icon

Aký čajík by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
2. nov 2020

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Aký čajík by ste privítali?
maminkalubka
2. nov 2020

Ja milujem bylinkové čaje. Ten musí byť každé ráno. A privítala by som nejaký bylinkový čaj na ukludnenie a dobrú náladu. Pretože s dvoma chalanmi mi pomaly praskajú nervy

natalka1595
2. nov 2020

Mätový čajík 💖

adka05
2. nov 2020

teraz by sa hodil čaj na zimné večery alebo upokojujúci čaj na dobrý spánok bylinkové...baza,mäta,šalvia,medovka,listy maliny,listy čiernej ríbezle,lipa...

topas103
2. nov 2020

ja by som privitala caj "SPI DIEŤA"😂😂😂

cilkau
2. nov 2020

presne také čaje nachladnutie, jablko so skoricou,pomaranč škorica,zazvor,hruška,urologicky brusnica,trávenie,🙂🍀

bendinko
2. nov 2020

Pre mňa je nutnosť lipa, ktorá mi prevonia aj ten najsychravejší deň a uvítala by som ju v kombinácii možno s mätou, to by mohlo fungovať, slnkom nahriaty lipový kvet plávajúci na pozadí ostrej, osviežujúcej mäty. Alebo ma napadla ešte príchuť ako chai latte.

karolin2
2. nov 2020

Limetka a kokos

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@jachin zaujímavý tip👋

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@zuzana814 presne taký máme na www.popradske.sk

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@ellinkaaa dobrá voľba!!!

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@bebe30 super. Súhlasím😃

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@topas103 niekedy aj ja

divozienka26
2. nov 2020

@marton_popradske velmi mi chybaju nase NAJ NAJ NAJ oblubenejsie Herbal Balance tea limitovana edicia, vsetci na navsteve nam ich vzdy chvalili, ze nech prezradime znacku pretoze lepsie este nepili. A mali pravdu pretoze ani ja som nikde nic lepsie ako boli tieto nenasla. Budu este v predaji?? Dala by som za ne vsetko....

megan6
2. nov 2020

Veľmi zdravý je aj pupavovy koreň,možno by sa dal zakombinovať aj do Vašich čajov Mistral 🙂

vsicka036
2. nov 2020

Ja som si kupovala Malina-mata-medovka, uz dlhsie ho neviem zohnat. ☹

sssilvuska
2. nov 2020

@marton_popradske goji 🙂 má vela vitamínov 👍

katarinka315
2. nov 2020

@marton_popradske všetky príchute Mistrál sú výborné, ale malému chutí ovocný jahoda a mne buď zázvor na nachladnutie alebo bylinkove najmä na trávenie

livizi
2. nov 2020

@marton_popradske Ja by som sa veľmi potešila čajíku s vôňou perníkov či medovníkov, v kombinacii s pomarančom a škoricou by to mohol byt úžasný zážitok 🙂

kiwi3
2. nov 2020

ja urcite na vecer aloe vera a povzbudzujuci matcha

vonava007
2. nov 2020

Hmmmm.....pečený čaj. Takto v čase zimy je určite vyhĺadavany. Prichuť by mne padla vhod hruška, slivka, skorica, citrón 🙂

opica_skorica
2. nov 2020

@marton_popradske sipkovo vanilkovy vianocny🥰🥰💚

jandakovaeva
2. nov 2020

Milujem bylinkové čaje potěšil by Imunita 😉 alebo prieduskovy

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@vsicka036 skúste on-line na www.popradske.sk

marton_popradske
autorModerátor
2. nov 2020

@sssilvuska súhlas, taký by som vyskúšal aj ja.

jessicai
2. nov 2020

Veľmi rada by som si znovu kupovala popradský čaj Štíhla a fit. Dlhšiu dobu ho nikde nemajú.

maruskaw
2. nov 2020

@marton_popradske Ahojte.🙂 U nás sa čajíky pijú dennodenne, samozrejme aj zn. Mistral (najmä zázvorové, rakytník a baza). Máme radi rôzne príchute čajov, aj ovocné, aj bylinkové, zelené, čierne. Naše návrhy sú napr. čučoriedka so šípkami alebo citrón a mäta - teda ovocno-bylinkové. 🙂

silesias
2. nov 2020

@marton_popradske nechápem prečo všetci sú super a obyčajný jahodový nikde nieje k dispozícii. Zrejme klasické chute čo ľudia majú radi a nedajú sa kúpiť nie sú top. Čo tak viac sa obzrieť za klasickou a jednoduchosťou?. To v dnešnej prehnanej dobe veľmi chýba.

vsicka036
2. nov 2020

@marton_popradske ano, uz som pozerala a chystam sa na objednavku. 😉