Chcete aj vy vyskúšať novinky od Bupi?
Milé mamičky, nestihli ste ešte vyskúšať naše Bupi Novinky? Napíšte nám, ktorú z Noviniek by ste radi vyskúšali (Umývací gél levanduľa alebo Jemný Kúpeľ 3 v 1) a prečo? My trom z vás produkt pošleme.
Ano - cela rodinka by rada vyskusala. Nas drobec je velmi rad vo vodicke... Keby sa mohla bola by tam furt
Pre moju bublinku by sme chceli vyskúšať umývací gél levanduľa, aj kvôli vôni ale aj kvôli lepšiemu spánku 😉
Nedopisala som...umyvaci s levandulou - aby pokojnejsie spinkala
Isto chceli ;) levandulovy gel urcite pekne vonia a uvolnuje napatie. Takze je stvoreny nielen pre deticky,ale aj pre mamicky, ktore sa po tazkom dni s dietatkom potrebuju citit stale sviezo a plne energie.
Prosila by som Bupi levanduľa tento sme ešte neskúšali. Dcérka má veľmi citlivú a problematickú pokožku a jediné Bupi jej robí dobre.
Radi by sme vyskusali Jemny kupel 3v1, pretoze kupem obe deti naraz aj 4r a aj 11m a niekedy mi daju riadne zabrat, poznate to, namocit, nasamponovat, potom splachnut namudlit, splachnut a vsetko krat 2. A k tomu ni este behaju po vani a vsetko docahuju 😀 takze 1 nadoba by bola u mna super
Ak by sa na nas usmialo stastie radi by sme vyskusali novy gel s levandulou. Od narodenia pouzivame gel 3v1, sme maximalne spokojni.
My by sme radi vyskúšali Jemný kúpeľ 3v1.
Obe dcérky zbožňujú vodu, kúpanie, takže u nás je často vaňa napustená až po samý okraj, peny tiež veľa-preveľa, super je, že nemusím použiť šampónik, gél na umývanie a ešte aj penu - ale takto pekne tri v jednom mi stačí pre tie moje dve vodníčky jedna fľaštička 😵 😵 😵
Tak ja by som chcela tu levandulu zaujimalo by ma ci ma upokojujuce ucinky lebo máme dost problem s uspavanim niekedy ro trva aj hodinu a je to dost náročné aj pr malého ale pre mňa. A vonu levandule milujem tak by sme boli krasny voňavky do postielky.
Potešil by nás Jemný kúpeľ 3v1 😵 Obe naše deti majú citlivú pokožku, syn ako malý mával aj ekzémik, takže si musíme dávať pozor na výber detskej kozmetiky. So značkou Bupi máme iba dobrú skúsenosť, či už s mydielkom, šampónikom alebo gélom na pranie.
My sme neskusali este umyvaci gel s levandulou. Mozno by pomohol nasej malej so spankom, lebo caso nepokojne zaspavame ☹ 3v1 sme uz skusili, super. 🙂
Neskúšali sme ešte umývací gel s levanduľou, určite by sme ho chceli vyskúšať, moje deti sa veľmi radi kúpu a používame umývaciu penu Bupi
My sme ešte neskúšali umývací gélik s levanduľou. Kupujeme iba mydielka, tak by sme radi skúsili aj inú formu vašej kozmetiky. a zvlášť levanduľu u nás máme radi, to by bola večer pri zaspávaní vôňa! 🙂
Dobrý deň, veľmi rada by som vyskúšala Umývací gél levanduľa, neskúšali sme ho ešte, mám 2 malé detičky ktoré sa veľmi radi kúpu a kúpu sa každý deň, hľadala som ho už v 2 obchodoch, ale zatiaľ som ho ešte nenašla, a keďže levanduľa má upokojujúce účinky, iste by moje detičký rýchlejšie po kúpeli zaspinkali. 🙂
Radi by Sme vyskúsali Umyvací gél levandula,syncek zboznuje vonu levandule a dnes má aj narodeniny,velmi by sa potesil😊 a levandula by urcite upokojila moje obe deti a lahsie by vecer zaspali.
Radi by sme vyyskusali Jemny kupel 3 v 1, lebo moj maly miluje bublinky a aj kupat sa. 🙂 Priznám sa, ze sme este neskusali ziadny Bupi vyrobok.
Radi by sme s 21 mesacnym syncekom vyskusali Kupel 3v1 nakolko sa denne kupeme ako ritual pred spanim a zatial pouzivame len klasicke mydielko od Bupi 🙂
Radi by sme vyskúšali jemný kúpeľ 3v 1.
@michaela_bupi Umyvaci gel levandula. a Preco? lebo zn. Bupi mame velmi radi, mame viacero produktov a vonu levandule lubim, je prijemna a je to super predpriprava na spanie.
Radi by sme vyskusali umyvaci gel levandulovy-moj syncek sa velmi rad kupe a vona levandule by ho mohla na vecer ukludnit.Vyrobky Bupi mam velmi rada.
My by sme veľmi radi vyskúšali jemný gél 3 v 1 lebo doteraz sme mali z tejto značky mydlo a šampón a chceli by sme vyskúšať aj niečo nové z tejto rady,keďže dcérke vyhovuje a kúpeľ miluje 🙂
Dobrý deň, pri hladani kozmetiky pre mojho synčeka, ktorý je ešte v brušku, sme sa rozhodli, že by sme radi vyskúšali Bupi 🙂 Výber nemáme 🙂 ale už teraz si viem predstaviť, ako mi moje malniké nádherné vonia v náruči 😵
Našu rodinku by veľmi potešila novinka s levanduľou, pretože ja milujem túto vôňu a vychutnávala by som si ešte viac kúpanie našich voňavých drobčekov 🙂 snáď sa na nás šťastie usmeje 😕
My si prosíme jemný gél 3v1. Je to jeden z mála výrobkov, ktorý sme ešte zo značky Bupi nevyskúšali. Ak nám ho aj nepošlete, zostaneme Bupi verní a akonáhle ho niekde uvidím, skočí v mojom nákupnom košíku 😀
Veľmi rada skúšam stále niečo nové.. Ako sa malá narodila, tak používame značku Bupi. Takže veĺmi radi by sme vyskúšali umývací gél s levanduľou 🙂
Nasu Katarinku by urcite potesil jemny gel 3v1 ☺
Ja by som rada vyskúšala gélik s vôňou levandule. Po večernom kúpili by som dcérke zaspievala: Ty si mááá levandulovvváááá 🙂
Pre nášho malého vaňoplavca by sa hodil jemný gél 3 v 1,ešte sme ho nevyskúšali 🙂
Ja by som vyskusala umyvaci gel.u malej pouzivame kozmetiku bupi od narodenia a dokonca ju pouzivam aj ja-detsky sampon a sprchac v jednom🙂

Radi by sme vyskúšali Jemný Kúpeľ 3 v1, lebo sa radi kúpeme a ja milujem vôňu levandule. 😵