icon

Pustiť dieťa na výlet, ak hlásia dážď?

Dnes o 11:16

Ahojte,

dcéra má ísť v piatok na školský výlet a podľa predpovede má skoro celý deň pršať.

Ona sa veľmi teší, ale ja premýšľam, či má vôbec zmysel, aby išla. Nejde o zdravotné problémy, len si neviem predstaviť, že budú celý deň niekde moknúť a vrátia sa premočení.

Na druhej strane mi je ľúto nechať ju doma len kvôli počasiu, keď sa na výlet tešila celé týždne.

Chodia vaši školáci na výlety aj v zlom počasí?
Priznám sa, že nie som zástanca teórie, že "vonku treba chodiť v každom počasí" 🙂 Keď prší, lepšie sa mi sedí doma 🙂

Strana
z2
minenkaa
Dnes o 11:17

@anonym_autor samozrejme, že nech ide,veď von v daždi je úžasne

annanoriska
Dnes o 11:17

Stalo sa nám že išli ale nepršalo moc. Ja vždy deti vybavím dáždnikom a pršiplášťom. Keby lialo tak asi nikam nejdu.

januska12323
Dnes o 11:19

Čo je z cukru? Určite nebudú celý deň vonku ale zmenia program. Pani učiteľka tiež nechce moknúť.

anjelicek26
Dnes o 11:20

Bunda gumaky a ide... nechapem, co riesis, hlavne, ked sa dieta tesi... piatok je o dva dni, prsat nemusi vlastne vobec.

zuzacka16
Dnes o 11:21

a kde majú naplánovaný výlet alebo čo je programom výletu? no myslím že nepremokavú bundu alebo pršiplášť máš doma, gumáky a môže ísť..nie je zima takže keby aj pršalo nič sa nestane..

pielka
Dnes o 11:23

A čo je z cukru? 🙂 Jasné, že áno... Aj vtedy sa dá kopu vecí vidieť a zažiť...

alenka551
Dnes o 11:23

Nabal prsiplast, nabal dazdnik, kludne nech si v autobuse necha nahradne topanky ak nema take nepremokave alebo gumakove a vybavene. Ved oni im program prisposobia tomu, ake bude pocasie 😉

anonym_b5dcb7
Dnes o 11:25

Pracujem v škôlke. Minulý rok sme išli s deťmi na výlet, hlásili dážď,preložili sme výlet a nepršalo 🫣 išli sme na preložený dátum a lialo ako z krhly celý deň 😵‍💫

glorikarebeka
Dnes o 11:30

Jasné, pustila....zabal pršiplášť

anonym_324326
Dnes o 11:30

pustila by som prsiplast alebo dazdnik, gumaky... Nasi bezne tak chodia na vylety a tie decka si to vzdy uziju.

tykat
Dnes o 11:31

@anonym_autor ak je dcera z cukru tak nie, nepustila 😀

anonym_a8e6af
Dnes o 11:33

Áno pustila. Dnes malo celý deň pršať a zatiaľ ani kvapka. Možno to bude rovnako a dcéra príde o výlet. Ako píšu baby, gumáky, pršiplášť a vybavené. Určite ich pani učiteľky nenechajú 6 hodín na daždi.

0silvia0
Dnes o 11:34

veď idú s deťmi dospelé osoby, myslíš, že tieto dospelé osoby budú stáť s deťmi na daždi aby čo najviac zmokli? Dieťaťu zbaľ pršiplášť a nejaké nepremokavé tenisky a nechaj to na učiteľky. Do piatku sa môže počasie ešte zmeniť.

ljmmm
Dnes o 11:38

prsi ale je teplo, ziadny problem. nech ide

anonym_6e716a
Dnes o 11:39

kolko ma rokov? Dufam že aspon 2.
Dcera ma novodiagnostikovanú cukrovku (presnejšie 3mes) zo školky idu na vylet a keby mam riešiť pri jej diagnoze každu takuto kravinu sa zbláznim

anonym_fa027f
Dnes o 11:45

Áno, určite ma pršiplášť. Okrem iného, práve mi ukazuje na tefone, že prší a mne svieti slnko do oči.

rachel36a
Dnes o 11:46

@anonym_autor nasi boli teraz v pondelok na školskom výlete...tiez cely deň pršalo...deti boli aj tak spokojne...

anonym_7294e5
Dnes o 11:54

Jasne, ved budu mat program tomu prisposobeny. A aj keby nemali, ved deckam velakrat staci ze su spolu, a bez ucenia, a zabavia sa a budu mat vyborny den, ci uz to bude v autobuse alebo v triede alebo hocikde, keby aj...

mogaa
Dnes o 11:57

Veď výlet nie je len chodenie po meste...učitelky vymyslia program a určite aj náhradný program ak by pršalo...

anonym_577ef0
Dnes o 12:07

@anonym_autor samozrejme, že pustila. Kvalitná obuv, pršiplášť a ideš.

slavomira236
Dnes o 12:07

@anonym_autor nasi ked boli v skole prirode cely tyzden prsalo. Niektore deti po navrate hned chore boli

zuzacka16
Dnes o 12:09
@slavomira236

@anonym_autor nasi ked boli v skole prirode cely tyzden prsalo. Niektore deti po navrate hned chore boli

@slavomira236 nemôžeš porovnávať jednodňový výlet so školou v prírode 😉

anonym_b4290c
Dnes o 12:19

Veď nie je z cukru neroztopí sa

abbey1
Dnes o 12:14

@anonym_autor Dnes u na oredpobed: od rána dážď. Realita? Zatiaľ ani kvapka.

anonym_81820c
Dnes o 12:22

ak je z cukru, tak ju radsej nepustaj, aby sa neroztopila...

22patricia22
Dnes o 12:23

Samozrejme, že by som pustila. Veď je to len dážď, nejdú na týždeň. A horšie by jej bolo v škole ako na výlete, na ktorom prší. 😀

sense
Dnes o 12:26

Takže nepôjde áno do školy? Lebo prší a vtedy treba sedieť doma?

sisska96
Dnes o 12:29
@sense

Takže nepôjde áno do školy? Lebo prší a vtedy treba sedieť doma?

Určite budú mať program vnútri. Sice my sme boli už aj v daždi premokrené a potom prechladnuté 🙄
@sense hádam v triede nezmokne, preboha čítať s porozumením

sense
Dnes o 12:34
@sisska96

Určite budú mať program vnútri. Sice my sme boli už aj v daždi premokrené a potom prechladnuté 🙄
@sense hádam v triede nezmokne, preboha čítať s porozumením

@sisska96 no ale do školy musí po daždi a zo školy tiež. Jediné žeby ju vozili od dverí až po dvere. A na výlete tiež nebudú celý deň chodiť po daždi.

sense
Dnes o 12:35
@abbey1

@anonym_autor Dnes u na oredpobed: od rána dážď. Realita? Zatiaľ ani kvapka.

@abbey1 veru aj u nás málo pršať a teda doteraz ani kvapka

simsalabim
Dnes o 12:39

Jasne, my sme tak pochodili polovicu Irska, v dazdi. Dobre nepremokave topanky, lahko schnuce nohavice, nepremokava bunda a ide sa.

Strana
z2