icon

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur

marton_popradske
Moderátor
4. nov 2020

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
erika770
5. nov 2020

Kedysi som sa veľmi nezaoberala tým čo pijem - či je to naozaj zdravé, pomáha to môjmu telu, hlavne, že som uhasila smäd a nápoj mi chutil. No čím som staršia (zase až taká stará nie som🙂) si uvedomujem, že si treba dopriať nielen to chutné, ale aj zdravé a práve čaje sa mi osvedčili aj pri niektorých zdravotných problémoch.... celú rodinku pomaly a nenápadne zapájam do tejto svojej "osvety", takže deťom v lete namiesto sladených nápojov urobím džbán vody s čerstvou mätou a citrónom, v zime im do školy pripravím teplý a chutný ovocný čaj...no a ja som prišla na chuť rôznym bylinkovým čajom, aj keď pred pár rokmi som sa im úspešne vyhýbala😉 a samozrejme kvalitná káva- ráno bez šálky dobrej kávy si ani neviem predstaviť a po príchode z práce ma víta vôňa kávy, ktorú si vždy s manželom spoločne vychutnáme...☕

samino
5. nov 2020

U nás sa pije len bylinkový čaj. Pestujeme si bylinky, taktiež ich chodíme zbierať do lesa. Čajník je stále plný, hneď po vypití sa pripraví čerstvý. Cez leto je to hlavne mätová alebo medovková voda s citrónom.

hekasovala
5. nov 2020

Čaj pijeme niekoľko krát denne počas celého roka. V zime teplý s citrónom a medom a v lete tzv. ICE tea pripravený doma taktiež s citrónom a medom. V našej štvorčlennej rodine pijem kávu iba ja. Rada si ju vychutnám 2-3 krát denne. Ráno ma nakopne, po obede ulahodí a po návrate z práce upokojí. Vyskúšala som už rôzne značky, ale stále sa vrátim ku klasike: Popradská EXTRA ŠPECIÁL. Pijem ju v rôznych úpravách: klasicky zaliatu, pripravenú vo french presse - má úžasnú chuť, so škoricou a medom, s mliekom, s kvapkou rumu alebo ako viedenskú, alžírsku, s mliekom alebo iba čistú.

olga73bogarova
5. nov 2020

Dobrý večer, u nás pitný režim dodržiavame hlavne pitím vody z vodovodu, zriedka minerálne vody, ale veľmi často sa u nás varia rôzne čaje. Ovocné, bylinkové, aj z bylín ktoré si sami zbierame ako je baza, lipa, žihľava, repík, mäta atď. Čaje sú u nás v ponuke počas celého roka, či už studené na osvieženie, alebo horúce na zahriatie v chladnom počasí. Sme veľkí čajoví fanúšikovia!

kyslanova
5. nov 2020

U nas sa pije prevazne voda z vodovodu, ale samozrejme pre zmenu to kombinujeme s roznymi cajmi. V letnych horucavach si pripravujeme rozne limonady - matovu, uhorkovu, citrusovu...

1samer11
5. nov 2020

Priznám sa, že správny pitný režim patrí medzi moje slabé stránky 🤷‍♀️ množstvo tekutín nikdy neodhadnem a sem tam to hlási bolesť hlavy 🤕 Cez pracovný týždeň ide o klasiku, ráno životabudič ⏰ tepla horká káva☕, ktorá zahreje nie len telo ale aj studené rúčky👏. Aaaa behom dňa už len čistá voda z vodovodu💧, vo výnimočných prípadoch bylinkový čaj🍵.
Cez víkend nesmie chýbať pri spoločných raňajkách 👩‍❤️‍👨🍳🥖🥒 teplý bylinkový čajík 🍵, doobeda voňavá horká kávička☕ a potom už len čistá voda🚿💧. Milujem tieto spoločne chvíle ❤️🏡👩‍❤️‍👨

zuzi266
5. nov 2020

Dobrý večer, pripájam aj fotodôkaz otvorených čajikov ,ktoré mám práve v kuchyni na sklade (ʘᴗʘ✿). My ich pijeme už roky celoročne, v lete vychladené a bez cukru, prihodím čerstvé måtové lístky alebo plátky citrónu, na jeseň až do jari teplé s medom a citrónom. V lete skôr ovocné, v zime bylinkové a najnovšie frčí u nás novinka čaj o 5ej v podaní Klub popradského čaju s trochou mlieka. Takto si spolu celá rodina spestríme toto online obdobie a pri čajíku je nám všetkým veselšie.(◕ᴗ◕✿)

zuziakubko
5. nov 2020

snažím sa ísť po vodu každú hodinu, hlavne pri PC, ráno čaj, poobede kávu, samozrejme doplniť pitný režim čistou vodou 🙂

martali
5. nov 2020

No nie je to také jednoduché dodržiavať pitný režim. Mne najviac vyhovuje,keď si na linku nachystam pollitrovy pohár,tak aby som ho videla.Ked vypijem,nachystam si ďalší pohár, pre zmenu čaj alebo vodu s ribizlovym sirupom.

angie411
5. nov 2020

Ja najviac pijem sladké vody, ktoré nie sú príliš zdravé, ale mne veľmi chutia. Snažím sa ich čiastočne dopĺňať s čistou perlivou vodou 🙂

amy84
5. nov 2020

U nás sa pije najmä voda, každé ráno deťom uvarím čaj, ktory pijú po celý deň, dzusy riedene vodou a ja si niekedy večer, keď už spia doprajem pohár dobrého vínka😊

slavenka45
5. nov 2020

Ráno začínam dobrou kávičkou a samozrejme čerstvým bylinkovým čajom. Inak v priebehu dňa dopĺňam pitný režim čistou vodou a čajom

milka1517
5. nov 2020

celoročne fičíme na sirupoch, tak tento rok som sa hecla a vyšlo cca 26 l ríbezľového sirupu, z čoho už polovica padla za vlasť, na striedačku s odšťaveným ovocím, hlavne jablkami... čaje striedame ovocné aj bylinkové, chutia hlavne tradičné kombinácie buď kupované alebo doma sušené... deti ešte názvy komolia, ale čo je zdravé a chutné vedia 😊

23tinka
5. nov 2020

Ahojte 🙂 Ja sa snažím piť čistú vodu, ktorá je pre mňa tá najlepšia. V zimných mesiacoch celá naša rodinka čaje akékoľvek 🤗

tajik
5. nov 2020

Celá rodinka pijeme cajiky počas celého dna.v zime teplucke a v lete vychladené..😘

anusqa7
5. nov 2020

Ak by sa pitný režim týkal výlučne kávy, tak to som kávopička, ako sa patrí 💪🙈😋😆 a dopĺňam ozaj na 🍶☕ litre 🤗 lebo tu ja môžem, aj skoro ráno, ktoré mi moje deti doprajú často, nakoľko oni majú svoj budík 🤷 a tiež večer, keď si ju po celom dni doprajem veľmi rada ja 😊☕ ale podotýkam, milujem horúcu kávu a to mi deti doprajú tiež 😊 čo sa ale týka vody, tak ten je ozaj chabý :-/ patrím medzi ľudí, ktorý veľmi nepociťujú smäd, takže nemám ani potrebu veľa piť :-/ môj manžel je zas opačný prípad ako ja, on veľmi neholduje káve, zato na litre pije čaj 😊 a deti, tie pijú čistú vodu z vodovodu 😉 alebo občas čajík dochutený medom od dedka 😊 nie žeby nepoznali "kúzlo sladkého džúsu" (inú sladkú vodu este myslím nechutnali🤔), ale zatiaľ sú spokojní aj s vodou a dúfam, že im to vydrží čo najdlhšie 😉 takže v našej rodine obľubuje kazdy niečo iné, no nakoľko je vaša ponuka pestrá, našiel by si každý z nás u vás to svoje ❤️ 😊

adka05
5. nov 2020

Zdravím🙂 Tak unás začína každé ráno pískaním čajníka...🙂 Pre naše malé deti je to však niečo nové...zakaždým utekajú zistiť čo sa to deje v tej kuchyni🙂 čajík či už bylinkový alebo ovocný rozvoniava po celom dome...pestujeme si bylinky v záhradke mätu,medovku,šalviu,harmanček,materinu dúšku a rôzne iné...V jeseni zas zbierame šípky a trnky...No okrem čaju sme aj tak trochu kávičkári...niet nad dobrú kávu s manželom alebo len tak popoludní kávička zo susedkou🙂 Zdravý pitný režím je pre všetkých nevyhnutný...V lete najlepšie vodu čistú s citronom alebo limetkou, s listami mäty a medovky a vodu minerálnu... Pozdravujeme🙂

anna610
5. nov 2020

Je viac trikov ako sa snazim aby sme dodrziavali pitny rezim. V lete spolu robime cin cin, spolu pripravujeme citronovu vodu. Spolu sme tiez boli na bylinky a teraz ked je skarede pocasie, uvarim do francuzskej kanvice caj a poviem, ze to je z tych spolocne nazbieranych byliniek, co dcerku fascinuje a spomina ahovori ako sme zbierali aj so starkou a retou Adou na kopci... syncekovi tak nemusim sledovat, on pine rad a vela ako otecko ci uz caje, vody alebo aj ovocne stavy🥰

snoofy987
5. nov 2020

u nas fičí čista voda 🙂 a cajicky bylinkove materina duska a sipkovy je u nas top 🙂 deti ho miluju 🙂

jabucko
5. nov 2020

u nas je najoblubenejsia voda, ta je obcerstvujuca hlavne v teplych dnoch. mame vsak radi aj rozne bylinkove caje. v chladnejsich dnoch do prirody aj s lyzickou medu.
ja mam taky svoj ritual, ze rozne typy cajov si robim do roznych salok. cierny do plytkej, bylinkovy do takeho " serbla" 🙂

chlapci si najradsej nalievaju cajik z termosky 🙂

skorpionik30
5. nov 2020

u nas idu caje... je nas 5 kazdy ma rad iny... deti ovocny.... manzel cierny a ja bylinkove akekolvek... mam rada vsetky teda okrem zazvoroveho ten... mi nejako "nevonia".... v lete ich pripravujeme s ladom v zime s medom.... detom robim aj do skoly... kazdy ma svoju termosku... takze u nas..... na dennom poriadku.... 😊..... kedze nasa spotreba fakt velka.... vyhra by ma uprimne potesilaviac ako v lotte😉.....

petra282
5. nov 2020

Pitný režim sa snažím 100% dodržiavať a dohliadam, aby ho nezanedbávali ani môj syn a manžel. Ráno a po obede varím každému z nás čaj, zelený, bylinkový alebo ovocný - to najmä teraz počas chladnejšieho obdobia. V lete sa zabávam prípravou domácich zdravých drinkov. Milujeme vodu (priznávam, že najmä perlivú) a čerstvé ovocie s bylinkami v rôznych pomeroch. V období zvýšenej únavy alebo ak máme chuť pripravujem aj ovocné a zeleninové smoothie.

miiceencoovaa
5. nov 2020

@marton_popradske
Ahoj, čaj pripravujem samozrejme s láskou 🥰 ale do teplého čaju takisto pridávam citrón a medik 😍

zuju2
5. nov 2020

U nás každý deň začíname čajom.. Ráno varím deťom čaj do školy. Najradšej máme ovocne čaje. Ochutíme ich citrónom.a medom. Čaj varíme aj počas dňa, k jedlu aj od smädu. Večer nam dobre padne šálka čaju. Čaj je našou neodmysliteľnou súčasťou. Najradšej mame čaj s príchuťou jablko so škoricou. V lete si varíme čaj ochutený domácou mätou a kockami ľadu. Manžel.ma najradšej zelený čaj.

libus71
5. nov 2020

My pijeme hlavne čaj, dokonca aj v lete tak pol na pol... Ráno urobím do kanvice 1.7l čaju a potom na obed a aj večer, teda spotreba čaju je u nás enormna 😃 Vodu pijeme občas, hlavne s domácimi sirupmi (báza, žihľava) čaj však milujeme najviac, výhra by veľmi potešila 🤗🍀

nenaaaaa
5. nov 2020

Ja a naša rodinka sa snažíme piť čo najviac čistej vodičky ale samozrejme si veľmi radi ( hlavne počas chladných dní ) doprajeme čajík 😍❤️naša malá dcérka ( 5 mes.) zatiaľ má MM (chvalabohu) 🙏

katkasimon
5. nov 2020

My pijeme čaj väčšinou v zimnom období dedom ho balím na desiatu. Ale najviac sa u nás pije balená voda. Ja osobne mam rada MISTRAL malina.

luma1
5. nov 2020

U nás napomínam decká aby pili v lete každú chvíľu v zime menej aj napomínam ich stále no väčšinou som ja tá ktorá večer zistí že za celý deň sa ani nenapila 🙈 takže pitný režim minimálne deti dodrziavaju 🤣 pijeme čistú vodu a nesladené čaje , v lete vodu s bylinkami a citrónom ☺️

martinape85
5. nov 2020

Vodu z vodovodu primarne, v lete ochutena sezonnym ovocim, v zime caje vsetkymozne ale naj chutia nami nazbierane, nasusene napr lipa, materina duska 💟

luciasnajnarova
5. nov 2020

Pitny rezim dodrziavam nielen pocas leta ale pocas celeho roka. Snazim sa o to a cielim to aj na svoje deti. Deti mi piju iba cistu vodu z vodovodu alebo neperlivu mineralku, alebo nesladene caje. V lete nam nesmie na stole chybat dzban napusteny vodou a citronom alebo limetkou.