Ako to máte v škole a škôlke 01.05. a 08.05.?
Ako to mate Vy v skole?V skolke?
1.5. je normalny sviatok, sme doma. V skole najmensieho dostali na 8.5. riaditelske volno (ZS). Stredny syn - zatial ziadne info (SS).
8.5. Ss - riadne vyucovanie, ja doma = vynikajuci zamer to , ze v mnohych rodinach niekto doma aj zo skoly a druha cast rodiny v praci a v skole, 💪to bude "silny ekonomicky prinos".
nasa skolka riaditelske volno 8.5. 🙂 a to je otvorena takmer vzdy, kedze je sukromna a napriek tomu, holt 100% priplatky sa nikomu nechce davat
8.5. ZS ma riaditelske volno, a aj my rodicia mame volno v praci
1.5. je standardny sviatok, vsetci sme doma
MS ma 8.5. riaditelske volno ale ZS ide normal do skoly. Keby sa aspon zosynchronizovali 😒
@jankamrazikova no však klasika rodič do práce , ale v škole riaditeľske voľno,. Nonstop voľno pre decká.
Naše aj zajtra , majú poruchu na vodovode , obaja doma , ja v práci ako inak. To nie je normálne , čo je stále voľna
1.5 školy zatvorené , štatny sviatok
8.5 - neviem ani u jednoho synatora čo bude / nebude, my budeme mať dovolenku aj polovička bude mat dovolenku ...
vivat konsolidacia, ako boha stalo by sa im keby proste priznali no ano urobili sme chybu, boha však kto nerobí chyby ,,, toto stihli v pohode napravit nie takyto gulaš z toho urobit
no a ešte aby sme sa nedivili že školsky rok bude končit v piatok 26.6 a nie 30.6 v utorok, v čechách to maju ohlasené, nedivila by som sa keby to urobili aj u nás
zase pri sš to aj chápem, trieskat sa pre jeden den a z druheho dna dve hodiny do školy
no a ešte aby sme sa nedivili že školsky rok bude končit v piatok 26.6 a nie 30.6 v utorok, v čechách to maju ohlasené, nedivila by som sa keby to urobili aj u nás
zase pri sš to aj chápem, trieskat sa pre jeden den a z druheho dna dve hodiny do školy
@sara07 jasné že sa bude končiť piatkom vysvedčením, lebo x škôl už teraz dalo vyhlásenie, ze bude riaditeľske voľno, pôjde to ako lavína , jedna po druhej škola
A zas rodičia , zariaďte si , lebo malo prázdnin a voľna .
@sara07 jasné že sa bude končiť piatkom vysvedčením, lebo x škôl už teraz dalo vyhlásenie, ze bude riaditeľske voľno, pôjde to ako lavína , jedna po druhej škola
A zas rodičia , zariaďte si , lebo malo prázdnin a voľna .
@anonym_9c7646 hej, tak vidíš ..
my takéto info nemáme zatial, ja som len predpokladala
ale aspon to slušne dali vediet dopredu
myslím že pri takom množstve volna by normálne letne prazdniny mohli aj skratit .. alebo potom nech pridaju dovolenky rodičom
@sara07 aj na zs bude uz vela deti chybat tie dva dni, uz budu na dovolenkach. Rodicia beru vela deti uz pocas juna na dovolenky, ( aj tie, kt chodia na 1.st), a potom ti isti rodicia hovoria,ze deti maju stale volno a nemaju dost dovolenky.
Min rok sa koncilo v piatok a takmer z kazdej triedy minimalne 4 - 5 ziaci uz neboli. Tento rok to bude este viac
U nás 1.5 sme doma všetci a 8.5 škola funguje aj ja do práce ako bežný pracovný deň.
Dnes mali skrátené vyučovanie a zajtra riaditelske voľno lebo máme odstávku vody. Tak zajtra mám dovolenku.
Ináč tie deti stále majú nejaké voľno. Ja už neviem odkiaľ zobrať toľko dovolenky byť s nimi doma. Mám deti na prvom stupni.
@sara07 aj na zs bude uz vela deti chybat tie dva dni, uz budu na dovolenkach. Rodicia beru vela deti uz pocas juna na dovolenky, ( aj tie, kt chodia na 1.st), a potom ti isti rodicia hovoria,ze deti maju stale volno a nemaju dost dovolenky.
Min rok sa koncilo v piatok a takmer z kazdej triedy minimalne 4 - 5 ziaci uz neboli. Tento rok to bude este viac
@anonym_cbc8ee u nás na konci šk roka su proste dovolenky zakazané , bolo nam vopred oznamene že riaditelka nepovoli
ano dva tri dni vieš z rodinnych dôvodov ospravedlnit ...
1.5. mame volno vsetci, 8.5. ma zakladna skola riaditelske volno, muz je v praci a ja cakam zatial na info, co a ako u nas v praci. V pripade pracovneho dna ai beriem HO.
PS: dufam, ze sk.rok sa skonci 30.juna, ako ma a nie v piatok predtym🤦♀️tych prazdnin je fakt dost a hoci to viem vykryvat homeofficom, nie je to idealne na pracu
@jankamrazikova 8.5. jedno dieťa riaditeľske voľno, ďalšie tri školy sa zatiaľ nevyjadrili.
@anonym_cbc8ee u nás na konci šk roka su proste dovolenky zakazané , bolo nam vopred oznamene že riaditelka nepovoli
ano dva tri dni vieš z rodinnych dôvodov ospravedlnit ...
@sara07 u nas pocas celeho sk roka chodia deti, vzdy niekolko si predlzi o tyzden vianocne, alebo jarne, a jun ani nehovorim. Min sk rok si pre vysvedcko u mna v triede neprislo 5 deti, co uz boli odcestovani.
@sara07 u nas pocas celeho sk roka chodia deti, vzdy niekolko si predlzi o tyzden vianocne, alebo jarne, a jun ani nehovorim. Min sk rok si pre vysvedcko u mna v triede neprislo 5 deti, co uz boli odcestovani.
@anonym_cbc8ee neviem 5 detí nie je až taká tragedia nie
nedivim sa im tie ceny v 6 a 7 mesiaci su dost rozdielne
Neviem ako bude 8.5,ani skolka,ani skola ale,co viem ja pracujem.
1. mája, klasika všetci doma. 8. mája ja v pracujem, manžel doma (povinná dovolenka) a vyzerá to tak že ani škôlka nebude otvorená.
A co sa vam nepaci? Furt na skolstvo a uciteky len nadavate, tak ste snad schopne si zobrat den volna a postrazit svoje vlastne deticky...alebo navrhnite pani riaditelke, ze ten stopercentny priplatok zasponzorujete, tak vam otvori
@jankamrazikova no však klasika rodič do práce , ale v škole riaditeľske voľno,. Nonstop voľno pre decká.
Naše aj zajtra , majú poruchu na vodovode , obaja doma , ja v práci ako inak. To nie je normálne , čo je stále voľna
@anonym_9c7646 Závidíš deckám, že majú voľno a nemusia ísť do školy ? Veď si zober v práci dovolenku a máš voľno tiež.
@anonym_9c7646 Závidíš deckám, že majú voľno a nemusia ísť do školy ? Veď si zober v práci dovolenku a máš voľno tiež.
@anonym_34ab97 no nezávidím, keby tej dovolenky bolo, tak si milerada zoberiem. Len je tých prázdnin veľa až veľa , aj riaditeľskeho voľna . To dovolenka zďaleka nemôže pokryť. Ďakujem ti za veľmi múdry tip 👌🏅
@anonym_34ab97 juj aká si len hustá. Bud budeš na materskej, alebo na UP, vsak?

Majú riaditeľské voľno.