Aký čajík by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a zastupujem spoločnosť Baliarne obchodu Poprad, a.s. Budem tu s Vami celý týždeň a budeme sa baviť o našich bylinných čajíkoch MISTRAL. Rovnako nás čakajú aj rôzne súťaže a verím, že nás moje moderovanie bude baviť minimálne tak ako pred rokom. Teším sa na Vás. Každopádne, dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických bylinných čajíkov Mistral z fotografie. Majte krásny pondelok a úspešný vstup do novembra. - Jano Marton

Mätový čajík 💖
teraz by sa hodil čaj na zimné večery alebo upokojujúci čaj na dobrý spánok bylinkové...baza,mäta,šalvia,medovka,listy maliny,listy čiernej ríbezle,lipa...
ja by som privitala caj "SPI DIEŤA"😂😂😂
presne také čaje nachladnutie, jablko so skoricou,pomaranč škorica,zazvor,hruška,urologicky brusnica,trávenie,🙂🍀
Pre mňa je nutnosť lipa, ktorá mi prevonia aj ten najsychravejší deň a uvítala by som ju v kombinácii možno s mätou, to by mohlo fungovať, slnkom nahriaty lipový kvet plávajúci na pozadí ostrej, osviežujúcej mäty. Alebo ma napadla ešte príchuť ako chai latte.
Limetka a kokos
@jachin zaujímavý tip👋
@zuzana814 presne taký máme na www.popradske.sk
@ellinkaaa dobrá voľba!!!
@bebe30 super. Súhlasím😃
@topas103 niekedy aj ja
@marton_popradske velmi mi chybaju nase NAJ NAJ NAJ oblubenejsie Herbal Balance tea limitovana edicia, vsetci na navsteve nam ich vzdy chvalili, ze nech prezradime znacku pretoze lepsie este nepili. A mali pravdu pretoze ani ja som nikde nic lepsie ako boli tieto nenasla. Budu este v predaji?? Dala by som za ne vsetko....
Veľmi zdravý je aj pupavovy koreň,možno by sa dal zakombinovať aj do Vašich čajov Mistral 🙂
Ja som si kupovala Malina-mata-medovka, uz dlhsie ho neviem zohnat. ☹
@marton_popradske goji 🙂 má vela vitamínov 👍
@marton_popradske všetky príchute Mistrál sú výborné, ale malému chutí ovocný jahoda a mne buď zázvor na nachladnutie alebo bylinkove najmä na trávenie
@marton_popradske Ja by som sa veľmi potešila čajíku s vôňou perníkov či medovníkov, v kombinacii s pomarančom a škoricou by to mohol byt úžasný zážitok 🙂
ja urcite na vecer aloe vera a povzbudzujuci matcha
Hmmmm.....pečený čaj. Takto v čase zimy je určite vyhĺadavany. Prichuť by mne padla vhod hruška, slivka, skorica, citrón 🙂
@marton_popradske sipkovo vanilkovy vianocny🥰🥰💚
Milujem bylinkové čaje potěšil by Imunita 😉 alebo prieduskovy
@vsicka036 skúste on-line na www.popradske.sk
@sssilvuska súhlas, taký by som vyskúšal aj ja.
Veľmi rada by som si znovu kupovala popradský čaj Štíhla a fit. Dlhšiu dobu ho nikde nemajú.
@marton_popradske Ahojte.🙂 U nás sa čajíky pijú dennodenne, samozrejme aj zn. Mistral (najmä zázvorové, rakytník a baza). Máme radi rôzne príchute čajov, aj ovocné, aj bylinkové, zelené, čierne. Naše návrhy sú napr. čučoriedka so šípkami alebo citrón a mäta - teda ovocno-bylinkové. 🙂
@marton_popradske nechápem prečo všetci sú super a obyčajný jahodový nikde nieje k dispozícii. Zrejme klasické chute čo ľudia majú radi a nedajú sa kúpiť nie sú top. Čo tak viac sa obzrieť za klasickou a jednoduchosťou?. To v dnešnej prehnanej dobe veľmi chýba.
@marton_popradske ano, uz som pozerala a chystam sa na objednavku. 😉

Ja milujem bylinkové čaje. Ten musí byť každé ráno. A privítala by som nejaký bylinkový čaj na ukludnenie a dobrú náladu. Pretože s dvoma chalanmi mi pomaly praskajú nervy