Zlyhanie obličiek u 3 ročnej dcérky
Mam dceru ktora ma zlyhane 2 oblicky,ma teraz 3 roky a neviem ci sa jej to v zivote upravi,doktori povedali ze uz to ma na cely zivot!!Chodi na dializu,bere tabletky.Ma 3 roky a vazi 10,5 kg.myslite ze to bude dobré a ze sa jej to upravi???ma stym niekto skusenost????dakujem za rady a odpovede.
@martinkatinka uz jak sa to zacalo
no mam pocit,ze mamicka je troska mimo,ci?
asi tam u nich (tusim v michalovciach) nerobia dialyzu a kedze tam mala musi chodit casto (ako casto?), tak je v detskom domove v kosiciach, lebo tam - v kosiciach - dialyzu robia..
alebo to nie je takto a to je potom fakt pruser... ze preco je vlastne tam kde je? 😕
@hanule24 robia tam u vas v michalovciach dialyzu? ak hej preco je karinka v kosiciach?
Tak ja sa odvážim to napísať.. Myslím si, že mamičke malú zobrali pre zanedbanie starostlivosti o dieťa
A teraz ma kritizujte...
Nechcem byt zla,ale mne to zavana zanedbanou starostlivosotu mozno s nasledkami na oblickach.
Sud dieta z tychto pricin proste rodicom odobral.
Inak si to neviem vysvetlit-ved to by potom vsetky chronicky chore deti boli v decakoch 😕
@martinkatinka akurát som išla napísať to isté po prečítaní toho všetkého....
@martinkatinka mozno, napadlo to aj mna 😒
@zeta lebo primarka tam volala a tam ju prelozili lebo v michalovciach to nerobia,a verim ze v kosiiach ju daju do poriadku lebo ja som bola tiez taka mala jak je karinka a som mala bezlepkovu dietu a som tam bola rok a som sa ztoho dostala vdaka Košiciam.ja som z kosicami spokojna averim ze tam sa co skoro ztoho dostane.A bude zase zdrava ako ma byt
no to jeasi jedine co z toho celeho vyplynulo. kebyze mam chore dieta tak som nonstop s nim a ked nie je miesto v nemocnici idem do inej ale rozhodne ho nebudem len obcas navstevovat a tesit sa ze nas pozna!!!!!

@hanule24 a tebe ju vzali predtým ako jej zlyhali tie obličky alebo až potom?