Školská taška pre prváka
Ahojte, maminy,
pomaly sa pripravujeme na nástup do 1. triedy a začínam riešiť školskú tašku. Rada by som sa spýtala, aké značky sa vám osvedčili pre prvákov a kde ste ich kupovali?
Zaujíma ma hlavne, či boli pohodlné a dostatočne ľahké. Budem vďačná aj za tipy, na čo si pri výbere dať pozor.
Ďakujem za každú skúsenosť. 😊
@beata_k za mňa je jedno ako ďaleko máš školu ak ide o chrbticu tvojho dieťaťa. Ďalšia vec keď chceš šetriť je fajn keď tá taška vydrží niekoľko rokov a nie pár mesiacov. Mne vôbec nepride veľa dať za tašku 100€ keď vydrží cca do 3. triedy 🤷🏻♀️
@bronkax Nechcem strit, ale realne ju na tej chrbtici bude mat par minut. To s tym vyuzitim je pravda. Preto pisem, ze nechcem cinan, ale ci musi byt byt vyslovene za 100€. Da sa kupit aj za 50€.
@lea1029 oxybag vydrzala 3roky, potom dostal topgal a znova bude mat uz 3rok s pravdepodobne vydrzi aj 4rok. Takze isla by som do jednej z tych 2.
Len ako tip - vyskusat s hrubou zimnou bundou, nie na hole telo... potom uvidis, ako sa zapina, ako sedi a ako sa s chrbata smyka... mna Belmil vypinalo, ako sa jej to suchalo z ramien... ten material proste "pracoval" na hladkom povrchu a furt to mala zvesene... a nie, hrudny klip si zasadne nezapinala 🙄 Kupila som potom satch ruksak od tretej triedy a ten ma dodnes...
A stacia tie tasky realne aj neskor? 3-4r.. lebo ze vydrzi, to je teda super, ale kapacitne ci postacuju..
Dakujem

Zenice, prosim vas otazka k taske. Ak skolu vidim z okna cesta do skoly trva 5 minut ( doslova) Je nutne kupovat drahu tasku? Tym nechcem povedat, ze chcem kupovat u cinana, ale davat 100€ za tasku....staci aj priemerna znacka?
@beata_k za mňa je jedno ako ďaleko máš školu ak ide o chrbticu tvojho dieťaťa. Ďalšia vec keď chceš šetriť je fajn keď tá taška vydrží niekoľko rokov a nie pár mesiacov. Mne vôbec nepride veľa dať za tašku 100€ keď vydrží cca do 3. triedy 🤷🏻♀️