UTORKOVÁ MINISÚŤAŽ: Ohodnoťte produkt Bupi a vyhrajte
Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili novému väčšiemu 500ml baleniu Umývacej peny Bupi? Hodnotiť môžete od 1 po 5 (*****). Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.
BUPI....to ani netreba hodnotit....uz len to ze je to BUPI hovori za seba....nas 2,5 rocny syncek si velmi rad umyva rucicky sam so zltym mydielkom....mame vsetko od BUPI....uz iba na zubky nam chyba ,,zabkyna,, zubna pasta.... 😉 5*****
Nemám este skúsenosti
My sme spokojni so vsetkymi vyrobkami. 5 hviezdociek 🙂
Novej umývacej 500 ml pene dávam 5***** 🙂 je vynikajúca, balenie, vôňa, cena 🙂 s u p e r 🙂
Davam 5*...jednoznacne super 🙂
ja dávam určite 5*****
Kvakva pene (syn ju tak vola)kolko hviezdiciek?☆☆☆☆☆
Kolo hviezdiciek KVAKVA PENE?.(syn ju tak vola) tolkoto☆☆☆☆☆
My sme strasne moc vdacny za bupi mame vsetko co sa tyka bupi mydlo sampon na vlay pena do kúpeľa atd.. Je to naj znacka pre deti maly ma krasnu pokozku a nevyhadzuje sa mi ako z druhých znaciek,. Odporucam túto znacku kto nevyskusal tak neváhajte a kupte si bupi budete spokojný 🙂 takze bupi hodnotim 5* aj viac *
jednoznacne 5* - umyvacia pena je super, vydrzi nam dlhsie vdaka ekonomickemu vyhodnejsiemu baleniu, stale krasna vona - je perfektna 🙂
Toto je tá najúžasnejšia značka,akú poznám pre deti.Keby len pre ne 😀 Za nás 5 obrovských hviezdičiek 🙂
Určite 5 hviezdičiek, k bupi som sa dostala až pri treťom dieťati, dovtedy sme používali inú kozmetickú značku. postupne to ponahrádzam, teraz už len čakám, kým domínam prací prášok P..... a kúpim Bupi.
Inak bupi mydlo na škvrny je pre mna uplne top, odstranim bez problémov všetko a kedže som ho minule neodložila, návšteva si s ním poumývala i ruky takže je univerzálne 😀 😀 😀
Za mňa a teda hlavne dcérku dávam 5*. Dcérka má problémovú pokožku a Bupi je na jedničku. Používame ho od narodenia a momentálne máme doma malú penu na umývadle na umývanie ručičiek a väčšie balenie máme v sprchovom kúte a ešte v skrinke ďalšie balenie ako náhradné :D Veľmi sa mi páči veľké balenie, lebo je určite ekonomickejšie a rovnako poteší aj prírodu, takže aj ekologickejšie.
Novej pene dávam 5***** 🙂
pridavam 5 hviezdiciek
Bupi si pamätám už od môjho detstva, no samozrejme, že to boli len obyčajné mydlá. A teraz výrobky Bupi , používam aj ja pre moje dve detičky. Som vďačná za praktické balenia, kedy nemusím točiť mydlo v rukách ale stlačím len pumpičku 😀 Bupi pena je naša najobľúbenejšia, kedže malá ma veľmi rada aj penu do kúpela vtedy používame šampón na vlásky aj telo a peny je viac😀 Hodnotíme na jedničku 😲 (a hviezdičiek 5 🙂 🙂 )
Davam len 4* 😜😜😜 lebo aj 0,5 l sa rychlo minie. Co dodat nadherne vonia, lahucka aplikaciia a krasna pokozka - tak ju aj ja pouzivam...ale pssst🙊
Bupi je u nas jasna volba, preto udelujem spokojnych 5* 🙂
Určite 5 hviezdičiek keby sa dalo tak aj 10. Od narodenia používame značku Bupi a nikdy by som ju nevymenila za žiadnu inú.
Dobrý večer, 500ml baleniu Umývacej peny Bupi udeľujem, ako inak tiež 5***** 🙂 👍 pretože je veľmi jemná a šetrná aj k tej najjemnejšej novorodeneckej pokožke. Pena neobsahuje mydlo, veľmi dobre sa nanáša a oplachuje. Pokožku nedráždi, neštípe a preto si bábätká i mamičky dokonale užijú každý kúpeľ. Všetky tieto vlastnosti u mňa pri kúpe rozhodujú.
Ahojte. Tuto penu milujeme všetci. Dokonca ja aj manžel používame prosím kúpaní. Pokožka je na dotyk príjemné jemná a vonavucka. Takže jednoznačne udeľujem 5*****<3 😀
Určite ***** 👌
Kozmetiku bupi sme dostali darom pre naše bábätko. Našej 6 ročnej "veľkáčke" sa však zapáčilo veľké balenie s pumpičkou a začala ho sama používať. Po niekoľkých týždňoch používania som zistila, že sme sa zbavili lupiniek vo vlasoch, ktoré ju mesiace trápili. Tým si ma kozmetika bupi získala a určite rada vyskúšam okrem jemného kúpeľa 3v1 aj ďalšie výrobky bupi. Od nás má *****. Ďakujeme
jednoznacne 5*
Porota v zložení ja a moje dve dcéry sme sa zhodli na hodnotení 5, pretože ju miluje všetky, malá, väčšia aj veľká. Veľké balenie, to je super, u nás sa totiž neuveriteľne rýchlo míňa, asi nám chodí na ňu aj nejaký škriatok.
My dávame 5 hviezdičiek 🙂 ........ Bupi si vás kúúpi 🙂
Prave ju maju u nas v akcii,takze aj ked sme este neminuli malu,uz sme do zasoby kupili velku 🙂 ved to poznate-pre istotu...davam 5*. Umyvame sa nou ci uz pred jedlom,po vychadzke...jedna pekne na umyvadle,druha na vecer pri vanicke 🙂
5 hviezdičiek
5 hviezdiciek

5* veľmi rada používam Buppi penu malému na zadoček, no vždy sa to malé balenie tak rýchlo minulo,som rada,že je už aj väčšie balenie,u nás som ho zatiaľ ešte nepostrehla