Nezodpovednosť 7 ročnej dcérky
Akoby ste riešili, keď doteraz bolo čo sa týka zodpovednosti na jednotku, vždy všetko spravené, upratané...a zrazu...moja dcérka pozabúda veci v družine, doma, v škole! Začalo to, časopisom z ktorého sa mala naučiť básničku, potom na krúžku si zabudla mikinu aj mobilný,a dnes to bol peračník v družine. Toto za 1 týždeň. Neuveriteľné. Takže mobil vypnutý, a ďalej neviem ako riešiť....
ale nechaj to tak ,ale sa ma to dotklo pytas radu a hned utocis !naco potom zakladas novu diskusiu??ked ti nikdo nemoze nieco napisat?ani pridat svoj nazor nechapem takych ludi???
dovolujem si sem prekopirovat jeden prispevok manamani z minulej diskusie o problemoch s vychovou dcerky.
manamani1 @xlucia
@filipal
@elephant
@adetka
@usacek79
@irriss
@annaopialova tak dospeli sme k takému záveru nášho dnešnému problému, že manžel došiel z práce a povedala som mu, ze dcéra mi dnes zasa klamala. On sa spýtal, že v čom, tak som mu povedala, že si chcela spraviť domácu naviac.Tak sa ma spýtal,že aký problém som v tom videla. Tak som mu povedala, že ten, že prečo mi to nepovedala hneď bola by som ju aj pochválila. A on na to: "lebo sa bála, že jej to nedovolíš".TAK ASI SOM FAKT MOC TVRDÁ...lebo tento príklad tu dnes už odznel(((
20. okt 2011 o 17:41 • 1 dieťa - snaží sa • Odpovedz • 1 užívateľovi sa to páči • Páči sa mi to • •
@luciask ja ti odpoviem, kedze aj moj syn ma mobil od 7 rokov..opatrovatelka nam prestala chodit pre syna, chodi domov sam zo skoly a prichadza asi o hodinu skor ako manzel, pripadne ak je manzel v praci dlhsie, tak maly je doma dve hodky sam.v mobile ma cislo len na mna a na manzela a na susedu..ma ho na to, aby nas mohol kontaktovat v pripade, ze sa nieco stane, alebo sa nebude vediet dostat domov a podobne...predpokladam, ze sedemrocne deti ho nemaju len tak pre zabavu
@nikitkad ale jednalo sa o to, ze 50% ludi utocilo, a2-3 vynimocne- NO KOMMENT...a myslela som,kedze si nepisala, ze dcerku nieco trapi, aj ked je tema o nej,ze pises na moju adresu, chapes?A mozes si precitat spatne,ze ten kto sa somnou normalne bavil aj ked som nesuhlasila s nazorom, som odpisovala normalne...
@manamani1 aj keď vyštudovala psychologiu, nemá patent na rozum. Ja tiež mám VŠ ekonomickú a nie som ministrom financií. A tvoj príspevok, ako to dáš prečítať bol absolútne nevhodný.
neriesim to uz lebo sa tu len hadate! ja sem chodim poradi a pokecat s mamickami
@manamani1 , nepísala som o tom, že si sa pýtala na názor. Písala som o tom, ako si vtiahla do diskusie tretiu osobu, ktorou si útočila na maminy.
@sisaha tak moze ti to byt jedno,len aky je tvoj ciel byt v tejto diskusii? aj ked uz tu to nema ani hlavu ani patu a bude aj tak blokovana. preco je dolezite zdoraznovat kto ma kolko rokov? s tym som sa este asi nestretla...mozno mas viac rokov ako ja ale rozumu a inteligencie.....
@manamani1 precitala som si aj tvoju predoslu temu, na ktoru tu bol hodeny link....moja takze toto hovori za vsetko problem je v tom, ze si velmi prisna , Rebecka je stastna , ze ide pre nu babicka , tesi sa a mozno aj z toho dovodu pozabuda veci ...tu je tvoj pripevok, kde to tvrdis, ze si prisna
manamani1 @katy1979 tak dospeli sme k takému záveru nášho dnešnému problému, že manžel došiel z práce a povedala som mu, ze dcéra mi dnes zasa klamala. On sa spýtal, že v čom, tak som mu povedala, že si chcela spraviť domácu naviac.Tak sa ma spýtal,že aký problém som v tom videla. Tak som mu povedala, že ten, že prečo mi to nepovedala hneď bola by som ju aj pochválila. A on na to: "lebo sa bála, že jej to nedovolíš".TAK ASI SOM FAKT MOC TVRDÁ...lebo tento príklad tu dnes už odznel(((
20. okt 2011 o 17:41 • 1 dieťa - snaží sa • Odpovedz • 1 užívateľovi sa to páči • Páči sa mi to • •

@filipal ano, priznávam, a najdi mi aj to, kde je to,ze som problemy nemala,tak isto som riesila klamstvo...