Zlyhanie obličiek u 3 ročnej dcérky
Mam dceru ktora ma zlyhane 2 oblicky,ma teraz 3 roky a neviem ci sa jej to v zivote upravi,doktori povedali ze uz to ma na cely zivot!!Chodi na dializu,bere tabletky.Ma 3 roky a vazi 10,5 kg.myslite ze to bude dobré a ze sa jej to upravi???ma stym niekto skusenost????dakujem za rady a odpovede.
@hanule24 myslím v čechách
@martina2001 V tom bude zaratane aj nieco ine ......
@stela01 myslíš v tom výživnom? nie len to je pre dieťa vypočítane podľa vtedajšieho príjmu rodiny
@martina2001 To sa nerata podla prijmu .....
ale podla vydavkou daneho centra kde je dieta umiestnene
@stela01 pokiaľ si to pamätám výživné sa nepočíta podľa zariadenia, ale príjmu. V detskom domove dokiaľ majú od koho to výživné vymáhať, necucá si to súd z prsta
@stela01 áno lepšie časy dokiaľ sa manžel zamestná, lebo životné minimum na 3 ľudí nie je oveľa vyššie ako je rodičovský príspevok, tak nič by nevyhrali
@hanule24 Hanka, doklady si vsak uz mala vymenit, vratane pasu hned po svadbe a mala si tam mat zapisane nove priezvisko - tvoj pas je uz neplatny, kedze tam mas neuplne informacie. Samozrejme ti na vybavenie dokladov bude treba peniazky, nielen na cestu ale aj na kolky
@macamac sice neviem co medzi vami bolo 😀 No paci sa mi,ze ak si niekto prizna chybu-tak sa aj ospravedlni 😉Ja som sa nedockala...teraz samozrejme nemyslim teba 🙂No je tu jedna osobka,ktora o mne verejne napisala nepravdu a bolo zjavne,ze si ma poplietla s inym nickom...no aj tak si tvrdohlavo stoji za svojim....hoci uz dobre vie,ze sa pomylila-no este mi napisala"ze a co?"A vraj super mamina 😀No charakter je charakter 😉

@hanule24 Ako dlho ? kolko tu uz zijes na slovensku ?