Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

Každý večer pripravíme horúci čajík, hlavne teraz na jeseň. Máme radi ovocné čajíky,
My pijeme veľa vody s vodovodu s citrónom...ale ráno vždy začíname čajom hlavne zeleným a dcérke 6 ročnej detský čajík..😌
Voda s mätou a citronom je naj😊🙏
Dobrý večer, u nás sa pije hlavne voda a čaje všetkých druhov. Vodu majú deti stále pri sebe (či už v pohároh, alebo fľašiach, každé ráno všetky fľaše a poháre vymením a cez deň dopľňam🙈) a netreba ich už ani upozorňovať aby sa napili. Čajík nesladíme a deti majú vždy hrnček na kuchynskom stole. Ja s manželom začíname každé ráno čiernym čajom a večer pred spaním si dávame bylinkový čajík 😉👨👩👦👦💗
Čaj je u nás neodmysliteľnou súčasťou raňajok. Dcérka má veľmi rada čajík s mackom jahoda a malina, ktorý pije každé ráno. Ja som od detstva verná Pigi čaju 👍💁 ten ráno musí byť ☺️ počas dňa pijem čaj málo, (okrem mojej obľúbenej popradskej kávy)skôr čistú vodu, ale večer čajík musí byť. Počas teplejších dní je to akýkoľvek ovocný čaj( najradšej medovka a malina- ten je TOP), ktorý ma osvieži. S príchodom jesene a zimy dávame doma prednosť bylinkovým čajom. Ja si rada pochutnam na mätovom, zihlavovom, ale aj urologickom čaji. Manželovi najviac chutí zázvorový ☺️ výhra by našu rodinku potešila, pretože čaje sú u nás veľmi obľúbené ❤️
Milujem caje....no ked sa mam priznat, moj pitny rezim je velmi slaby....rano doma caj...v praci caj...potom dalsi caj a doma dalsi..to je vacsinou vsetko co pocas dna vypijem.....este ze existu caje...vodu pijem najma v lete alebo ked som uz naozaj velmi smadna....doma mam rozne caje, rada skusam nove, no mam a svoje oblubene.....najradsej mam bylinne caje, syn zas ovocne alebo ovocno bylinne....ak niekam cestujem , nikdy si nezabudnem kupit caj...to je asi prve co v obchode hladam...caj ma potesi viac ako akykolvek suvenir...samozrejme si zbierame aj bylinky, no tie pouzivame najma pri chripke a prechladnuti....salka dobreho caju je ako balzam na dusu....
v nasej rodinke sa snazime dodrziavat pitny rezim. Som rada ze som dcerku naucila na cistu vodicku. K ranajkam si davame caj aby nam zacal den zohriatim ale tiez s manzelom si davame caj aj vecer ked relaxujeme.
U mňa je pitný režim úplne na bode mrazu. Keby vyhrám bola by to motivácia a štart ako sa ,,rozpiť,,
No tak u nas pitny režim začina vždy rano. Na raňajky čaj, v praci si dam čaj, ked pridem domou si dam čaj.no a večer pre zmenu si davam kakao ked decka nevypiju. U nas sa pije len čaj,s manzelom moc na kavu nie sme. Ale ked nepijeme caj, tak sirupovu vodu
Vďaka mojmu stabilne nizkemu tlaku musím pitny rezim dodrziavat, ci je leto alebo zima, ak sa nenapijem, točí sa mu hlava... Môj pitný rezim su caje a cista voda, nepijem sladene nápoje. Caje striedam, rano pijem zeleny s medom a citronom, cez den striedam bylinkove a ovocne podla chuti. A mojim dvom detom stačí povedat, ze som im uvarila ich obľúbený macikovy caj a uz sa predbiehaju, ktorá sa skor napije. Za tento caj by som dala tomu, kto ho vymyslel normalne nejaké vyznamenanie, svojou sladkastou chutou a výraznou vôňou po malinach a jahodkach láka nielen deti, ale varievame si ho aj my s manželom, minulý rok si ho nase deti nasli v mikulasskych balickoch a tento rok si ho tam nájdu znova. Je skvely horúci, ale rovnako dobry je aj ako ľadový čaj. Nase deti, podobne ako my, su zvyknute pit čistú vodu alebo nesladene caje, ale kedze mame domáce bylinkové sirupy, sem tam im chut nápoja trosku vylepsim. Najlepsi spôsob ako dodržať pitny rezim, je plny dzban uvareného caju položený na viditeľnom mieste 😉❤️
Pijeme hlavne cistu vodu a nesladené caje, rovnako aj nasa 2,5 rocna dcérka 🙂
U nas sa rano nezacne bez cajika s medom pre detuchy, zeleneho pre mna a tatik je u nas ranny kavickar, ale inac velky milovnik dobrych a kvalitnych cajov. Pocas dna pijeme vacsinou cistu vodu, pripadne v lete ju radi ochutime aktualnym cerstvym ovocim. Vecerne ritualy mame taktiez spojene s cajikovanim. Manzel mi v slabej chvilke prezradil, ze som ho zbalila na sypany zeleny caj ☺️, tak v nasej domacnosti sa bez neho nezaobídeme.👨👩👧👦🍀🍀🍀
u nas je skoro stale uvareny caj v sklenenom cajniku, ktory je stale "na ociach"..vacsinou varime caj z byliniek, ktore si sami nazbierame..robime si tiez domaci sirup - bazovy, matovy, levandulovy..snazime sa, aby bolo to "pitivo" vylozene
U mna zacina rano poharom vody a tabletkou zial. Cez den zvykneme pit caj, ale vacsinou vodu a sem tam nejaky dzus. Caje oblubujeme hlavne v zime, ked prijemne zohreju, vonaju aj ozivia den 🙂.
Zaklad voda, rano voda s citronom, nasleduje zeleny caj, opat voda, po obede caj na odkyslenie, za tym znova voda, pokracuje fresh zeleninovy a prekvapujuco voda. Vecer bylinkove caje, povacsine medovka, alebo na odkyslenie a za nim co ine ako voda 👻
Maly ma povacsine vodu a nesladene ovocne caje, zeleninove stavy odmieta.
Obcas si usrkne z vody s citronom 🙂
@marton_popradske
Dobry vecer. V nasej rodine mame letny pitny rezim a zimny pitny rezim. V tom letnom ficime cela rodina na obycajnej vode,domacich limonadach ci uz uhorkovych,citronovych,cucoriedkovych a samozrejme nesmu chybat domace sirupy hlavne z bazy alebo lesnych jahod.
A ked sa troska ochladi a nam zacne byt troska zima,tak k obycajnej vode pridavame dobre teple cajiky,ktore nas bud zahreju alebo liecia.Kedze mame dve male deti,pouzivame hlavne prieduskove caje,caje na travenie a pri nachladeni.No a ja ako mamina si pochutnam na zelenom caji.Vzdy pridame par kvapiek medu a hned mame rodinnu pohodu.
Pitný režim u mňa tvorí voda dva litre a viac 😁 a k tomu milujem trikrát do dňa bylinkový čaj 😍 v zime horúci a v lete ľadový 😍 zbožňujeme všetky bylinky ale topka je materina dúška 😍😍
@marton_popradske Môj deň začína pohárom vody. Počas prípravy raňajok si pripravím kávu a liter čaju. Ten popíjame celé doobedie aj s partnerom. Malinká zatiaľ pije len mliečko a vodu. Čajíky jej nešmakujú😕 , ale dúfam, že sa to túto zimu zmení. Keď budeme vonku a bude riadna zima, dostane teplý čajík a verím tomu, že jej zachutí. Čo sa čajov týka, preferujeme hlavne bylinkové. Niektoré bylinky si pestujeme a niektoré bylinkové čaje kupujeme. Ja si ich vychutnávam bez cukru, ale môj drahý si každý čaj rád trochu prisladí 🙂 Keďže je u nás nie veľmi chutná tvrdá voda, popíjame väčšinou nesýtené, alebo jemne sýtené minerálne vody, ktoré stále striedame.
Ráno hneď ako sa zobudím pohár čistej vody s citrónom, následne je uvarený džbán čaju pre nás ako rodinku. Cez deň dodržiavame pitný režim tak ako ma byť, až sa mi zdá že niekedy preháňam 😂 , snažím sa hľadať nové príchute čajíkov a rada testujem...😉
U nas sa pije v zime hlavne cajik s medom a citronom, a to z nasich nazbieranych byliniek,inak cista voda z vodovodu, v lete ochutena cerstvou bazou,matou,medovkou, citronom,cerstvym ovocim.obcas kupime 100%dzusy,ktore riedim vodou, v lete niekedy spravjm bazovy sirup, na jesen sipkovy sirup
Mne pri dodržiavaní pitného režimu pomohlo mať džbán s vodou na očiach, vtedy si skorej spomeniem že som smädná. Okrem toho v lete robíme veľa sirupov - bazový, lipový, mätovo-medovkový, šípkový z ktorých si potom robíme limonády namiesto kupovaných sladených vôd. A v zime samozrejme nesmie chýbať kvalitný čaj. U nás najmä čierny a mätový 🤤
@marton_popradske Kde bolo tam bolo pred 15.rokmi sa mi narodila prvá krásna dcerka najprv sme bojovali s kojenim a ja s pitnym režimom. Najradšej som pila čistú vodu a bylinkové čaje. Mala Emka rástla a aj ona postupne začala púť a veľmi som bola rada ze n a jviac milovala čistú vodičku. Postupne k Emke pribudli ďalšie dcérky Dorotka, Lizinka a Irenka a všetky d erky najradšej j pijú čistí vodu a cajiky. Aj v lete aj v zime kedy si do cajiku pridáme citrón sa dnes mé si a rozoberá e babské veci, hráme sa.... V lete si urobíme citrónovú limonáda as lebo čistú vodu niekoľko krát za deň a aj keď kreslíme smejeme sa ald aj keď sa nám nedarí po hádajú sa dcérky ale vždy si spolu sadneme u arime čaj a nájdeme riešenie. Dúfam že aj keď dcérky vyrastú budú e mat svoju chvíle so šálkou čaju a svojich báb kých tajomstiev. Teším sa na vsetky dní. Majte sa.
Pozdravujem. U nás je samozrejmosťou čaj v džbáne, ktorý pije celá rodina a robievame ho počas celého roka a v tejto dobe, kedy sú naše deťurence doma tak aj 3xdenne.
Ahoj🙂
Ranny ritual zacina u nas tak, ze manzel rano vstane a da polozit vodu na caj. Starsia dcerka ma kazdy den rano caj v termoske pripraveny do skoly. Bez tohto to nejde. Nepodporujeme pitie zimnej vody z kohutika / v skole/. Naj oblubenejsie su tieto dva z lava. Moj je ten z prava / uz dokupeny zas/.
Mina sa rychlostou blesku..alebo skor tornada. Pokym ja vstanem, mne sa fakt malokedy ujde caj z rannej davky. A to robi 1,5litra. Bez caju ani na krok..nikde. Do lesa, do prirody, v zime na sankovacku- to jednoducho musi byt.
Keby hodim do pokladnicky za kazdou prazdnou krabickou 1e...kokso v lete by sme sli na dovolenku. Kebyze si kazdy da 1sacok do 1salky.. Maledivy uz by cakali 🙂) Je to kvantum..to je fakt, ale zase manzel nepije nikdy kavu. Neprisiel na jej chut. Ja si dam aj kavu;) A najma ked ma caj rano nepocka.
No kto by cakal ..pokym by vychladol?? A tak do kavy nalejem mlieko a hned pijem🙂
Caj jednoducho vzdy a vsade musi byt.
V lete u nás jednoznačne vyhrávajú limonády s bylinkovými sirupmi vlastnej výroby a v zime nesmú v šálkach chýbať čaje z byliniek, ktoré sme v lete nazbierali a vysušili. ❤️
Ja mám niekedy az pocit ze u nas sa viac pije ako je 🙂 ci uz to je voda mineralky, čaje na hektolitre . Domáce sirupy su fantastické tie sme uz všetky vypili ;))) ale ja nedam dopustiť na kávu ale za nou veľa vody.
U nás sa pije hlavne čistá voda, v lete pridáme aj domáci bazový sirup, citrón, uhorky,...a v zime hlavne bylinkové čaje 😋
U nás sa pije veľa čaju počas celého roka. V zime na zahriatie a v lete ako pitný režim. Dospelí u nás majú radi v zimnom období aj čaj s "kvapkou" rumu. Vraj lepšie prehreje. 🤭
Ja ako mamička na materskej "dovolenke" si čaj vychutnávam zväčša už studený, v čase keď bábätko práve spí. No ajtak je veľmi príjemné si pri ňom vyložiť nohy a chvíľu sa venovať sebe.
V lete radi využívame aj bylinky. Či už samotné, alebo si ich pridávame do kupovaného čaju.
V zime si čaj radi dochucujeme lyžičkou medu s pár kvapkami citrónovej šťavy.
Čaj je pre nás už takou neoddeliteľnou súčasťou každého dňa.
Pri šálke čaju oddychujeme, trávime pekné chvíle s rodinou, liečime sopliky a iné ťažkosti, spoliehame sa naň keď to preženieme s jedlom a potrebujeme uľaviť brušku. Jednoducho čaj je pre nás balzam pre telo aj dušu.
Najme vodičku pijeme ale nepohrdneme ani dobrym čajíkom.. Prieduškovy a na helikobaktera a na močove cesty. Nie zeby som mala stym problém ale chuti nam všeobecne 🙈

@marton_popradske no u nas ide najviac cista voda a u tatu bazovy sirup..ale pytame si aj cajik tak navarim do litroveho dzbanu bylinkovy vacsinou ked ocko pyta taky a aj tak mu ho s nasou bambulou cely vypijeme 😂🙈 a ta poslednu dobu zacala po mne opakovat ze pyta stale zazvorovy caj (cerstvy surovy si sama nakraja) s medom a sem tam citron 😁