SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

Mliečko obsahuje vitamíny A,D,E a obsah cukru má znížený na 4%. Mám doma chlapčeka aj dievčatko, v podstate aj jedna aj druhá taška by nás potešila 🙂
Mliečka obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E, tiež vitamín D a neobsahujú žiadne umelé arómy. Sivá taška by potešila môjho druháka 😉 a ak by bola ružová tak našu predškoláčku 😉
Som za deti nesmierne rada.Lebo moje deti ich zbožňujú.A už aj v obchodoch a v automate v škole majú novú vylepšenú chuť brejku 🙂
A ďalšia super vec ze majú len 4%prídaneho cukru. Čo je úžasná vec.Obsahuju vitamíny A,D,E čo samozrejme napomáha k vývinu našich ratolesti.A nie sú tam umelé farbivá. Za nás Top produkt.Staršia si doslova vychutnávala Brejkov 🙂. A mladšia to isté.Som rada za všetky detičky, ktoré milujú brejkov že firma mala tak úžasný nápad vylepšiť novú receptúru a dodať im zdravý nápoj obohatený o vitamíny obsahom 4% cukru.Kazdy potrebuje si doplniť pre zdravie cukor.A ja im ho dávam aj vo forme Brejkov.
Taška by bola (ak by stastnena padla na nás) Tak pre našu budúcu školáčku. Ktorá vo štvrtok má 6rokov.
Prajem každej výhru pre ich ratolesti 😉
Obsahuju menej cukru a neodsahuju umele aromy
Nova receptura je lepsia v pridani vitaminov A, D a E. Je tam 4 % cukru. Taska by bola pre dcerku. Dakujem.
Mliečko obsahuje menej cukru a vitamidny A D E a neobsahuju ziadne aromy. Moja dcerka ich miluje a taske by sa velmi moc potesila... Takze sutazime o dievcensku... 😉
menej cukru a vitaminy A,D,E taška by nas potešila pre našho staršieho Samika by bola akurát.. 😀
Brejky teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D.Obsahujú skutočné kakao, vanilku či jahody, nie arómy. Mám pred školáčku Lucku, ktorej sa taška veľmi páči 🙂.
Brejky obsahujú vitaminy A,D,E, obsah cukru je znížený na 4% a neobsahujú umelé príchute, ale pravú vanilku, kakao a jahody. Doma máme školáka aj školáčku, takže poteší akákoľvek taška. Ale chlapčenskú budme asi meniť skôr.
Nová receptúra mliečok Brejky obsahuje vitamíny A, D, E, má znížený obsah pridaného cukru len 4 percentá a sú bez umelých aróm. Deti ich pijú takmer denne. A školská taška by sa hodila pre môjho syna, je teraz prvák a tašku má po staršej sestre, ktorá je štvrtáčka.
Ahojte, Rajo mliečka Brejky hneď po prvom dúšku chutia lahodnejšie 🙂, lebo teraz obsahujú menej cukru, vitamíny A aE , ale aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich už žiadne umelé arómy, ale skutočné kakao, vanilku a jahody. A potešila by nás chlapčenská taška. 🙂 Pekný dník prajeme.
Menej cukru,ziadne arómy,ale vanilka,jahoda,kakao,obohatenie o vitamín D.
Mám aj syna aj dcéru,vyuzijeme obe😃
Obsahuju menej cukru a vitaminy A,D,E. Neobsahuje umele aromy. Zisla by sa nam taska pre chlapceka.😀
Nove brejky obsahuju menej cukru a to 4%, su obohatene o vitaminy A,D,E a neobsahuju umele aromy ale skutocne kakao, vanilku a jahody.
Potesime sa chlapcenskej ale aj dievcenskej taske. Mame aj chlapceka aj dievčatko. Dakujeme 🙂
Sú obohatené o vitamíny A, D, E a nižším obsahom cukru
potesila by som sa dievcenskej taske, bola by pre moju dcerku....dakujem
Receptúra je nová a lepšia v tom, ze mliecko obsahuje vitamíny A, D, E a ma znížený obsah cukru na 4% a navyše neobsahuje umelé arómy , co ma veľmi potešilo. Dcérka je prvacka a do brejky automatu by chodila po mliecko každý den 😀 potešila by nas teda dievčenská taška
Obsahuju len 4% pridaneho cukru, vitamíny A,D,E .A nie sú tam umelé farbivá. Dcera ich ma velmi rada, kupuje si ich v skolskom automate. Mame dievcatko a chlapceka takze sa potesime kazdej taske. 🙂
Pretože nove brejky obsahujú menej cukru o 4%, sú obohatené o vitamíny A,D,E a neobsahujú umelé arómy ale skutočné kakao, vanilku a jahody. 🙂
Keďže máme doma predškoláka poteší nás chlapčenská taška 😉
Obsahujú vitamíny A, D, E, majú iba 4% pridaného cukru a sú bez umelých aróm. Mam aj chlapca aj dievca, takze mi je jedno, ktorej farby...ale dcerka ide do skoly o rok skor, tak ak by sme vyhrali, moze byt ruzova.
Obsahuje menej cukru, su tam vitaminy A, E, D a nie su tam umele farbiva. Mám doma prvácika, chlapčeka!
Sú obohatené o vitamíny A,D a E a majú nižší obsah cukru. Mám 4 detičky, tak by sa nám taška zišla chlapčenská, keďže je syn predškolák.
Obsahuju vitamin A,D,E, su bez umelych arom a farbiv maju iba 4%cukru.
Taska by nas potesila dievcenska 😉
Obsahujú vitamín A,D,E,sú bez umelych farbiv a aróm majú iba 4%cukru.Nasa pravacka brejkuje o stošesť,nestíhame dobijat kredit 😀.Taska by nás potesila dievcenska😀
Mliečko obsahuje vitamíny A,D,E a obsah cukru má znížený na 4%.
Potešila by nás chlapčenská taška 🙂
Vanilkove mliecko brejky obsahuje iba 4% cukru a navyše votaminy A,D, E a je bez umelych farbiv a arom.
Starsi syn dostal vlani tasku TOPGAL. Na buduci rok ide do skoly mladsi syn a velmi velmi by sa taske potesil 😆.
Su obohatene o vitaminy A,D a E a maju nizsi obsah cukru.
bez zbytocne pridaneho cukru - teda obsahuje iba 4% cukru, dalej bez umelych arom a s obsahom vitaminov A,D,E.
Taska by bola pre dievcatko (8 r).
Obsahujú vitamín A,D,E,sú bez umelych farbiv a aróm majú iba 4%cukru. Taške by sa potešila moja druháčka, ale aj môj predškolák
Mliecka teraz obsahuju menej cukru, okrem vitaminov A a E aj dolezity vitamin D a nenajdete v nich ziadne umele aromy. Urcite by sa potesila nasa Dominika 🙂

Obsahuje menej cukru a vitaminy A,D,E...taška by nãs veľmi potešila nãš Filipko je prvãčik...pre chlapčeka sútažime....ďakujeme....