icon

Úplná obriezka dieťaťa v Martine

nito
19. feb 2016

Ahojte, chcem sa spytat....Ake mate skusenosti s úplnou obriezkou u dietata v Martine? Chodime k Javorkovi do Martina, mimochodom velky odbornik ktory vsetko vysvetli a poradi. Ale zaujíma ma zopar informacii....Mame ist formou jednodnovky s tym, ze den pred zakrokom prideme a pojde na vysetrenie na anesteziologiu a na druhy den ho zoperuju a po par hodinach pustia domov....ako to vase deticky prezivali? Ako pojde maly na operacku? Co vsetko ste si zobrali do nemocnice? Strava je tam akou formou? Ake poplatky su v nemocnici a za co? Ako ste riesili utlmenie bolesti dietata? A s hygienou ste to mali ako? Rada si precitam vase skusenosti a rady....Dakujem

Strana
z2
gin124
Odpoveď bola odstránená
gin124
Odpoveď bola odstránená
gin124
Odpoveď bola odstránená
gin124
Odpoveď bola odstránená
gin124
Odpoveď bola odstránená
gin124
Odpoveď bola odstránená
martus5220
11. feb 2020

@nito my sme boli koli hernii(pruh) v Martine s malým ked mal 2 roky na chirurgii ale kedze je tam dost dusno a celkove boli sme az na druhy pokus operovany aj ked sme museli potom ist o piatej rano z domu uz by som tam ten den pred operáciou nesla inak vedia co robia syn mal den bolesti ked cikal a kludovy režim ale vsetko dobre dopadlo stravu zabezpečujú len detom nam maly po operácii toho zjedol sz som sa čudovala aky je hladny

martus5220
11. feb 2020

A poplatky myslim ziadne neboli a pyzamko mu daju a na operáciu siel v pohode kedze davaju detickam nieco vypiť ze ani nevedia kde su myslim ze ja som to znášala horsie ako on 😉proste ten strach inak rano sme boli operovany a poobede ked sa pekne napapal nevracal nas pustili domov cize vela veci ti netreba my v čom sme prisli v tom sme odišli iba spodné pradlo som mu vzala čisté

martus5220
11. feb 2020

@gin124 no sorry ja som pisala ze sme boli na operáciu hernie pruhu nie predkozky len som i formovala ako to chodi v nemocnici my sme mali iny problem nie predkozku

gin124
11. feb 2020

Tak se teda omlouvám. Mě je totiž ze všeho velice špatně. Ne tady z toho, ale z toho, co čtu na tom německém medicinském fóru. med1.de

nito
autor
11. feb 2020

@martus5220 ďakujem už to mame skoro 4 roky za sebou. Každú chvíľku zápaly a tento jeden zákrok tomu neskutočne pomohol, klop klop už nemal od vtedy ani jeden. On mal plachtovitu predkožky, ktorá by bola nefunkčná a zbytočne by mu ovisala a v dospelosti by s tým mal problémy, hlavne skrz dievčatá, no proste mal tam prebytočnú kožu, muselo to ísť preč, inak by mal časté zápaly a problémy v dospelosti.

gin124
11. feb 2020

@nito Já jsem se zmýlil, v tomto případě to bylo na místě. Nemá se to dělat pouze u novorozenců, protože tu předkožku lze využít jako materiál pro různé rekonstrukce. To se ale týká zemí jako USA, kde se ještě někde dělá novorozenecká obřízka hned v porodnici. Omlouvám se, ale já jsem Vás špatně pochopil. V tomto případě byla ta obřízka na místě. Já jsem totiž dost špatný z toho, co v současnosti čtu na tom německém medicinském fóru. Že já na to forum vlezl. A to promazání mých příspěvků, kde bylo svědectví jedné matky z Bratislavy a odkaz na primáře Janečka mi vůbec na psychické pohodě nepřidalo.

aktiz
21. nov 2020

@nito môžem sa spýtať.. robili mu to v MT? A rozhodli ste sa pre celkovu, ci čiastočnú obriezku

nito
autor
22. nov 2020

@aktiz v MT. Neviem ti presne povedať my sme sa nerozhodovali,bol to zákrok, ktorý bolo nutné vykonať. Ale pravdepodobne to ma celkovú obriezku.

uglybetty1234
25. apr 2021

@nito ahoj, prosim ta mozes mi napisat ako to cele prebiehalo od prichodu az po odchod? ako to syn znasal doma? dakujem

Strana
z2