UTORKOVÁ MINISÚŤAŽ: Ohodnoťte produkt Bupi a vyhrajte
Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili novému väčšiemu 500ml baleniu Umývacej peny Bupi? Hodnotiť môžete od 1 po 5 (*****). Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.
5 hviezdiciek a rada by som to mydlo vyskusala, ak vyhram 😝
Ešte sme nevyskúšali, ale rada tak urobím. Zatial používame na ritku len bupi mydlo. Vacsie balenia sú vždy atraktívnejšie hlavne cenou
***** 🙂
udelujeme 5 hviezdiciek...BUPI sme pouzivali, pouzivame a aj budeme...presli sme vlhcenymi obruskami, umyvacim gelom, telovym mliekom a teraz u nas frcia bupi mydla a teda ja s manzelom tiez nedame dopustit...ruky mame hebke ako detska prdelka...kedysi sa nam vysusali a nevedeli sme cim to je...bupi mydlo vyriesilo...stale musim mat mydielka nakupene...robim si farebny stlpcek striedavo modre, zlte a ruzove 😀
Dávam 5👍 pekne vonia,cenovo pristupná...som rada že je na trhu 😃
Všetky ako môj syn hovorí žabkyne (bupi) výrobky sú super a každému dávame 5* môj syn proste bupi žerie 😂 a to teraz bez srandy raz takú zahryzol do vášho mydla až ma pot zalial 😂😂😂 nuž bolo fialové tak si myslel že má aj nejakú príchuť 😂😂😂 inak nie zlý nápad do budúcna obohatiť mydla o príchuť haha myslím že nie jedno dieťa by si pochutilo haaa 😂😂
Overena znacka, aj 10* pouzivame mydielko a umyvaci gel.malej neskodi a som s nim spokona
určite 5, často používame, pekne vonia, pení, sme s nou spokojní 🙂 🙂
u nas sa chybička vloudila prepáč žabka Bupi jasné že 5*
Bupi používame 5 hviezdičiek
Jednoznačne dávame 5 hviezdičiek (5*****) 🙂 U nás je to TOP značka.
Jednoznačne 5!
***** 🙂
U nás sa osvedčilo mydlo na škvrny--plienky,čo som si myslela že rovno ich vyhodim kvôli flakom do kontajnera,vypralo úplne do biela--takze v našej domácnosti mydlo nikdy nechyba,natriem na škvrny a preperiem rukami,aj tekuty praci prášok sme mali a tiež spokojnosť..veľké 500ml balenie sa unas minulo rýchlosťou blesku-umývaciu penu🙂🙂🙂
Ja davam 5* . Jemna cista vona je pre nas top 😉.
Urcite 5*. 🙂
5*
Oh som sa pomýlila ...mam skúsenosti mydielka som užívala mala nemala s nimi nijaký problém ...a nevysušovali pokožku ..takze super určite sa potešim aj iným produktom
Este sme nevyskusali, ali rada to napravim. 🙂
Zdraviim, takže u nás je vybava pre moju dcerenku nasledovna: Bupi umývacia pena, Bupi kremik na ritusku, Bupi mydielko na skvrny, Bupi praci gel. No a na Bupi mydielkach zasa fičí môj manžel s citlivou pokožkou 😀 Všetko na jednotku s hviezdičkou! 🙂
Hodnotím 5* s kozmetikou Bupi sme veľmi spokojní, obzvlášť naša malá dcéra a jej jemná citlivá pokožka.
Asi vyčerpanosti som si zabudla prečítať úvodný príspevok 😀 ....takže nech sa vyjadrím presne, hodnotím samozrejme piatimi hviezdickami 🙂 Inak teraz (uz niekolko mesiacov!) používam na dcerkin kupel toto 500 ml balenie bupi umyvacej peny a mám pocit ze mi tam tá pena asi sama vyviera 😀 Mam už dávno kúpenu novú 500vku, no stále odlozenu, keďže sa tejto prvej nevieme dominat 🙂
Milé mamičky, ešte raz veľmi pekne ďakujem za všetky vaše pozitívne slová pre našu Bupi Umývaciu penu. Aj u nás doma je to TOP produkt od Bupi a som veľmi rada, že spokojných mamičiek je medzi nami veľa 🙂
Rada by som túto tému dnes ráno uzavrela a jednej z vás poslala Bupi darček: bude to mamička s nickom: @helena1234
Ešte raz Bupi žabka vám všetkým ďakuje, že ju používate!
Spokojnost, aj moja sestra presla na nu s detickami.
Dakujem velmi pekne.
***** davam 5,spokojnost nadovsetko
Bez rozmýšľania 5 hviezdičiek. Od bupi používame všetko. Kebyže bupi.má aj plienky tak aj tie by sme používali. Za nás to je TOP značka. Vôňa,kvalita no proste všetko výborné. Bupi sme si zamilovali od narodenia a sme radi že nám hneď sadol. Ďakujeme za tieto výrobky sú naozaj super a vrelo ich odporúčame.

za nás 5 * - Bupi kozmetiku používame denne