Zmena v stolici u 6 týždňového bábätka
Nas Danielko ma 6 tyzdnov. Posledne dva dni u neho nastala zmena v srolici. Je kus riedsia a dost smrdi. Zacal viac plakat, tazko sa mu zaspava, v kuse sa budi, krici, place, jaci. Lejeme do neho espumisan a biogaia, ale asi bez ucinku. Teplotu asi nema, v perinke sa vzdy spoti a ma potom studene celo, takze teplomer mu namera 35 stupnov. Co s tym? Mam ist s nim na pohotovost pre istotu? Alebo je to normalne?
@arcticcode inak malu presli bolesti brucha v 4,5 mesiaci, keď som zmenila probiotiká. Presli sme z biogai na tie probiotiká doktor max, ale chcem ešte vyskúšať aj iné.. vďaka konikovi som sa dozvedela, že brusko môže boliet aj z biogai
@lula313 už tu jedna taká mamička písala, že keď dá svojmu bábu Biogaia, tak malé plače, že má asi kŕče. Dávala odporúčanych 5 kvapiek a jedna jej poradila dávať len 2 kvapky.
@malinajahoda a nám ich poradila doktorka a vôbec nás na toto neupozornila, takto možno naša dcerka trpela zbytočne.. 😢 lacné, že budú lekari nadávať na koníka s pritom sa tu Maminy dozvedia viac ako od nich..
@lula313 to som práveže nevedela ani ja! Pozerala som ako puk keď som si prečítala jej príspevok.
@malinajahoda a to stastie, že sa Maminy vedia takto podeliť o svoje skusenosti.. keď som doktorke povedala, že dcéra len reve, je stále nespokojná, zúrivá, tak sa do mna sestrička obula, že za 25 rokov nepočula ani raz toto povedat od matky, miesto toho, aby hľadali pricinu🙈
@lula313 tak všetko je raz po prvýkrát. Namiesto aby pomohli tak ta ešte sprdli? Bože to je doba! Kde to žijeme?! To je ale prístup. Ja tiež keď môžem tak pomôžem. Ak mám skúsenosť a niekto založí príspevok, automaticky píšem ako to bolo u nás.
@gabulienka246 ja mam ibs a mam chvile, ked mozem zozrat pomaly aj mrtvu lisku na ceste za surova a nic mi neni a potom mam chvile, ked pcham do seba len suchare a zapijam cajom a k tomu 20 tabliet uhlia denne a aj tak mam sracku. Nuz, organizmus je nevyspytatelny

@gabulienka246 je to katastrofa. A nám v BA na Kramároch na tieto koliky poradili Espumisan l 25 kvapiek + k tomu Coliprev! 🙂