SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂
Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?
Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

Mlieka Brejky obsahujú vitamín A, ktorý prispieva k udržaniu dobrého zraku a k správnemu fungovaniu imunitného systému...obsahujú iba 4% pridaného cukru, ďalej vitamín D, ktorý prispieva k správnemu využitiu vápnika a fosforu, no a aj vitamín E, ktorý prispieva k ochrane, buniek pred oxidačným poškodením... 😉
My ich kupujeme v školskom automate a niekedy aj v obchode ... 😉 ...moji synovia ich milujúúúúú 🙂
Su obohatene o vitaminy A,D a E a maju nižši obsah cukru a su mňam 🙂
Menej cukru a obohatene o vitaminy A,E,D.taska by bola pre mojho tretiaka.uz nechce nosit tasku s 1 triedy 😀😀
Obsahujú vitamíny A,E,D majú menej cukru, a sú bez umelých arom a najviac nám chutí kakao, taška by bola pre moju predskolacku
obsahuje menej cukru,viac vitamínkov a vanilku, tasku by dostal na narodeninky moj syn ktore oslavi 28.10 a bude mat 8 rokov, poprípade ako vianočny darcek. 😵
Obsahuju menej cukru a su obohatene o vitaminy A,E,D.Bez umelych arom.
Taska by bola pre moju predskolacku,v novembri bude mat 6 rokov.Velmi by sa potesila.
Obsahuje iba 4 percentá pridaného cukru, taktiež obsahuje vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. Taška by bola pre nejakú mamičku ktora ju naozaj potrebuje. čiže ak vyhrám darujem nejakému prvakovi prváčke 🙂 takze farba je jedno aka 🙂
Majú menej cukru, vitaminy A D E ziadne umele aromy
Taska by bola pre Danka takže chlapčenská
Nižší obsah cukru, vitamíny A,D,E, prírodné arómy jahoda, vanilka, kakao. A taška by bola pre budúceho prváka (od septembra 2017).
Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdeme v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody 😎
0bsahuju menej cukru,obsahuju vitaminy A D E a vyraba sa bez umelych arom.
Mlieko obsahuje menej cukrua viac vitaminov A,E,D, a je bez umelych arom. Taska je nadherna a velmi by potesila mojho syna predskolacika 🙂
obsahuju menej cukru (napisane pridany cukor 4%, vitaminy A / D / E su bez umelych arom. a taska by bola urcite dievcenska - zostala by pre starsiu dceru na dubuci rok na september, ked bude tretiacka, uz teraz sa jej do tasky vsetko nacpe LTT
Obsahuju vitaminy A D E a taktiez menej cukru. Taska by bola pre mojho predskolaka 😵
Nové Brejky obsahujú menej cukru a viac vitamínov A,D,E a je bez umelých arom, keby sme vyhrali tak chlapčensku pre nášho Timurka
Mliečko obsahuje menej cukru, vitamíny A D E a prírodné arómy. Poprosím chlapčenskú tašku
Nové brejky majú iba 4% pridaného cukru
vitamíny A,D,E a sú bez umelých aróm 🙂 taška by potešila moju školáčku malú 🙂
Mliečka obsahujú menej cukru a taktiež obsahujú vitamíny A, D, E. Taška by bola pre naše dievčatko 🙂 Aspoň by mala vlastnú "kabelku" ako ona tomu hovorí, vždy berie moju 🙂
Obsahuju menej cukru a viac vitaminov A,E,D a je bez umelych arom. Brejky dcerka zboznuje, kupuje si ich kazdy den v skole. Taska by bola dievcenska pre moju dcerku ☺️
Mliečka Brejky obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy. Taška by bola pre našu budúcu prváčku Lenku. 🙂
Maju len prirodne aromy, obsahuju menej cukru a maju plus vitaminy A, D, E. Ak naaaahodou tak taska pre dievcatko 🙂
Obsahujú menej cukru: len 4% pridaného cukru oproti pôvodným 7%. Do novej receptúry Rajo pridalol vitamín D. Mliečka obsahuju skutocne kakao, vanilku a jahody a iba prírodné arómy.
V pripade vyhry by sme brali dievčenskú tašku.
Obsahuju vitaminy A, D, E, menej cukru, su bez umelych arom. Taska pre dievcatko, dakujem 😉
Menej cukru a obohatene o vitaminy A,E,D. Obsahuju len prirodne aromy .... taska by bola pre druhacika Samka
Obsahujú iba 4% cukru, sú obohatené o vitamíny A, D, E. Neobsahujú umelé arómy. Obsahujú skutočné kakao, vanilku a jahody.
Taška by potešila dievčenská 🙂
Obsahuju menej cukru, su bez umelych arom a su obohatene o vitamin A, E,D ☺Taska by potesila modrucka
Obsahuju menej cukru viac vitaminov A,E,D.ziadne umele aromy.Keby som vyhrala tak by som prosila modru pre syna
Obsahujú vitamíny A,E,D ,dalej majú menej cukru, asú bez umelých arom .
teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj vitamín D a nie sú v nich žiadne umelé arómy.

Obsahujú menej cukru a viac skutočných vitamínov😃, taške by sa veeeeelmi potešil náš nastávajúci prváčik Filipko😉😊