icon

Váš názor na vitamín D

sashik01
9. sep 2017

Aký je váš názor na Vigantol (vit.D) ?

sticker
Strana
z2
pininka
9. sep 2017

@evittam a troska treba vediet aj lepsie citat. Bukovskeho som ako odbornika neuvadzala,ale ze aj on stale poukazuje na to Dcko. Citala som o tom uz milion clankov,ale mas pravdu, vsetci su to hlupi blbci, lebo ty to tvrdis a len to je pravda. Hawk

evittam
9. sep 2017

@pininka Nie, nepracujem tam. Ani nie som najmudrejsia a neboj takt mi vôbec nechýba tam kde treba. Uvádzam fakty,ktore si môžeš jednoducho najst aj v odbornej literatúre. A nic netaktne na vyjadreni svojho nazoru nevidim.☺️

evittam
9. sep 2017

@pininka O kom konkrétne tvrdím,ze je blbec?! Nauc sa citat s porozumenim. Alebo si aspon 2x prečítaj kým pochopis a reagujes ako reagujes. Pekny deň ti prajem.

pininka
9. sep 2017

@evittam to je ten problem a to je aj smutne,ze ty na svojich odpovediach nic zle nevidis. Vsetko sa da povedat nejakym sposobom. A nejako som nezachytila jedinu odbornu diskusiu, ktoru by si tu uviedla.

evittam
9. sep 2017

@pininka Ale este raz -len pre teba a s najväčším taktom aky len môžem mať:
Nikde netvrdim,ze vit.D nie je dôležitý.

evittam
9. sep 2017

@pininka A ty si konkrétne aku odbornu diskusiu uviedla?

nuska
9. sep 2017

Tip na prírodnejšiu formu vitamínu D. My užívame tento. Pravdaže až u väčších detí, lebo je tam ovocie. Okrem D má aj vitamín B, ktorý sa tiež vždy hodí.

prevenar
9. sep 2017

@sashik01 vigantol je odpad. skus napriklad swanson D3 kvapky ..alebo alternativa z I-herb.

zeytin
9. sep 2017

Davam Devit, z vigantolu mal maly krce...

beboo
9. sep 2017

Nikdy by som si nemyslela ze vitamin D je taky dolezity. Pred 2 rokmi sa mi nahromadilo vela zdravotnych problemov-vysoky tlak, problemy s pristitnymi telieskami, mocovymi cestami, bezdovodne priberanie, dlhe roky mam alergiu a v zime do krvi dopraskane ruky (nepomohli ani maste od koznej, nic). Robili mi kopec vysetreni, z rozboru krvi mi vysiel tazky deficit D vitaminu. Nefrolog aj endokrinolog sa zhodli ze doplnenim D vitaminu sa vela problemov vyriesi, nakolko ludia zijuci v tomto podnebnom pasme maju v 90 percentach stredny az tazky deficit D-cka a slnko v tomto pripade nepomoze... po roku brania 5000 jednotiek (neviem ake su to presne) pricom vsade sa pise ze max je iba 1000, vysledok je ze tlak mam v norme, prestala som priberat, pristitne telieska okej, a po asi 20 rokoch to bola prva zima co som mala ruky bez jedinej praskliny. Takze D je ozaj dolezity vitamin (tusim vraj nie vitamin ale prohormon). Predpisali mi Vigantol ale zohnala som si ine D lebo ani mne nerobil dobre na travenie.

stastenka42
10. sep 2017

Inak v DM drogérii predávajú výborný D3+K2 a stojí okolo 7 eur... vyskúšajte,aj my ho doporučujeme v robote lebo K2 podporuje aj rýchle vstrebávanie..vigantol nedávame ani my,je to na nadlho lebo obsahuje málo jednotiek vitamínu...

ixayxa
10. sep 2017

@juriva nemali vigantol, ale mnohí spomínajú, že po vojne do nich pchali rybí olej.
@sashik01 mám dobré skúsenosti s Vigantolom, moje 3 deti ho brali a dobre ho znášali.

Strana
z2