Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

neni väčšieho čajoholika jako som jááááá 😂 ráno čaj, na desiatu čaj, za obedom čaj, čaj poobede iba tak, čaj-čaj-čaj, do postele čaj; s mliekom, s rumíkom, a čo by som si večer aj taký neďobla 😂😂😝 (inak tento týždeň v l*dli akcia 😀)...a okrem týchto ešte pijeme aj "centrálny čaj" - to je taký, čo ráno zaleješ do 2,5-litrového džbánu, dáš citrón, med/sirup a pijeme ho všecia traja počas celého dňa koľkokrát ideme okolo neho v kuchyni 🙈 ...novinka na trhu? sem s ňou už aj zalievam....možno sa to zdá ako too much, ale teplý, ochladnutý, z lednice, všetko jedno, lebo je vždy pitný...najradšej máme ovocné a bilinkové, a z týchto sú top kamilkový alebo mätový a malinový 😍
V lete dopĺňame s vodou a v zime čerstvou pomarančovou (grepovou, citrónovou) šťavou....a káva OMG káva mi nesmie chýbať aspoň jedna malilinká, teda vlastne 3 😅
Dobrý deň, snažíme sa piť s deťmi čistú vodu, majú 9 a 14 rokov - tam je to ťažšie, cola je cola) najmä v lete, v tomto období a v zime pijeme aj dosť čajov, Mistral sú naše topky, objavili sme aj limitky - čerešňa-ruža, marhuľa-levanduľa, ja obľubujem roibos a rôzne bylinkové čajíky. S manželom ako správni kávičkári radi kupujeme zrnkovú kávičku - zn. Colombia je top, ale aj Espresso a iné.
Dobrý deň. U nás sa tiež snažíme pitný režim dodržiavať... V letných mesiacoch pijeme najčastejšie čistú vodu s domácim bazovým sirupom alebo minerálku,.. Pripravujem aj limču (voda, citrón, bazový sirup, medovka a mäta) hlavne na rodinné posedenia a grilovačky. V jeseni začína čajové obdobie... Ja mám rada čierny s medom, manžel a dcéra s ovocnou príchuťou, poriadne sladký a s citrónom. Výhra by nás určite potešila.
V lete rozne cintronady. Bylinkove a cista voda. Vzdy do velkeho dzbana.
V zime je to hlavne caj 🙂
Najmensi momentalne 3-tyzdnovy ma k dispozicii-mac drive 🙂
Kolko potrebuje tolko si vypyta.
A tak si aj ja pravidelne doplnam tekutiny. Aby aj on aj ja som mala dost 🙂
Vzdy pred seba postavim fľašu—1l aby som mala pred ocami a dbala tak na to aby som “nezabudala” pit.
V našej rodine je najväčší čajoholik manžel, za deň v práci vypije aj päť čajov. Deň začína ráno čajom a končí ho večer tiež čajom. Ja mám rada bylinkové čaje a deti zase ovocné. Čaj pijeme počas celého roku, v chladnejšom období horúci na zahriatie a v lete ľadový na osvieženie s čerstvou mätou a kúskami ovocia v závislosti od príchute.
Asi nepridám žiadnu zaujímavú odpoveď, u nás je to voda, obyčajná voda z kohútika, v lete ju nacapujem do fľaše a nosíme so sebou... V zime čajík plus voda... U nás proste klasika
Dobrý deň , takže u nás idú cajiky vo veľkom . V prvom rade zalievam čajík deťom ráno a sladime kvalitným medom. Mne je vzácna táto konvicka s obsahom 700ml a denne vypijem Max 4 , vždy si nechám aspoň polovičku 4tej na ráno na napitie sa. Manžel pije čaj len keď je chorý inak ho obchádza 🤣 ale preňho sú najvzácnejšie bylinkové . Mne v šálke nesmie chýbať hlavne dobrý čajík bez osladenia tak si ho najviac vychutnám .
Ahojte, my pijeme čaj každé ráno počas celého roka a chladné dní aj večer. Počas dňa pijeme minerálku ale len jemne bublinkovu, žiadne sladké vody u nás nenájdete. Na jeseň si zvykneme odstaviť naše nestriekane jablká, cviklu, mrkvu. A samozrejme popradská káva nemôže chýbať 😉
Ja a deti čajíkujeme . čajík máme radi a ja ho vlastne pijem dosť často aj v lete.Každé ráno robím deťom do termosiek a sebe do veľkéého džbána lebo ked ho nemám na očiach zabúdam piť. Ja pijem čistý čaj a deťom raz za čas prisladím medom. Okrem toho pijeme aj čistú vodu, deti od narodenia a ja som sa ju naučila piť len teraz he ale lepšie teraz ako nikdy.🙂 .Cez leto pridávam do vody bylinky z vlastnej záhrady (mätu ,šalviu) citron ,sem tam aj nastrúhanú uhorku.A aby som nezabudla na manžela ten tiež pije -PIVO😂
Tak u nás sa čaje nestíhajú kupovať. Ja osobne vypijem denne kľudne aj 5-6čajov takže stále varím čajík do veľkého džbanu, aby sme ho mali stále k dispozícii. Zvyknem doňho pridávať med, citrón, sušené šípky, lístky mäty napríklad aj, keď ja osobne mam rada čistý čaj bez ničoho.. Milujem zelený a biely tie pijem najčastejšie. Pre rodinku, ale zväčša chystám bylinkové zo sušených byliniek, ktoré si najradšej na zbieram sama... Takže nesmie chýbať pľúcnik, žihľava, jednoznačne lipa, šípky, mäta a materina dúška. Mam rada kombinácie no nie všetky je dobre miešať. Ale lipový so šípkami je srdcovka. Alebo materina dúška s pomarančom 🧡
@simoonas uau. poézia 🙂 Krása.
Milujem čaje, každý deň vypije naša rodinka niekoľko čajov. Niekedy si spravíme do väčšieho hrnca bylinkový čaj, s medom, citrónom a cmurkáme 👌🍵... alebo zázvorový. V lete necháme vychladnúť mätový čaj, pridame aj kúsky ľadu a mäty a výborne osvieženie 🌿bez čaju si asi ani neviem predstaviť deň 💓🙆♀️🤷♀️
Každé ráno varíme bylinkový čajík, cez deň zväčša voda z vodovodu alebo voda so sirupom domácim z bazy, levandule...😉
Často sa pristihnem až večer že som smädná a potom to doháňam a mňa potom doháňa v noci na wc 🤣 kojim stále tak o to viac. Keď sme u svokry stále nás núka kávou alebo čajom. Každý raz.
Dobrý deň,ja osobne mám problém dodržiavať pitný režim,ale už týždeň používam apku na jej dodržiavanie a cítim sa o 100% lepšie,naše detičky pijú väčšinou ovocné čajíky a ocko pije väčšinou minerálky
V lete je to prevažne voda - teda skôr kupovaná, pretože obecná je ... no radšej to neriskujeme 🙂 ale pijeme aj čajíky - z našich byliniek a hromadou ľadu. No a v zime sme už iba na čajíkoch - pijeme všetky - zelený, červený, čierny aj biely - všetky samozrejme bez cukru. Ak nás náhodou navštívi choroba, prechádzame na bylinky - väčšinou z našej záhradky - celé leto sušíme a odkladáme na zimu - pridáme zázvor a citrón a niekedy aj med.
U nás sa pije hlavne čistá voda z vodovodu, sem tam nejaká balená sladka, pripadne so sirupom. V lete je to čistá voda s ovocím, mätou, medovkov, 👌 mňam. V zime zase teply čajík, ktorý nás zahreje 😊🌲
U nas sa caj pije stale v lete na osviezenie medovkovy salviovy ale sj ovocny a v zime tiez bylinkove ale s medikom🍀🙏👌inak dcerka dzusik 100.percentny a v lete limonady a ja cista voda s citronom
@marton_popradske Prajem krásny deň. U nás je pitný režim základom, keďže sa nám už niekoľkokrát potvrdilo, že pitný režim lieči. Snažíme sa ho dodržiavať spôsobom, že si ráno pripravíme potrebné množstvo čistej vody a snažíme sa cez celý deň piť...niekedy však nás to už aj omrzí a potrebujeme na to niečo nové, niekedy stačí iba nový pohár na vodu alebo nová fľaša. Medzi náš pitný režim zaraďujeme aj čaje, teda hlavne čaje. Máme isté obdobia, ktoré máme rozdelené a podľa toho si aj čaje pripravujeme. Pripravujeme si hlavne domáce čaje. Majú svoje čaro aj v letných ale aj v zimných obdobiach 😌 Mojej rodine pripravujem pitný režim s láskou. Vychutnávame si všetko plnými dúškami spolu 🍀 Každé ráno však s radosťou vstávam, že si môžem vychutnať svoju šálku teplého čaju. To sú tak vzácne chvíle 🍀
Nám najviac chuti čistá voda... Cez leto si robíme citronadu s mätou a ľadom... Cez zimu je topka caj... Ja pre seba uprednostňujem bylinkové čaju a pre dcéru ovocné... Čajík s citrónom a medikom je mnamka 😉
Dobrý deň. Je nás 5 z toho každý má iný návyk, čo sa týka pitneho režimu. Najmenší ten pije najviac, v lete pijeme všetci väčšinou čistú vodu, limonády z mäty, medovky, bazove sirupy, ale aj čajík najlepšie studený..... v ostatných obdobiach nesmie u nás chýbať teply čaj, najradšej mame čaje z čerstvého ovocia osladené medom a citrónom, tiež robievam pečený čaj, a taktiež rôzne sirupy... Ú nás najviac sa používa popradský čaj s rakytnika a citrón zázvor.... Za mňa je top čajík brusníca, malina a báza značka Mistral, ten u nás nikdy necchyba, samozrejme nebránim sa ani iným značkám čajov, vždy máme niekoľko druhov čajov, teraz len tak po skromnejšie 🙈.... V momentálnej situácii je super aj upokojujúci bylinný čaj 🙂...Deti ráno začínajú čajom, ja kávou, manžel sirupom. Výhra by veľmi potešila všetkých členov mojej rodinky 🍀
cez leto pijeme len vodu, dokonca syn iné ako vodu nechce. Občas si vypýtajú v obchode nejakú žbrndu, ale výnimočne. Ja čaje pijem rada, celú zimu som viac menej len na čajoch, s medom a citrónom. Dcérka tá si zvykla odpíjať z môjho čaju, občas si vypýta svoj. Väčšinou kupujeme popradský čierny, ten pije muž, ja radšej zelený ale naj je pre mňa Mistral rakytník
My veľmi radi čajikujeme a hlavne v tomto pochmúrnom jesennom a zimnom období, kde nás horúci čaj s medom dokonale zohreje☕🍵 Ja som nemala rada čaje, ale polovička ma naučila piť a samozrejme, keď mi spraví on, chutí to ešte lepšie. ❤️ Samozrejme pijeme aj veľa čistej vodiy, či už minerálky, alebo z vodovodu.
Musim sa priznat po cely rok rano pohar vody z vodovodu s citronom. Potom Kavicka a matovy caj az tak u mna nasleduju ranajky. Pocas dna pijem bylinkove caje cca 2 x a cistu vodu z vodovodu. Detom v zime cajiky- ovocne, bylinkove a v case ako je dnes (uprsano) zazvorovy. V lete robim limonadu s citonom a matou, popripade cerstvou uhorkou.
U nás doma je vždy veľký výber čajov, či už bylinkové, ovocné, zelené alebo čierne. Každé ráno máme na raňajky pripravený čerstvý čajík, v priebehu dňa si pitný režim dopĺňame taktiež čajom, čistou vodou, príp. ovocnými šťavami. Každý večer si pripravujeme celá rodina zázvorový čaj s medom a citrónom (ja aj so škoricou). Ja s 16-ročnou dcérou si spoločné chvíle vychutnávame aj s kvalitným zeleným čajom z Ceylonu, alebo čajom z nazbieraných byliniek. Popradské čaje sú jednou z našich najobľúbenejších čajov.
@marton_popradske môj pitný režim je skoro žiadny...snažím sa piť aspoň šálku čaju denne nech mám aspoň akú takú vodu 🤷 ..6m dcérke odšťavujem jablko a riedim jej to dojceneckou vodou lebo čistú nechce ani vidieť 🤦 ..manžel vypije kazdy deň aj 2l čaju, má rad hlavne bylinkové 🙂
@marton_popradske Pitný režim našej 👪vyzerá nasledovne: 👨a👴= 🍻alebo aj 🍷 👧a👵= ☕a🍵 no a naše👼👸majú najradšej 🍼😊🤗
Moj pitny rezim je slaby a hlavne v zimnych mesiacoch. Snazim sa dodrzat aspon denne 3 salky caju 😬

Pitný režim dodržiavam pitím dojčenskej vody a moje deti najmä pitím cajikov...