Spanie 2-ročného dieťaťa u starých rodičov

16. apr 2024

Ahojte. V máji nás čaká svadba našich veľmi blízkych priateľov. Chceli by sme ostať obaja do noci, rána... A užiť si to naplno. Problém je v tom, že máme 2 ročného syna, ktorý ešte nespal u starých rodičov. Veľmi sa toho bojím, keďže večer vyžaduje len mňa (mamu) pri zaspávaní, keď ho chce uspať tato tak strašne plače za mnou. Myslíte, že to zvládne a v druhom prostredí sa bude správať inak? Alebo je ešte na to malý? Ešte nespal nikdy mimo nás tak mám veľký stres z toho.
Ďakujem vám za odpovede

karolina2121
16. apr 2024

Ja som urobila tak ze babka prišla ku nám. Odskočila som si zo svadby syna uspať a odišla sa naspäť zabávať a babka už bola pri nom do rana. Môj by to nedal v inom prostredí.

matullienka
16. apr 2024

Tak veľmi záleží od dieťaťa a jeho vzťahu k starým rodičom. Ja by som to vyskúšala aj jednu noc predtým až potom nemáš zbytočný stres.

gribka1
16. apr 2024

Veď ho dajte na skúšku už teraz a uvidíte.

autor
16. apr 2024

@karolina2121 svadba je bohužiaľ ďaleko od nášho bytu. No v cudzom prostredí sme spali už, nemal problém. Ale bola som ja s nim.

Vzťah majú úžasný, vyskúšam to teda skorej na skúšku

pstrap
16. apr 2024

Tak treba šup šup to ísť vyskúšať. My máme 1,5 r. chlapca a od dvoch mesiacov už sme s ním chodili na vikend k dedkovi aj ku druhým starkým. Máme tam samostatnú izbu všade. Malý je už úplne zvyknutý. 🙂 Pravda je, že na noc by som od neho neodišla. Skôr by som ho zobrala so sebou tam a skorej by sme odišli domov.

really8
16. apr 2024

Co je daleko? My sme boli na svadbe ked mala nemala ani rok. Po obede prisla babka pre nu a zobrala ju l nam domov a aj uspala v domacom prostredi. Nebol ziadny problem ale moja ma velmi dobry spanok.

lucia13022023
16. apr 2024

Tiež by som to riešila tak, že by starká spala u vás a prišla by som uspať.

nika23t
16. apr 2024

Moja mama to robila tak, ze v ten večer dcéra nemala režim. Hrali sa s ňou, vystrajali, nechali ju chodiť z izby do izby, proste mala bola šéf. Zaspala na posteli mojej mame, samozrejme oveľa neskôr, ako by šla spat doma. Ale nevadí, zvládli to bez plaču a v pohode. A tiež mala zaspávala len so mnou, ani manžela nechcela. Mozno skúsiť na jednu noc predtým, alebo teda nech je malý doma a rodičia nech prídu k nemu. Každopádne, určite z toho máme väčší stres my, mamy, ako naše deti.

autor
16. apr 2024

@really8 2 hodinky cesty cca.

No vyskúšam to niekedy teraz v blízkej dobe, on tam chodí veľmi rád, tak si nemyslím, že s prostredím by bol problém. Skôr s tým, že bude zaspávať bezo mňa.

gabka123123
16. apr 2024

Ešte je na to malý. Ja by som tak nenechala.

zuzi0911
16. apr 2024

Ak jevtakto na teba naviazany určite by som to vyskúšala zopár krát pred svadbou až potom nemáte stres a podobne . Ono pokiaľ dieťa vie ,že tam není mama tak by to nemalo byt až tak zle . Ale dat ho od rána k starým rodičom nech je s nimi a teda aj spinkat tam bude a uvidíš ako sa bude správať..moje deti od narodenia boli zvyknuté chodiť k babke a aj tam spinkat . Čiže úplne v pohode

andrejka1974
16. apr 2024

Nech babka príde k vám malý bude spokojnejší

sovicka94
16. apr 2024

Urcite to skuste uz pred svadbou napr. ze budes s nim jednu noc tam spat ak mas taku moznost aj to by mohlo pomoct aspon nebude mat uplny sok a potom by som druhu noc skusila ho tam nechat.

denden77
16. apr 2024

my sme od dcery sli 1x tiez na svadbu, ked mala rovny rok.. moji rodicia prisli vtedy k nam, nech je aspon "vo svojom prostredi".. absolutne bez problemov.. 🙂

zorkahorka
16. apr 2024

Tuez sme boli na svadbe, ked mal syn 2 roky. Spal u nasich. Isla som ho uspat, ked zaspal, odisla som. Mama bola s nim v izbe. Ked sa zobudil a nedal sa utisit, brnkla mi. Mala som to blizko, tak som odbehla..