icon

Vysoké teploty u 4-ročnej

31. júl 2022

Ahojte mamičky moja 4 ročná dcérka začala mať od včera vysoké teploty ktoré pretrvávali celú noc .zrážali sme..okrem toho má akoby upchatý nostek a sem tam pár krát zákasle..keď sa jej opýtam čo ju boli povie že nič .o čo by mohlo ísť..?

gertrudaosem
•
31. júl 2022

O teplotu, kašeľ a sopel

vikes
•
31. júl 2022

Zápal močových ciest.

iwesska
•
31. júl 2022

O Covid.

nevenka
•
31. júl 2022

S teplotou treba vyckat cca 3 dni, chorobu treba casto nechat vyzriet akoby, lebo dalsie priznaky sa mozu ukazat neskor. Nas drobec mal posledny raz 6-tu chorobu. Ale mal teploty, ze nesli zrazit, stupali k 40 uz po 3 hodinach po zvysenej davke lieku od teploty, cele 2 dni, na treti sa to zacalo lamat a na stvrty sa vyhadzal. Mal aj mierne upchaty nos, trochu soplik a nasledne ho parkrat prehnalo a vysyp na telicku a potom koniec.
Ale moze to byt klasicka viroza. Mam zasadu, ze cakam cca 2-3 dni, co z toho bude, to mi aj doktorka poradila, ak by teploty neustupovali, ideme na vysetrenie, vacsinou vezme CRP, u nas to byva skoro vzdy viroza, ktoru liecime symptomaticky.

zuzkaa1991
•
31. júl 2022

Aka je vysoká teplota je aka podla vas??
Moja 4r mala koncom juna 5dni teploty kaslala hrozne a to teploty nemava takze som bola na crp po 3dnoch na pohotovosti potom dalsie dva dni 5den ja crp u obvodnej aj tam mala crp neg takze nedala nic ....az na druhy alebo treti den treba ist na crp ci ma nejaky zapal kedze skor neukaze

jjanulienka
•
31. júl 2022

Teraz sú všelijaké virózy treba len zrážať teploty a nech veľa pije. Ak budú teploty dlhšie ako 3 dni a test na kovid negatívny chod s ňou k lekárke nech jej urobi crp test. Davaj jej zvýšené dávky vitamínu C.
Skore udzravenie prajem ☺️☘️

ankare
•
31. júl 2022

Takto sa často prejavuje kovid u detí. Skoré uzdravenie!

zuzkaa1991
•
31. júl 2022

@ankare tak ja som testovala malu a nemala covid tiez sme boli chori s muzom kazdy z nas 2tyzdne rozdiel kasel hrudnik a nemali sme covid ..... moja mala v zime bez priznakov covid len hlava ju bolela jeden dva dni....je taky virus co primonina koronu a nie je to