka dieťaťa v Martine
Ahojte, chcem sa spytat....Ake mate skusenosti s úplnou obriezkou u dietata v Martine? Chodime k Javorkovi do Martina, mimochodom velky odbornik ktory vsetko vysvetli a poradi. Ale zaujíma ma zopar informacii....Mame ist formou jednodnovky s tym, ze den pred zakrokom prideme a pojde na vysetrenie na anesteziologiu a na druhy den ho zoperuju a po par hodinach pustia domov....ako to vase deticky prezivali? Ako pojde maly na operacku? Co vsetko ste si zobrali do nemocnice? Strava je tam akou formou? Ake poplatky su v nemocnici a za co? Ako ste riesili utlmenie bolesti dietata? A s hygienou ste to mali ako? Rada si precitam vase skusenosti a rady....Dakujem
@nito my sme boli koli hernii(pruh) v Martine s malým ked mal 2 roky na chirurgii ale kedze je tam dost dusno a celkove boli sme az na druhy pokus operovany aj ked sme museli potom ist o piatej rano z domu uz by som tam ten den pred operáciou nesla inak vedia co robia syn mal den bolesti ked cikal a kludovy režim ale vsetko dobre dopadlo stravu zabezpečujú len detom nam maly po operácii toho zjedol sz som sa čudovala aky je hladny
A poplatky myslim ziadne neboli a pyzamko mu daju a na operáciu siel v pohode kedze davaju detickam nieco vypiť ze ani nevedia kde su myslim ze ja som to znášala horsie ako on 😉proste ten strach inak rano sme boli operovany a poobede ked sa pekne napapal nevracal nas pustili domov cize vela veci ti netreba my v čom sme prisli v tom sme odišli iba spodné pradlo som mu vzala čisté
@gin124 no sorry ja som pisala ze sme boli na operáciu hernie pruhu nie predkozky len som i formovala ako to chodi v nemocnici my sme mali iny problem nie predkozku
Tak se teda omlouvám. Mě je totiž ze všeho velice špatně. Ne tady z toho, ale z toho, co čtu na tom německém medicinském fóru. med1.de
@martus5220 ďakujem už to mame skoro 4 roky za sebou. Každú chvíľku zápaly a tento jeden zákrok tomu neskutočne pomohol, klop klop už nemal od vtedy ani jeden. On mal plachtovitu predkožky, ktorá by bola nefunkčná a zbytočne by mu ovisala a v dospelosti by s tým mal problémy, hlavne skrz dievčatá, no proste mal tam prebytočnú kožu, muselo to ísť preč, inak by mal časté zápaly a problémy v dospelosti.
@nito Já jsem se zmýlil, v tomto případě to bylo na místě. Nemá se to dělat pouze u novorozenců, protože tu předkožku lze využít jako materiál pro různé rekonstrukce. To se ale týká zemí jako USA, kde se ještě někde dělá novorozenecká obřízka hned v porodnici. Omlouvám se, ale já jsem Vás špatně pochopil. V tomto případě byla ta obřízka na místě. Já jsem totiž dost špatný z toho, co v současnosti čtu na tom německém medicinském fóru. Že já na to forum vlezl. A to promazání mých příspěvků, kde bylo svědectví jedné matky z Bratislavy a odkaz na primáře Janečka mi vůbec na psychické pohodě nepřidalo.
@nito ahoj, prosim ta mozes mi napisat ako to cele prebiehalo od prichodu az po odchod? ako to syn znasal doma? dakujem