Chcete aj vy vyskúšať novinky od Bupi?
Milé mamičky, nestihli ste ešte vyskúšať naše Bupi Novinky? Napíšte nám, ktorú z Noviniek by ste radi vyskúšali (Umývací gél levanduľa alebo Jemný Kúpeľ 3 v 1) a prečo? My trom z vás produkt pošleme.
Ak by sme si mohli vybrat chceli by sme vyskusat umyvaci gel levandulu 🙂 🙂 🙂 Mamka doma pestuje levanudulu a krasne rozvoniava,aj sme si nasusili,aj sme urobili z nej med 🙂 🙂 Bolo by uplne super vyskusat 🙂 🙂 Vacsinou sa po detoch chodi kupat do tej vody manzel,ak by sme vyhrali z levandulou,tak by som ho obehla 😀 😀 😀 Sama som zvedava,len ci vydrzim cakat,kym sa deti okupu 😀
Ja mám dve krásne dievčatká 7 a 3r., ktoré sa veľmi rady parádia, obliekajú a voňajú, určite by ich umývací gel levanduľa nesmierne potešil - a tešili by sa z neho každý jeden večer pred spinkaním 🙂
Levandulu by som rada vyskusala, maleho sme kupali naposled len tuhym mydielkom kedze sa mu zacina moc vysusovat pokozka :-\ a vraj je levandulka fajn pre lepsi spanok, tak to by som tiez rada vedela ci ke natom kustik pravdy 🙂
Jemny kupel by sme radi vyskusali, nakolko levandulu uz doma mame a je super, aj ked na dobry spanok nefunguje...
chceli by sme vyskúšať umývací gél levanduľa, doteraz sme používali všelijaké značky, nerobili problémy na pokožke, tak by nás teraz potešil aj levanduľový 🙂
Veľmi radi by sme vyskúšali Umývací gél levanduľa, pretože levanduľa je top vôňa, rozvoniava u nás všade. Pestujem ju v záhrade, suším, aby som ju mala po ruke celý rok. 🙂
Milé mamičky. Ďakujeme veľmi pekne za váš prejavený záujem o naše novinky od žabky Bupi.
Rozhodli sme sa, že dáme naše novinky vyskúšať až šiestim z vás 🙂. Budú to tieto maminky:
Bupi Umývací gél s Levanduľou pôjde k maminkám s nickom: @igiana, @ciusinka, @maryskas
Bupi Jemný kúpeľ 3 v 1 pôjde k maminkám s nickom: @lyrrya, @evadur, @miriatinko
Pekný večer vám prajeme!
@michaela_bupi dakujem krásne, veľmi si nas potešila 🙂. Určite ostaneme Bupi verní!
@michaela_bupi jeeej, Miska, dakujeme krasne, velmi sa tesim 🙂
keby sa dalo, poprosila by som vyskusat bupi levandulovy pre dobry spanok, nam by to ozaj velmi pomohlo hlavne keby po nom drobci ozaj hned po kupkani zaspali 🙂
chcela by som vyskusat pre deti levandulovy gel a preco?
Lebo som sa do levandule zamilovala a tak sa nasa rodinna kozmetika zacina pomaly menit na levandulovy osial 🙂
Radi by sme vyskúšali umývací gél levanduľa a prečo? Lebo levanduľa pôsobí upokojujúco a na lepší spánok. Snáď by s jeho pomocou náš drobček po umytí s ním v noci lepšie spinkal 🙂 . Rada by som to skúsila. Ďakujéééém
Jemny kupel 3v1. Mame ekzemy a mozeme pouzivat iba bupi alebo lekarensku kozmetiku.
@michaela_bupi usmialo sa na nás stastie, dakujeme krásne 🙂 😉
@michaela_bupi Jej,dakujeme krasne,velmi sa tesime 🙂
dobry den, my by sme radi vyskusali umyvaci gel levandula, hovori sa ze levandula ukludnuje, tak ze ci ukludni na vecer aj to moje sidlo 🙂 a uprimne, milujeme Bui znacku a tento gel sme este nemali 🙂
@michaela_bupi dakujeme 🙂
Umývací gél levanduľa velmi rada by som vyskusala a prečo? Pretože levandulu mám velmi rada a páči sa mi ako vonia takže kvoli jej voni 🙂
... od narodenia má malý rád kupkanie, preto by sme radi vyskúšali kúpeľ 3 v 1. Máme vyskúšané iné výrobky od Bupi a zatiaľ nesklamali 🙂 .... no a vykúpala by sa v ňom aj mamka 😝
Ja by som chcela vyskúšať umyvaci gél levanduľa, pretože ten druhý sme už mali a levanduľa krásne vonia tak ma zaujíma aky je gel
Umyvaci gel levandula musi naaaadherne vonat,preto by sme ho radi vyskusali 🙂 urcite bude uzasny,tak isto ako vsetko levandulove 😉 my doma tu vonu milujeme
Rádi by sme vyzkúšali kúpel 3 v 1 . Vóbec ma totiž nenapadá prečo je to 3v1. Naviac máme troch malých vodníkov, čo sa rádi kúpu a rádi zkúšajú nové veci do vany .
Nasa mala miluje kupanie. Samponik Bupi nam rozvonia a nadherne zjemni vlasky a preto by sme radi vyskusali aj levandulovy umyvaci gel. 😊
Chceli by sme vyskúšať jemný kúpeľ 3v1. Našej malej sa kúpanie veľmi páči. Zatiaľ od Vás používame len gél na pranie a aviváž.
Kozmetiku sme ešte neskúšali, ale čítala som na ňu pozitívne reakcie.
Zboznujeme Bupi...kupel bez neho si ani nevieme predstavit 😍 ....Vasim produktom sa neda odolat a preto by sme radi vyskusali kupel 3 v 1 😊
Máme veľmi radi kúpanie a chcela by som vyskúšať levanduľový gel nakoľko máme problémy s kožou doteraz sme používali len mydlo a s ním sme veľmi spokojný
skusili by sme 3v1 lebo mame radi bublinky a inak si ani vlasky neumyjme iba vo vani plnej bubliniek
My by sme radi vyskusali Jemný Kúpeľ 3 v 1, nakolko je to prakticky vyrobok, krorym malu vykupem od hlavy po paty 🙂
Uz vcera vecer bol koniec sutaze!!!!!!!!!!!!! 😉

ja by som rada na nasej malej vyskusala umyvaci gel s levandulou lebo to jedine od bupi vyskusane nemame. pravidelne pouzivame sampon,umyvaciu penu a vlhcene utierky,ktore su pre nas uplne top☝️👌🙂