icon

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal

janka_rajo
17. okt 2016

Ahojte, máme tu prvú súťaž, ktorá bude trvať až do utorka polnoci 🙂

Zadanie je jednoduché, stačí napísať, v čom je nová receptúra mliečok Brejky iná a lepšia?

Napíšte nám správnu odpoveď a 2 z vás môžu vyhrať kvalitnú detskú tašku Topgal, jednu dievčenskú ružovú a jednu chlapčenskú sivo-modrú - teda aj napíšte, pre koho by taška bola 🙂

SÚŤAŽ NA PONDELOK o detskú tašku Topgal
jadeka
17. okt 2016

mennej cukru, vitaminy A,D,E, vanilkova príchut a Mliečka Brejky maju menej cukru, su bez umelych aróm a obsahuju vitamidy A,D a E, budeme mat buducu prváčku,takze páčila by sa nám ružová taška

luma1
17. okt 2016

Obsahuju vitaminiky A , D, E a menej cukru. Taska by potesila nasho Patrika 😍

ronja
17. okt 2016

Nove brejky obsahuju menej cukru (len 4%) a sú obohatene o vitaminy A,D,E,neobsahuju umele aromy ale realne kakao,vanilku,jahody...taska by potesila dcérku Kirstínku ktorý sa teší do školy 🙂

bandurka1979
17. okt 2016

Obsahujú vitamíny A E D,menej cukru a len prírodné arómy v prípade výhry by sme si prosili dievčensku tašku

majocka24
17. okt 2016

Obsahuje menej cukru a vitaminy A E a D neobsahuje umele aromy ale prirodne 🙂 ak by sme vyhrali tak taska by bola pre synceka

norikk
17. okt 2016

Mliečka teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody🍓🍓🍓 môjho drobca by potešila taška do školy keďže budúci rok bude prváčik

gilmorka
17. okt 2016

Nová receptúra je obohatená o vit. A,D,E, obsahuje menej cukru, je bez umelých arom a obsahuje prave kakao,vanilku,jahody. Tasku by sme chceli pre chlapca 😉

majakuca
17. okt 2016

Nové ,,brejky" obsahujú iba 4% cukru, vitamíny A,D,E, neobsahujú umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody .
Pri štyroch chlapcoch by nás potešila modrá taška 🙂

janka273
17. okt 2016

Nová receptúra mliečok Brejky je lepšia v tom, že obsahuje menej cukru / iba 4% pridaného cukru/. Taška by bola pre prváčika chlapca.

skusihu
17. okt 2016

Vylepšené mlieka Brejky obsahujú menej cukru, viac vitamínov (A,D,E), reálne kakao, vanilku či jahodu a žiadne umelé arómy 😀 mňam. 😀 Taška by sa určite páčila budúcemu prváčikovi - Tomáškovi 🙂

venad111
17. okt 2016

Obsahuju menej cukru , su obohatene o vitaminy a ziadne umele aromy..Jahodovy je 🙂 mnam..🙂

vall1319
17. okt 2016

Mliečka BREJKY teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy. Tašku by sme si radi vybrali chlapčenskú - pre môjho drobca, ktorý v septembri nastúpi do školy... 🙂

skerinko
17. okt 2016

Nove brejky obsahuju menej cukru (len 4%) a sú obohatene o vitaminy A,D,E, neobsahuju umele aromy ale realne kakao,vanilku,jahody. V prípade výhry by nás potešila modrá taška ako darček pre krstniatko 😉

sisilia
17. okt 2016

Obsahujú vitamíny A E D,menej cukru a len prírodné Obsahujú arómy. Výhra by potešila nášho syna, takže chlapčenskú tašku 😊

zdenka79bb
17. okt 2016

obsahujú vitamíny A, E, D a menej cukru - iba 4% pridaného cukru 🙂

luliu
17. okt 2016

@janka_rajo obsahuje vitamíny A,D,E a co je dolezite ma menej cukru a vyrába sa bez umelých aróm. Máme doma predškoláka Jakubka, ktory miluje brejky, ktorymi ho zasobuje sestra skolacka zo skolskeho automatu

aylin689
17. okt 2016

teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody

aylin689
17. okt 2016

teraz obsahujú menej cukru, okrem vitamínov A a E aj dôležitý vitamín D a nenájdete v nich žiadne umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody..taska by bola pre moju Jess 😊

olivka26
17. okt 2016

Mliecka obsahuju menej cukru -iba 4%,okrem vitaminov A a E obsahuje ak D a nema ziadne umele aromy!
taska by potesila dcerku OLI ♥

natalca
17. okt 2016

Nová receptúra je obohatená o vit. A,D,E, obsahuje menej cukru, je bez umelých arom a obsahuje práve kakao,vanilku,jahody. Tašku by sme chceli pre chlapca, pretože máme doma predškoláka 🙂

lisjanka
17. okt 2016

Sú obohatené o vitamíny A,D a E a majú nižší obsah cukru.Mliečka obsahujú skutočne kakao, vanilku a jahody a iba prírodné arómy. 😉

zaketa
17. okt 2016

Nové brejky maju len 4% pridaného cukru,vitamíny A,D,E a su bez umelých arom.Taška by bola pre predskolacku Natasku 😉

peip
17. okt 2016

obsahujú iba 4% cukru, vitamíny A,D,E, neobsahujú umelé arómy, ale reálne kakao, vanilku či jahody .
Pri 2 chlapcoch by nás potešila modrá taška 😉

elen83j
17. okt 2016

Je obohatený o vitamíny A E a D,bez umelých aróm a má menej cukru 😉 Tašku by som dala Timíkovi nášmu predškolákovi...
...a ešte moje srdiečko 😘

iivuskaa
17. okt 2016

Maju menej cukru, obsahuju vitaminy A,E,D, a žiadne umele aromy.Taska modra by bola pre prvačika Kika.☺

lucia108505
17. okt 2016

Brejky ma len 4% cukru a pridany vitamin D. Taska by poresila nasu skolacku.

lubik9
17. okt 2016

Ma menej cukru, obsahuje vitamíny A, D a E a neobsahuje umelé arómy.
Taška by potešila našu predškolacku, ale ak by nebola voľná dievčenská, tak aj nášho druhaka by potešila nová chlapčenská taska 😉

1kacena11
17. okt 2016

Nove Brejky ma 4% cukru
Obsahuje vitaminy A, D a E
Neobsahuje umele aromy
Keby sa na nas usmialo stastie, tak by sme sa potesili chlapcenskemu ruksaku

janettan
17. okt 2016

Má obsah iba 4 percentá pridaného cukru, vitamíny A,D,E a vyrába sa bez umelých aróm. Pre moju Táničku si prosím dievčenský 🙂

elen83j
17. okt 2016