SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂
Mlieka Brejky obsahujú vitamín A, ktorý prispieva k udržaniu dobrého zraku a k správnemu fungovaniu imunitného systému...obsahujú iba 4% pridaného cukru, ďalej vitamín D, ktorý prispieva k správnemu využitiu vápnika a fosforu, no a aj vitamín E, ktorý prispieva k ochrane, buniek pred oxidačným poškodením... 😉
My ich kupujeme v školskom automate a niekedy aj v obchode ... 😉 ...moji synovia ich milujúúúúú 🙂
Menej cukru a obohatene o vitaminy A,E,D.taska by bola pre mojho tretiaka.uz nechce nosit tasku s 1 triedy 😀😀
Obsahujú vitamíny A,E,D majú menej cukru, a sú bez umelých arom a najviac nám chutí kakao, taška by bola pre moju predskolacku
obsahuje menej cukru,viac vitamínkov a vanilku, tasku by dostal na narodeninky moj syn ktore oslavi 28.10 a bude mat 8 rokov, poprípade ako vianočny darcek. 😵
Obsahuju menej cukru a su obohatene o vitaminy A,E,D.Bez umelych arom.
Taska by bola pre moju predskolacku,v novembri bude mat 6 rokov.Velmi by sa potesila.
Obsahuje iba 4 percentá pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. Taška by bola pre nejakú mamičku ktora ju naozaj potrebuje. čiže ak vyhrám darujem nejakému prvakovi prváčke 🙂 takze farba je jedno aka 🙂
Majú menej cukru, vitaminy A D E ziadne umele aromy
Taska by bola pre Danka takže chlapčenská
Nižší obsah cukru, vitamíny A,D,E, prírodné arómy jahoda, vanilka, kakao. A taška by bola pre budúceho prváka (od septembra 2017).
Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdeme v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody 😎
Mlieko obsahuje menej cukrua viac vitaminov A,E,D, a je bez umelych arom. Taska je nadherna a velmi by potesila mojho syna predskolacika 🙂
obsahuju menej cukru (napisane pridany cukor 4%, vitaminy A / D / E su bez umelych arom. a taska by bola urcite dievcenska - zostala by pre starsiu dceru na dubuci rok na september, ked bude tretiacka, uz teraz sa jej do tasky vsetko nacpe LTT
Obsahuju vitaminy A D E a taktiez menej cukru. Taska by bola pre mojho predskolaka 😵
Nové Brejky obsahujú menej cukru a viac vitamínov A,D,E a je bez umelých arom, keby sme vyhrali tak chlapčensku pre nášho Timurka
Mliečko obsahuje menej cukru, vitamíny A D E a prírodné arómy. Poprosím chlapčenskú tašku
Nové brejky majú iba 4% pridaného cukru
vitamíny A,D,E a sú bez umelých aróm 🙂 taška by potešila moju školáčku malú 🙂
Mliečka obsahujú menej cukru a taktiež obsahujú vitamíny A, D, E. Taška by bola pre naše dievčatko 🙂 Aspoň by mala vlastnú "kabelku" ako ona tomu hovorí, vždy berie moju 🙂
Obsahuju menej cukru a viac vitaminov A,E,D a je bez umelych arom. Brejky dcerka zboznuje, kupuje si ich kazdy den v skole. Taska by bola dievcenska pre moju dcerku ☺️
Mliečka Brejky obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy. Taška by bola pre našu budúcu prváčku Lenku. 🙂
Maju len prirodne aromy, obsahuju menej cukru a maju plus vitaminy A, D, E. Ak naaaahodou tak taska pre dievcatko 🙂
Obsahujú menej cukru: len 4% pridaného cukru oproti pôvodným 7%. Do novej receptúry Rajo pridalol vitamín D. Mliečka obsahuju skutocne kakao, vanilku a jahody a iba prírodné arómy.
V pripade vyhry by sme brali dievčenskú tašku.
Obsahuju vitaminy A, D, E, menej cukru, su bez umelych arom. Taska pre dievcatko, dakujem 😉
Menej cukru a obohatene o vitaminy A,E,D. Obsahuju len prirodne aromy .... taska by bola pre druhacika Samka
Obsahujú iba 4% cukru, sú obohatené o vitamíny A, D, E. Neobsahujú umelé arómy. Obsahujú skutočné kakao, vanilku a jahody.
Taška by potešila dievčenská 🙂
Obsahuju menej cukru, su bez umelych arom a su obohatene o vitamin A, E,D ☺Taska by potesila modrucka
Obsahuju menej cukru viac vitaminov A,E,D.ziadne umele aromy.Keby som vyhrala tak by som prosila modru pre syna
teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy.

Obsahujú menej cukru a viac skutočných vitamínov😃, taške by sa veeeeelmi potešil náš nastávajúci prváčik Filipko😉😊