Do škôlky v septembri 2011
ahojte.. ktorí sa chystáte do škôlky budúci rok v septembri? Rada by som vedela Vaše postrehy,názory, ako je to s prihláškami do škôlok atď. Ďakujem..
Tak, aj my sme uz doma s "prvacikom" a pred nami vikend...dufam, ze po vikende to bude uz lepsie...a druhy (u nas este stale "adaptacny") tyzden nezacneme s placom 😅...ked sme uz tento vydrzali bez placu a celkom v pohode 🙂
@iwuskaaa inac, tiez sa mi to nepaci... ved to je na Tebe, kedy sa rozhodnes ho tam nechat spinkat a nie na ucitelke.. ona je tam na to, aby sa o neho pekne postarala. Ja si ucitelky vazim, ale ja by som jej na to hned nieco povedala. a to, ze v inej skolke by ho nezobrali s placom, to je tiez aky nazor..... ona asi zije v inej dobe.. neviem v akej. Normalne jej v pondelok povedz, ze tam bude uz na obed spinkat a ze je primerane zadaptovany, ze v ostatnych skolkach placu deti este viac... Ja si myslim, ze si chcu este pekne zlahsovat pracu a nie sa starat o "uplakane" deti..
@samika u riaditelky by som asi nepochodila :( lebo minule sa vyjadrila, ze mi az zle doslo.... vraj aspon sa tie male deti vyrevu a potom aspon vsetky naobed zaspia .... uplne som "zasla" ako toto moze povedat niekto co pracuje s detmi .... a ina skolka nieje mozna lebo v meste je vsetko obsadene a sukromne skolky tu nemame :( a to minuly rok dostala tato riaditelka ocenenie pedagog roka v nasom meste za celozivotnu pracu s detmi .... by som jej to o hlavu otrieskala najradsej....
tak nas krpcek bol v skolke len 4 dni.dnes sme uz boli u lekarky lebo je chory ☹ v skolke je aksi slintava angina.teraz ideme az 19.9....
@bubatinko trošku som to už rozdýchala a teda ja by som spravila všetko preto, aby,,učiteľka" aj s ,,riaditeľkou" odtiaľ čo najrýchlejšie vyrazili!!!! určite si neni jediná čo máš tento problém. vzuži markízu, jojku, ministerstvo školstva, alebo neviem či škôlkz nepatria pod obvodne úrády, nahrala by som si rozhovor s učiteľkou aj s riaditeľkou......
Denisko mi dnes povedal ze chce ist aj zajtra do skolky...konecne nejaky pokrok,skoda ze je vikend 🙂
my dnes krízu ☹ Tak uvidíme v pondelok.
my sme dnes dostali nálepku ako pochvalu za to, že Matejko spinkal pekne bez plaču 🙂 A má kamaráta a musela som mu ísť ukázať kde býva 🙂 som zvedavá čo bude po víkende...
@spalka vcera zacal slinit ako ked mu isli zubky...ale nejako som to nebrala vazne.len mi hovoril ze ho boli zubok a ked som sa ho pytala ktory,tak nevedel a kazdy krat mi ukazal inu stranu pusky.a to uz uradoval bacil. v noci zacal zle dychat,zacinal mu soplik...teplotu nemal,a stale mu isli slinky z pusky,ale brala som to tak ze to koli tomu ze nemoze dychat nosikom...rano som isla k lekarke a ta mi povedala,ze uz bolo viacej deticiek u nej a ze v skolke je slintava angina a my ju mame v zaciatku...tak mame liecky a tyzden budeme doma
moje dieta nechcelo ist zo skolky domov... 😅
tak piatok sme mali krizu cele doobedie plakala a tak som pre nu musela ist na obed dnes dovecera tvrdila ze tam nepojde ale teraz povedala ze tam bude aj hajat v pondelok uvidime snad sa to zlepsi
Zajtra uvidíme čo nás čaká. Manžel vedie malého do školky, tak dúfam, že to bude fajn. 😉
Ja ked teraz cez vikend spomeniem školku,mali sa rozplače 😒 .Strašne sa bojim čo bude zajtra ráno.
Ináč do kedy to trvá kym zvyknu??Dufam že iba tento tyždeň,potom sa to zlepši.
no a my sme dosli, uz je chory, takze zajtra moze byt doma 😒
Aj my sme chory po tyzdni skolky🙂)))
moj maly zacina so skolkou o tyzden, lebo sme riesili pipa....zacinam mu davat Immuno Glukan a vitamin C a pri nastupe do skolky mu ten imuno zvysim na prvych 5 dni na dvojnasobnu davku. Malo by to pomoct vraj, ale aj nemusi 🙂 kedze tam hra vela psychika dietatka 🙂
My zatial chodime len na pol dna ale bambulkam sa tam paci az na to ze tam nechcu velmi papat ☹ .V piatok vraj preplakali celu prechadzku lebo isli kde to nepoznali a celu cestu opakovali ze tade ist nemozu lebo maminka zabludi a uz ich nenajde 🙂 No nie su sladke?Tak uvidime co bude zajtra.
nno my sa musime pochvalit .. Dominiika je odprveho dna v skolke ako doma. Prvy den plakala ked som ju odtial brala lebo tam chcela byt dlhsie, tak bola cely tzden do 15stej 🙂 zajtra nejde do skolky, objavili sa nam sopliky od piatka.. ale uz je to lepsie, tak v stredu pojde do skolky lebo doma uz nema co robit :D cely den sa nudi.
caute
vidim,ze vela deti ochorelo po tyzdni v skolke.
my mame sople, nic extremne, kazde 3hodky zhruba vyfukame. len teda neviem, v akych pripadoch sa deti do skolky nedavaju.....skusene maminy radte!!!
zajtra ju uz necham doma, vecer som jej vravela,ze zajtra si predlzime vikend, tak sa velmi tesila..ale teda utorok by som bola rada,keby uz isla. ved si zase odvykne od toho 😎 .
vy davate deti so soplikmi do skolky?
nasa si vie vyfukat....ale tak lepsie ked jej pomaham.
v najhorsom si utrie nos do rukava.... 😀 .
som zvedava,co napisu ostatne maminy ktore uz maju vacsie deti.
ale uz to vidim,ze ledva zacneme chodit do skolky, zase nieco od niekoho chytime 🙄
aj mna by to teda zaujimalo. my sme hned po dvoch dnoch v skolke skoncili doma so soplikom. uz sme doma 5 dni a stale to nie je uplne ok. planovala som ho dat uz zajtra, ale kamoska ma vystrasila, ze napr. u nich v skolke so soplikom deti neberu 😕 . v utorok vsak uz musi ist kazdopadne, kedze ho nemam kam dat

Huraaa! Konecne vikend!!!!
Mame za sebou prvy adaptacny tyzden. Dnes opat plac v skolke, ale ze ho bolo trochu menej 😒 . Brali sme si domov zo skrinky vsetko, papucky, oblecko nahradne..aby sme tam nahodou zajtra nemuseli zase ist. 😀
Tesim sa na dva dni, dufam, ze v pondelok zacne lepsi tyzden. 😵 😵 😵