icon

Aké čaje by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
25. nov 2019

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.

Aké čaje by ste privítali?
luchajda
25. nov 2019

@marton_popradske ja mám rada kombináciu so sladkým drievkom 🙂 keď už nesladím, nech má čajík aspoň nasladlú chuť... možno by boli zaujímavé čaje so stéviou 🙂 ja som na jej chuť zvyknutá, je to moje jediné sladidlo

sisaka
25. nov 2019

Váš čaj sa dostal až na pult malého obchodíku v Kanade. Rozmýšľala som, že vyskúšam, ale nikde sa neviem dopátrať informácií o jeho kvalite. V dnešnej dobe sú čaje zamorené minimálne pesticídami a ťažkými kovmi, osobne je pre mna dôležitejšie dať si netoxický čaj ako konkrétna príchuť. Takze mám len jednu otázku: Kde sa môžem dočítať o testoch kvality vašich čajov?

livizi
25. nov 2019

Teraz na jeseň a v zime by som si rada vychutnala čaj v kombinácii pomaranč-citrón-rumová esencia, ktorý by ma zahrial ešte o čosi viac 🙂 A rada by som ochutnala niečo nové, čo som ešte nepila a čoho chuť mám veľmi rada a to je čaj z kolového orieška, o ktorom je známe, že výrazne podporuje a obnovuje vitalitu, zvyšuje bdelosť, tlmí pocity hladu, bolesti, športovcom pomáha udržovať výkonnosť a pôsobí ako afrodiziakum 🙂

simonettav
25. nov 2019

@marton_popradske kokos+ananás

86488648
25. nov 2019

Ja uz dlhsie tuzim po kombinacii sladka hruska a materina duska alebo nieco podobne...

gabrielkabj
25. nov 2019

Mňa by potešil čajík škoricový a vanilkový. ❤

ludka140281
25. nov 2019

Privítala by som niečo detské,ako fenikel šípka,alebo materina dúška s medom ❤️💙💚

alienkami
25. nov 2019

@marton_popradske 😉
Pravda je taká, že exotické príchute si veľa ľudí kúpi na ochutnanie, ale len veľmi málo z nich si ich kúpi aj druhý, tretí raz... resp. ich začne kupovať pravidelne.

barbara24
25. nov 2019

Tymian s niečím zmiešaný, ale aj tak chutí najlepšie čistý s medom 😋

luckabazar
25. nov 2019

@marton_popradske zboznujem tieto caje, najviac mna okuzlil ceresna s ruzou a moje deti maju radi kamilkovy, urcite by som nepohrdla cajom s kuskami cucoriedok, alebo s bergamotovym olejom v krasnych vreckach, ale co sa tyka ponuky, je dost cajov len si staci vybrat v tomto chladnom pocasi, su bozske 🙂

majik66
25. nov 2019

Osobne by som privitala, ak by neboli aromatizovane. Bylinky ci zazvor alebo citron nepotrebuju aromy 🙂 ak by sa to zmenilo, velmi by ma to potesilo.

bendinko
25. nov 2019

Levanduľový s citrónovou trávou a keby som mala veľmi popustiť fantáziu, bol by to čaj príchute karamelových sušienok so škoricou 😁

cupakabricka
25. nov 2019

Dobrý deň ;) veľmi oblubujeme vaše cajiky... Pila som už rôzne príchute... chutia nám aj bylinkové ;)
Aká príchuť ?? Hmmmm vôbec netuším ale snáď by sa dalo aj niečo na sladko...karamel... oriešky... A aj ten egreš by mohol byť ;)
Pekný dník prajem 😉

michaal201
25. nov 2019

@marton_popradske my by sme uvítali niečo na štýl passion fruit + mango. Alebo niečo tropické;)

anda2
25. nov 2019

@marton_popradske s medovkou, čučoriedkový

kristina2708
25. nov 2019

Ja mam veľmi rada ovocné čaje a určite by potešili nejaké príchute ovocia s medom alebo aj niečo zdravšie ako rakytník 🥰

mimuska125
25. nov 2019

Čaj s príchuťou čokolády by bodol môjmu synovy 😁 nemá rád čaje a uz neviem ako ho prinútiť... Asi nieje po mne keďže ja milujem čajík.. Ale skôr bylinkové ako ovocné...

makovicka8
25. nov 2019

Zaujimava chut je lipa a mata lebo rozne kombinacie s sipkami

najk
25. nov 2019

Milujem sladkosti, takze by sa mi pacil caj s aromou cokolady 🙂 Inak mam najradsej zelene caje, ale neviem, ci zrovna ten by sa k cokolade hodil 🙂

simoonas
25. nov 2019

Ahoj, mám hneď niekoľko nápadov. Zaujímavá by bola kombinácia vanilky a bielej čokolády, harmančeka s mandarinkou, žihlavy s citrónom, broskyne a mäty, višní a horkej čokolády, bazalky a pomaranča, chilli a škorice, zazvoru a skorice, kokosu a ananásu, hrušky a medu, Milujem čaje a prichutí by som dokázala vymylieť desiatky🙂

szato
25. nov 2019

Dobrý deň. Milujeme čaj Mistral rakytnicek , citrón & zázvor. Prijali by sme príchuť hrušiek. Malý stále chce hruskovy čaj. Ten by bol ďalším našim obľúbeným .

ima23
25. nov 2019

Ja by som privítala kvalitný anizový čajík, pretože zatiaľ sa mi nepodarilo kúpiť na Sk kvalitný. Tieto u nás dostupné chutia ako burina ,alebo prevažuje chuť čierneho čaju. Najlepšia kombinácia anizový čaj s citrónom a medom = dokonalé ráno 😊

tulipan43
25. nov 2019

Milujem Vaše čaje, top je citrón so zázvorom.

lalenka33
25. nov 2019

Ja by som uvítala nejakú jesennú príchuť.Napríklad pečenej tekvice alebo pečených gaštanov.Zaujímavá by bola aj príchuť piňakolády.

irenaliza
25. nov 2019

@marton_popradske mňa by potešili a aj prekvapila príchut čili a mata alebo ruža a citrón a prečo tieto môj manžel miluje cajiky a niekedy sníva o štipľavé chuti ktorá by posteklika jeho chuťové poháriky a ja rada by som si vychutnala jemno kyslo voňavý super cajik od vás ktorý by mi dodal energiu do domáceho zmätku.

mila19
25. nov 2019

Určite baza s jablkom prip. aj citrónová tráva príjemná nenútená chuť
(Teekanne dávnejšie mal s jablkom nosila som ho z Rakuska)

jankaajanko
25. nov 2019

Ahoj ja by som privitala limetka z jablkom a zazvor z jahodami mnaaaaaaam😋😋😋😋😘😘😘😘

curcuma
25. nov 2019

Za mňa by to bola príchuť drienky, ktorá je plná vitamínu C, znižuje horúčku a predlžuje život

dzejsik
25. nov 2019

@marton_popradske zelený s opunciou 🙂

ivetka5
25. nov 2019

Ja by som rada vyskúšala slivkový, alebo karamel 👌 Mohli by vzniknúť možno zaujímavé chute, lahodné. ☺️