6-ročný syn sa správa viac dievčensky
Dobrý deň žienky vedeli by ste mi poradiť prosím vás mám problém môj 6 ročný syn sa správa viac tak dievčenský s mužom sme si to všimli od malička neviem či mám skúsiť psychologickú poradňu máte nejaká skúsenosť taku istú ako ja ? Ďakujem za rady
Ďakujem veľmi pekne každej jednej za radu .áno viem je ešte dieťa ,ale bojím sa hlavne toho že sa bude v živote trápiť ako ja a muž vidíme to že sa správa ako dievča aj v škôlke sa hráva iba s dievčatami aj bábikami sa hrával niekedy aj kočiar občas zobere máme ročnú dcérku tak jej bere hračky ale to robil aj pred tým keď ešte nebola a proste niekedy si zoberie plienku na hlavu deku okolo seba okruti a tancuje a hovorí že má šaty ja NATO nereagujem vôbec iba sa pozriem a zamrzí Ma to muž ho niekedy pokrikoval ale už to nerobí ani on zakázala som mu auta a motorky ho nikdy nezaujímali na by som len chcela vedieť že asi tak vktorom veku by to malo odísť že uvidím nejakú zmenu nánom že stoho vyrástol ja som dúfala že keď bude mať 5 rokov a už ma 6 s zatiaľ rovnaké....viete pochopte aj muža jeho vysnívaný syn jediný a nemá jeho záujmy iba moje je sklamaný aj od malička spolu nemajú dobrý vzťah nejaký čudný ale to malý nechce snim.nic robiť neskutočný mamičkár a introvert
@terry2003 no niekedy sa oblečie moje šaty a tancuje vnich ale to Ma na sebe chvíľku možno nejakých 5,minút alebo si dáva plienky na hlavu a robí si vlasy alebo deku okolo seba a tancuje no neviem všetky kamošky aj sestry moje majú chlapcov a nerobia im toto nemám sa akým otcom porozprávať s okolia nikto taký nieje
@adeladulova niekedy to hovorí ale veľmi málo ale skôr to správanie vidíme smanzelom auta futbal lopta absolútne nie aj také dievčenské zaujímať ma vlastne moje neskutočný mamičkám od malička ani s mužom si nejak nerozumie nechce snim nič robiť hrať sa všetko iba ja a muž je typický chlap miluje fotbal atď...aj v škôlke je iba pri dievčatách a veľa je toho máte nejakú skúsenosť stým ? Alebo vaša kamoška ?
@anjelicek26 a koľko .a rokov? Syn ? Vy mu to dovolíte nosiť sukne? Myslíte si že to prejde ? Mám kamošku ktorá mala takéhoto brata ako sa správa môj syn a ostal gay☹️a váš manžel ako NATO reaguje?
@mathias232 áno ale aj správanie mala chlapčenské? Tie hračky by ma vôbec nezaujímali keby som videla že sa správa ako chlapec alebo skôr ma také ženské veci rád proste chcel by mať vlasy robí si to niekedy aj uterákom alebo plienkov alebo hovorí že má pipinu znie pipika atď...hlavne môj muž je stojí úplne mimo a dosť nám to aj vzťah kazí
Aj náš Teo bol dievčatkový. Bol väčšinu času so mnou a sestrou, chvíľu o sebe vravel v ženskom rode, do škôlky si obliekal sukňu, mal vlastný kočík s bábikou, má rád hudbu, doteraz trhá kvietky, príde sa potúliť, bez problémov sa hrá s 🦄... nikdy sme mu nič nezakazovali. Ak s tým mal niekto problém, odporučili sme mu, nech si rieši svoje deti. A dnes Teo chodí na futbal, ptmresťahovali sme sa do ulice plnej chalanov, majú nerfkový gang, sukňu by si na seba nedal ani za svet... ...ale kvety mi trhá stále...😍
@hennyinnsbruck no ale aj správanie má dievčenské? Vieš my vidíme aj iné veci je toho veľa proste nemôžem to tu všetko pisat ani by sa ti to nechcelo čítať😇keby som videla len toto čo som napisala tak to neriešim vôbec on všetko vníma chápe že je chlapec ale akokeby som videla nanom že ho ťahá ktej dievčenskej stránke aj muž to vidí rovnako nemá jeho zaujimi ale moje je introvert a mamičkar proste dosť ťažká povaha
@jankaconkova a dcerka je od malička taká koľko má rokov môj má 6 rokov už do školy pôjde
@sense áno nechávame ho aj s manželom ale zle sa nám NATO pozerá a hlavne sa bojím mám strach že ak by sa to potvrdilo aby netrpel v živote moja kamoška mala brata takého istého ako sa správal môj syn a ostal gay😭keby si to videla ako sa správa A má už 6 rokov aj tebe by to prišlo čudné je toho veľa proste
@jankaconkova stále si nenapísala co také extrémne dievčenský robí? Ak je väčšinu času s tebou a manžel mimo výchovy tak je normálne ze aj chlapec chce byť ako mama, susedín si tak chcel maľovať nechty, tak mu ich maľovala keď mal 5-6rokov. Ale to neznamená aze bude z neho gay.
A v konečnom dôsledku keby aj je z neho gay, prestal byť pre teba synom alebo by bol niečo menej? Orientácia nerobí ľudí lepších alebo horších
@andreatytler ale on má iba 2,5 rje maličký a dovolila by si mu to aj v 6 rokov?aj tvoj manžel by mu to dovolil?
a nezacalo to az ked sa narodila sestricka? pocula som o pripade chlapceka, ze rozpraval, ze on je dievcatko, chcel šatočky, vlásky dlhé a po rozhovore so psychoogickou vysvitlo, ze to robí preto, že po narodení sestricky má pocit, ze by ho rodicia mali radsej kebyze je dievcatko. Rodicia sa tesili z dievcatka, a on neziarlil nejak priamo, ale vysvetlil si to sam pre seba, ze keby bol i on dievcatko, venovali by mu tiez taku popzornost. mal tusim okolo 5 rokov
@maciatkolulu koľko maprosim ťa tvoj malý rokov?naozaj sati to nezdá čudné mne sa NATO zle pozerá ak manzelovi
@jankaconkova čo také šialene dievčenské môže robiť dieťa, že to manžel nevie prežiť. 🙈 nech si napraví guľky a s laskou sa mu venuje. Zahrajú si futbal, idú na ryby, bicyklovať, zastrielať z luku, nerfky, plávať... trávia spolu čas.
Z toho čo si napísala jednoznačne potrebujete psychológa vy rodičia. Máte problém s inakosťou a zrejme ak by aj syn nakoniec zapadal mimo vášho “ normálneho” vnímania sexuality ( LBGTQI) mali by ste s jeho prijatím vážne problémy. Popracujte s manželom na svojom chápaní sveta, tolerantnosťou, prehodnodte svoj náhľad na inakost a bude sa vám lepsie žiť a pozerať sa “ NATO”. A nechajte syna byt dieťaťom…
@jankaconkova z tohto gay neostal 🤦♀️
Homosexuálom sa človek rodí.
A aj keby bol tvoj syn gay odvrhla by si ho?
@jankaconkova nechaj dieta zit.To, ze nesplna muzove predstavy ako by sa mal hrat ci spravat typicky chlap je jeho problem.90% chlapcov v skolke sa hra s babikami a kocikom aj 5 r
Tak nechce s nim hrat futbal a co?
Mozno ho to nebavi, nie je sportovy typ...moj sused je riaditel v banke chlap ako hora a doma vari a pecie, lebo ho to bavi.Nikdy nejde na pivo, futbal, nebavia ho auta soferuje, ale casto ho vozi zena.Tvoj syn ma malu sestru cele dni travi s tebou neboj sa v puberte ho testosteron zmeni🙂nic na nom nie je cudne.Tvoj muz je cudny, lebo nevie prijat, ze syn ma svoje zaujmy a bavi ho nieco ine.
Chudak chlapec tolko predsudkov mamickar, introvert,...kde bol muz vo vychove od malicka?To su len reci, ze kazdy chlapec rad hra futbal, musi mat obite kolena a vrcat s autami.Chlapci su vacsinou citlivejsi nosia mi v skolke pupavu co odtrhnu na trave, rozpravaju, ze s mamou pecu kolac...su viac pritulni ako dievcatka.To, ze chalanom chyba poriadny muzsky vzor je pravda, ale, ked sa vam NATO zle pozera co dodat.K ziadnemu pdychologovi ho neberte
@jankaconkova ma 9 rokov a ked si chce dat suknu tak si da suknu 😂 Berie to ako vec na tancovanie a natriasaju zadkom zo sestrou na pesnicky na youtube... absolutne to neriesim, aj keby bol Gay (co v tomto veku dieta este nevie!!) tak sa svet nezruti... vo veku tvojho bol na karnevale za princeznu 😅 Ale celkovo - kedze ma od skolky frajerky, vodi sa s nimi za rucicky, slinta nad kazdym peknym novym dievcatom v skole, tak o tom silno pochybujem, ze by ho to casom otocilo na druhu stranu 😂 Oblubeny, spolocensky, emotivny chlapec, v kolektive bezproblemovy, hovorca triedy, s 18 deti v triede je vzdy pozvany na kazde jedny narodeniny... to len ako priklad, aby si pochopila, ze kamaratom je to tiez JEDNO, co si on oblecie, co ho bavi a ako sa rad hra... vacsinou sa pridaju totiz k nemu, vacsinu hier v kolektive iniciuje on... Muz to neriesi absolutne, pretoze neni co riesit...
Môj 5 ročný sa hráva s kuchynkou, a dokonca aj s bábikami. V živote ma ani na sekundu nenapadlo to riešiť alebo sa nad tým pozastaviť. Nechaj svoje dieťa užívať si detstvo a nerieš problémy ktoré neexistujú
S kým sú tie malé deti najčastejšie? No veď predsa s mamou. Malé dievčatá napodobňujú mamu, maľujú sa, obliekajú šaty a podobne. Tak prečo sa divíte, že to robia chlapci?
@jankaconkova môj mal do 13 tich ružové steny v izbe, ktoré si vybral ako 4 ročný, na koberci mal kvietky, nie autá. Najobľúbenejšia farba bola ružová a fialová, v obchode chodil pomedzi dievčenské veci a premýšľal, prečo medzi chlapcenskymi ružová nie je. Do školy mal na prezutie ružové kroksy. Tiež ma v tom veku mal radšej a otca odstrkoval. Dnes je takmer dospelý a čo by som teraz dala zato, aby si obliekol niečo iné ako čiernu a modrú. A s otcom trávi celé dni rypanim sa v autách.
@jankaconkova viete pochopte aj muža jeho vysnívaný syn jediný a nemá jeho záujmy iba moje je sklamaný aj od malička spolu nemajú dobrý vzťah nejaký čudný ale to malý nechce snim.nic robiť neskutočný mamičkár a introvert
Toto je Vas problem muz! a nie syn.Aj chalani v skolke sa hraju na princezne dokonca minule si nechali od dievcat malovat pery s Labellom.Ano su typicki chlapci, ktori lozia po stromoch, strielaju sa od detstva je to chalanisko, ale nevidim na tvojom synovi nic cudne.A, ked to uz mam prehnat, ak by bol gej vyhodite ho z domu?Tvoj syn sa nenarodil, aby splnal predstavy tvojho muza.Ano chlapci su viac naviazani na mamu vzdy to tak bolo a bude.Je to ich prva velka laska.Ked bude mat 10-11 r uvidis tu zmenu
@jankaconkova mal akurát 9,manzel ku NECHCE dat ostrihať vlasy a je úplne v pohode. Nevidím nič zvláštne a ani iné. Pozri sa ti na MK už je v pohode, ak dospelý chlap kočíkuje ružový kočík? To je už ôk? Véd trochu súdnosť, dievča môže mať traktor a chlapec jednorozca mytycke to zviera, už nie. Chlapec nemôže prejaviť city, že ma rad plysaka, že plače atď, lebo co? Na waldorfskejnskole, škôlke nás veľa naučili...
@akvi to naozaj? Aspoň trošku ste ma ukludnili ďakujem za to bože bodaj by sa to stalo aj nám prajem si to najviac na svete
@luccija mne to vôbec nevadí že je zamnou milujem ho najviac na svete a rešpektujem to len mi vadí že je introvert uzavretý do seba je mi to ľúto ale tak čo už nevadí a tebe by sa dobre pozeralo NATO keby že máš syna a drží sa skôr dievčenskej stránke? Ja mu NATO nič nehovorím ani nereagujem keď sa odlicujem od malovaciek urobí to aj on a vidím nájom že sa mu to páči no neviem žiadny chlapci sa tak nesprávajú ako môj čo myslím čo poznám na okolí dúfam že stojí vyrastie
@galganka akolko má teraz rokov? Áno viem veľa chlapcov sa správajú ako dievčatá ...ale vktorom veku to uvas prešlo ? Dakujem

@martina1985ba presne tak a preto by som chcela ísť na s mužom že aby sme vedeli ako saktomu máme správať aby sme mu nejak tým neublížili aby nám poradila lebo dosť zle sa nám NATO pozerá s mužom keď ho vidíme robiť ženské veci aj to správanie má také aj v škôlke len s dievčatami sa hrá atď..veľa je toho