Aký darček na začiatok roka?
Ahojte hlavne ucitelky na MK! Aky darcek by vas potesil na zaciatok roka?Je dobré nosit kvety ved potom asi neviete ich kam dat ked je ich tak vela nie?Chcem nieco co by naozaj potesilo nase pani ucitelky.
@vamajka ty buď nemáš deti, alebo nevieš, čo je to starostlivosť o ne 🤔 a ak máš, tak si skús predstaviť (ale fakt, skôr ako tresneš bez rozmyslu ďalšiu sprostosť), že ideš na výlet s 30 deťmi v pubertálnom veku (ciže komplet hluché a slepé), s jednou kolegyňou, a máš za ne ZODPOVEDNOSŤ. Ak sa im niečo stane, TY si jednou nohou v base... a druhou na titulke všetkých mienkotvorných bulvárnych plátkov. A potom si "užívaj" ten výlet 😒 Vieš, vďaka rodičom ako si ty, postupne v školstve ostanú už len nezodpovední a .... nuž, hlúpi a obmedzení ľudia, ktorí budú na všetko, výchovu aj rozvoj poznania našich detí kašľať a budú sa ti už len milo usmievať do tváre. A potom to, čo v dieťati bude, čo sa na neho nalepí, kde to dotiahne, zostane naozaj len na rodičoch... Tak, ako je to vo zvyšku sveta a (okrem svetlých výnimiek, ako je Fínsko, či Japonsko...), dobré a kvalitné vzdelanie budú mať len deti rodičov, ktorí to zaplatia. A nebude to len kytička na začiatku roka, či 30€ príspevok do OZ.... 😒
@montemotherone deti mam a keby som sa o ne nestarala tak by neboli vyznamenane. Ako je mozne, ked ako ty tvrdis, ze nase deti su hluche a slepe, dostali v nakupnom centre 3 hod. rozchod, len preto aby si ucitelky mohli nakupit. Syn prisiel domov totalne vytoceny (neznasa nakupy) a povedal, ze na ziadny vylet ho uz nikto nikdy nedostane. To je v poho? Alebo ked im ucitelka SJ a VV na hodine SJ, ze ju nebavi ucit SJ a najradsej by ucila len VV, lebo ona je 'umelkyna' to je tiez v pohode? Od skolky nemame stastie na ucitelov. V skolke si syn na preliezkach zlomil ruku a zistili sme to az mi doma ucitelka to nechala tak, ze mas to len buchnute. Tak aka starostlivost?
@vamajka A stazovala si sa v skole, ze si nespokojna, napr. s tym vyletom? Alebo tam si ticho a anonymne na MK pustas jedovate sliny?
@vamajka mňa tiež neraz vytočila predavačka v potravinách ale nekydám preto na všetky predavačky že sú lenivé, že kašlú na prácu, alebo že si nezaslúžia svoj plat, pretože aj tak nič nerobia... Len toľko.
@vamajka ...a že nemáš šťastie na učiteľky? Nuž neviem či oni skôr "nemali šťastie" na teba ako na rodiča 🤔 Každá minca má totiž dve strany
@vamajka jasne, aby si ucitdlka mohla nakupit.... Ty si myslis, ze snom kazdej ucitelky je robit si nakup pocas vyletu? Ja s mojimi doslova bojujem, ze ziadne nakupy a ine srandy, lebo vobec nie je sranda mat po nakupnom centre rozlezenych 25 deti a strazit ich nedokazes.... Mojim snom je, dostat sa s nimi domov bez ujmy na zdravi a zivote. Ved si to raz skus, zober 25 deti a chod s nimi na celodenny vylet. Zaplat si cestovne, vstupy a uzi si skvelu zabavu..... Potom napis, ako si si uzila vylet a nakupy. Lebo ved ucitel tam oddychuje a nakupuje.
Tvoj syn, ked nechce, nech nejde. Nemoze sa vylet a jeho program prisposobovat kazdemu dietatu. Ja ked idem s mojimi, su jasne dohodnute pravidla a program. Komu sa nepaci, nejde. No ver ci nie, pomaly prosia na kolenach, aby mali rozchod a mohli si nieco kupit. Teda deti chcu nakupovat a chcu chvilu robit aj ine ako pozerat na exponaty v muzeu.
@vamajka program sa prispôsobuje väčšine.. pochybujem že ak by deti nechceli tak by rozchod nemali... to že sa stane že učiteľka učí niečo čo nechce...je celkom možné... učiteľov nieto... alebo nie v zelanych kombináciách...tak občas musia učiť to čo im nakazu alebo to na čo nemajú ani aprobaciu.... to je ale problém širší..nie je to vina učiteľov ale celkovej politiky štátu.... to sa hneváš na nesprávnom mieste
@vamajka ja chodím na 1 exkurziu za rok, ale keby som deckám povedala, že rozchod nebude a nebude možnosť si niečo kúpiť, tak povedia, že nikam nejdú ... ale uznávam 3-hodinový rozchod v OC je príliš veľa, ja im dávam tak hodinku maximálne. Chalani to presedia vo fastfoode, dievčatá nakúpia nejakú parádu a ja sa modlím, aby prišli všetci a načas. Nie som odkázaná nakupovať na exkurzii, chodím veľa aj súkromne, takže mne to nie je vzácne, že som vo Viedni na nákupnej ulici.
Krásna prehliadka ješitnosti.

@kenzom áno a presne o tom to všetko je, pritom chodím pravidelne na RZ a toto bolo nad rámec. Ked sa výlet alebo čokolvek iné schváli, neni problém. lebo sa s tým ráta.