icon

Chcete aj vy vyskúšať novinky od Bupi?

michaela_bupi
28. máj 2016

Milé mamičky, nestihli ste ešte vyskúšať naše Bupi Novinky? Napíšte nám, ktorú z Noviniek by ste radi vyskúšali (Umývací gél levanduľa alebo Jemný Kúpeľ 3 v 1) a prečo? My trom z vás produkt pošleme.

karin1905
28. máj 2016

ja by som rada na nasej malej vyskusala umyvaci gel s levandulou lebo to jedine od bupi vyskusane nemame. pravidelne pouzivame sampon,umyvaciu penu a vlhcene utierky,ktore su pre nas uplne top☝️👌🙂

shilou
28. máj 2016

Ak by sme si mohli vybrat chceli by sme vyskusat umyvaci gel levandulu 🙂 🙂 🙂 Mamka doma pestuje levanudulu a krasne rozvoniava,aj sme si nasusili,aj sme urobili z nej med 🙂 🙂 Bolo by uplne super vyskusat 🙂 🙂 Vacsinou sa po detoch chodi kupat do tej vody manzel,ak by sme vyhrali z levandulou,tak by som ho obehla 😀 😀 😀 Sama som zvedava,len ci vydrzim cakat,kym sa deti okupu 😀

tomba
28. máj 2016

Ja mám dve krásne dievčatká 7 a 3r., ktoré sa veľmi rady parádia, obliekajú a voňajú, určite by ich umývací gel levanduľa nesmierne potešil - a tešili by sa z neho každý jeden večer pred spinkaním 🙂

renaatka
28. máj 2016

Levandulu by som rada vyskusala, maleho sme kupali naposled len tuhym mydielkom kedze sa mu zacina moc vysusovat pokozka :-\ a vraj je levandulka fajn pre lepsi spanok, tak to by som tiez rada vedela ci ke natom kustik pravdy 🙂

lulu0123
28. máj 2016

Jemny kupel by sme radi vyskusali, nakolko levandulu uz doma mame a je super, aj ked na dobry spanok nefunguje...

nikulienocka
28. máj 2016

chceli by sme vyskúšať umývací gél levanduľa, doteraz sme používali všelijaké značky, nerobili problémy na pokožke, tak by nás teraz potešil aj levanduľový 🙂

greta123
28. máj 2016

Veľmi radi by sme vyskúšali Umývací gél levanduľa, pretože levanduľa je top vôňa, rozvoniava u nás všade. Pestujem ju v záhrade, suším, aby som ju mala po ruke celý rok. 🙂

michaela_bupi
autor
28. máj 2016

Milé mamičky. Ďakujeme veľmi pekne za váš prejavený záujem o naše novinky od žabky Bupi.
Rozhodli sme sa, že dáme naše novinky vyskúšať až šiestim z vás 🙂. Budú to tieto maminky:
Bupi Umývací gél s Levanduľou pôjde k maminkám s nickom: @igiana, @ciusinka, @maryskas
Bupi Jemný kúpeľ 3 v 1 pôjde k maminkám s nickom: @lyrrya, @evadur, @miriatinko

Pekný večer vám prajeme!

igiana
28. máj 2016

@michaela_bupi dakujem krásne, veľmi si nas potešila 🙂. Určite ostaneme Bupi verní!

miriatinko
28. máj 2016

@michaela_bupi jeeej, Miska, dakujeme krasne, velmi sa tesim 🙂

jarmilka1985
28. máj 2016

keby sa dalo, poprosila by som vyskusat bupi levandulovy pre dobry spanok, nam by to ozaj velmi pomohlo hlavne keby po nom drobci ozaj hned po kupkani zaspali 🙂

gretocka
28. máj 2016

chcela by som vyskusat pre deti levandulovy gel a preco?
Lebo som sa do levandule zamilovala a tak sa nasa rodinna kozmetika zacina pomaly menit na levandulovy osial 🙂

skerinko
28. máj 2016

Radi by sme vyskúšali umývací gél levanduľa a prečo? Lebo levanduľa pôsobí upokojujúco a na lepší spánok. Snáď by s jeho pomocou náš drobček po umytí s ním v noci lepšie spinkal 🙂 . Rada by som to skúsila. Ďakujéééém

mirinkaaa
28. máj 2016

Jemny kupel 3v1. Mame ekzemy a mozeme pouzivat iba bupi alebo lekarensku kozmetiku.

evadur
28. máj 2016

@michaela_bupi usmialo sa na nás stastie, dakujeme krásne 🙂 😉

ciusinka
29. máj 2016

@michaela_bupi Jej,dakujeme krasne,velmi sa tesime 🙂

bubloska135
29. máj 2016

dobry den, my by sme radi vyskusali umyvaci gel levandula, hovori sa ze levandula ukludnuje, tak ze ci ukludni na vecer aj to moje sidlo 🙂 a uprimne, milujeme Bui znacku a tento gel sme este nemali 🙂

lyrrya
29. máj 2016

@michaela_bupi dakujeme 🙂

erika630
29. máj 2016

Umývací gél levanduľa velmi rada by som vyskusala a prečo? Pretože levandulu mám velmi rada a páči sa mi ako vonia takže kvoli jej voni 🙂

doloresmk
29. máj 2016

... od narodenia má malý rád kupkanie, preto by sme radi vyskúšali kúpeľ 3 v 1. Máme vyskúšané iné výrobky od Bupi a zatiaľ nesklamali 🙂 .... no a vykúpala by sa v ňom aj mamka 😝

bibyke
29. máj 2016

Ja by som chcela vyskúšať umyvaci gél levanduľa, pretože ten druhý sme už mali a levanduľa krásne vonia tak ma zaujíma aky je gel

meginka88
29. máj 2016

Umyvaci gel levandula musi naaaadherne vonat,preto by sme ho radi vyskusali 🙂 urcite bude uzasny,tak isto ako vsetko levandulove 😉 my doma tu vonu milujeme

janbrna
29. máj 2016

Rádi by sme vyzkúšali kúpel 3 v 1 . Vóbec ma totiž nenapadá prečo je to 3v1. Naviac máme troch malých vodníkov, čo sa rádi kúpu a rádi zkúšajú nové veci do vany .

tina1992
29. máj 2016

Nasa mala miluje kupanie. Samponik Bupi nam rozvonia a nadherne zjemni vlasky a preto by sme radi vyskusali aj levandulovy umyvaci gel. 😊

1989lenka
29. máj 2016

Chceli by sme vyskúšať jemný kúpeľ 3v1. Našej malej sa kúpanie veľmi páči. Zatiaľ od Vás používame len gél na pranie a aviváž.
Kozmetiku sme ešte neskúšali, ale čítala som na ňu pozitívne reakcie.

7macka7
29. máj 2016

Zboznujeme Bupi...kupel bez neho si ani nevieme predstavit 😍 ....Vasim produktom sa neda odolat a preto by sme radi vyskusali kupel 3 v 1 😊

patrik111
29. máj 2016

Máme veľmi radi kúpanie a chcela by som vyskúšať levanduľový gel nakoľko máme problémy s kožou doteraz sme používali len mydlo a s ním sme veľmi spokojný

auxtacka
29. máj 2016

skusili by sme 3v1 lebo mame radi bublinky a inak si ani vlasky neumyjme iba vo vani plnej bubliniek

jane0123
29. máj 2016

My by sme radi vyskusali Jemný Kúpeľ 3 v 1, nakolko je to prakticky vyrobok, krorym malu vykupem od hlavy po paty 🙂

evadur
29. máj 2016

Uz vcera vecer bol koniec sutaze!!!!!!!!!!!!! 😉