Nezodpovednosť 7 ročnej dcérky
Akoby ste riešili, keď doteraz bolo čo sa týka zodpovednosti na jednotku, vždy všetko spravené, upratané...a zrazu...moja dcérka pozabúda veci v družine, doma, v škole! Začalo to, časopisom z ktorého sa mala naučiť básničku, potom na krúžku si zabudla mikinu aj mobilný,a dnes to bol peračník v družine. Toto za 1 týždeň. Neuveriteľné. Takže mobil vypnutý, a ďalej neviem ako riešiť....
mas problem?!
@manamani1 ja rozumiem, čo chceš povedať, ale napríklad ja mám cez 30 a kto bol somnou v stredu u lekára? Môj otec 😀 Nesedel somnou síce v čakárni, ale odviezol ma k lekárke, aj k mojej aj k detskej, lebo sme všetci hrozne chorí. A velakrát sa už stalo, že som mala horúčky, ledva som stála a išiel somnou k lekárovi. Môj muž nebol doma, potrebovala som odvoz, prečo sa nespolahnúť na rodinu, keď sú na to možnosti? Tak ako sa ty staráš teraz o svoju dcéru, tak sa ona bude starať o teba, keď budeš nevládna ty. Na tom ja nič zlé nevidím.
@manamani1 Ok, ak ho nosi na kruzky , tak iste preto, aby ste sa a nou mohli spojit, lebo viem, ze kruzky sa niekedy pretiahnu, alebo necekane "zrusia ", a pani ucitelky to jednoducho zabudnu oznamit. V tom pripade by si telefon nemala vypinat - vytrestala si vas a nie Rebečku - ale to je moj nazor.
Vidis- babka sa necitila zodpovedna , no mala sa citit, a aj bola ! samozrejme musis malej prizvukovat , aby sa to neopakovalo ( ale aj tak zabudne ), ale zodpovednost mala v prvom rade za nu babka , takze tam je pes zakopany . Ak si chodila pre nu ty do skoly, bolo vsetko OK, ale zrazu maminka tu pri nej nieje , je viacej oplasena - lebo pri babke si to moze dovolit ! Toto je presne ako u nas ! podla mna je vsetko len v tomto 😉 😉 😉 Takze dcera je uplne v pohode, vesela , pojasena . Pojasena o to viac, lebo tu nieje mamina , ktora sa stale nieco vypytuje, prikazuje , napomina . Chodi pre nu babka, ktora viacej dovoli, menej si vsima 😉 . Treba viacej upozornit na tieto veci babku 🙂
@manamani1 tazko tebe moze clovek radit, ked ty si celkovo negativne naladena. Podla mojho nazoru by si kazda mama mala nieco zo psychologie nacitat, aby vedela, ake poziadavky na dieta moze mat a ci je to v silach dietata dokonca zvladnut.. Mam za sebou niekolko semestrov psychologie, takze viem o com pisem. Je mi luto tvojej dcerky a aj tvojich dalsich pripadnych deti.. 😖.
@manamani1 no tak to ja neviem, ci pri tebe nestresuje, to musiv vediet sama ! ale pises, ze zabuda tento tyzden , ako chodi pre nu babka...cize z toho mi vychadza, ze ked si pre nu chodila ty , bola si doslednejsia ako babka, skontrolovala si ju , nezabudala....tak si to aspon opisala ty ...
@manamani1 Aano ja som to napisala, ale ty si sa ma potom opytala, ci pri tebe nezabuda ....takze ja to cele ukoncim tym, ze je to tou babkou ! mas krasnu zdravu dcerku, nestresuj sa zbytocne , snazis sa o babetko , tak bud radsej pohode. Vysvetli si to vsetko s babkou, ako si to predstavujes, pripomen jej , ze ju treba skontrolovat , popros ju , nech to urobi . A bude vsetko OK 😉

@lucula73 notak to je tiez sila, ale co uz....ved kym vyrastu naucia sa,popripade budu zarabat na stratene veci 😀 😀