Aké čaje by ste privítali?
Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.

Váš čaj sa dostal až na pult malého obchodíku v Kanade. Rozmýšľala som, že vyskúšam, ale nikde sa neviem dopátrať informácií o jeho kvalite. V dnešnej dobe sú čaje zamorené minimálne pesticídami a ťažkými kovmi, osobne je pre mna dôležitejšie dať si netoxický čaj ako konkrétna príchuť. Takze mám len jednu otázku: Kde sa môžem dočítať o testoch kvality vašich čajov?
Teraz na jeseň a v zime by som si rada vychutnala čaj v kombinácii pomaranč-citrón-rumová esencia, ktorý by ma zahrial ešte o čosi viac 🙂 A rada by som ochutnala niečo nové, čo som ešte nepila a čoho chuť mám veľmi rada a to je čaj z kolového orieška, o ktorom je známe, že výrazne podporuje a obnovuje vitalitu, zvyšuje bdelosť, tlmí pocity hladu, bolesti, športovcom pomáha udržovať výkonnosť a pôsobí ako afrodiziakum 🙂
@marton_popradske kokos+ananás
Ja uz dlhsie tuzim po kombinacii sladka hruska a materina duska alebo nieco podobne...
Mňa by potešil čajík škoricový a vanilkový. ❤
Privítala by som niečo detské,ako fenikel šípka,alebo materina dúška s medom ❤️💙💚
@marton_popradske 😉
Pravda je taká, že exotické príchute si veľa ľudí kúpi na ochutnanie, ale len veľmi málo z nich si ich kúpi aj druhý, tretí raz... resp. ich začne kupovať pravidelne.
Tymian s niečím zmiešaný, ale aj tak chutí najlepšie čistý s medom 😋
@marton_popradske zboznujem tieto caje, najviac mna okuzlil ceresna s ruzou a moje deti maju radi kamilkovy, urcite by som nepohrdla cajom s kuskami cucoriedok, alebo s bergamotovym olejom v krasnych vreckach, ale co sa tyka ponuky, je dost cajov len si staci vybrat v tomto chladnom pocasi, su bozske 🙂
Osobne by som privitala, ak by neboli aromatizovane. Bylinky ci zazvor alebo citron nepotrebuju aromy 🙂 ak by sa to zmenilo, velmi by ma to potesilo.
Levanduľový s citrónovou trávou a keby som mala veľmi popustiť fantáziu, bol by to čaj príchute karamelových sušienok so škoricou 😁
Dobrý deň ;) veľmi oblubujeme vaše cajiky... Pila som už rôzne príchute... chutia nám aj bylinkové ;)
Aká príchuť ?? Hmmmm vôbec netuším ale snáď by sa dalo aj niečo na sladko...karamel... oriešky... A aj ten egreš by mohol byť ;)
Pekný dník prajem 😉
@marton_popradske my by sme uvítali niečo na štýl passion fruit + mango. Alebo niečo tropické;)
@marton_popradske s medovkou, čučoriedkový
Ja mam veľmi rada ovocné čaje a určite by potešili nejaké príchute ovocia s medom alebo aj niečo zdravšie ako rakytník 🥰
Čaj s príchuťou čokolády by bodol môjmu synovy 😁 nemá rád čaje a uz neviem ako ho prinútiť... Asi nieje po mne keďže ja milujem čajík.. Ale skôr bylinkové ako ovocné...
Zaujimava chut je lipa a mata lebo rozne kombinacie s sipkami
Milujem sladkosti, takze by sa mi pacil caj s aromou cokolady 🙂 Inak mam najradsej zelene caje, ale neviem, ci zrovna ten by sa k cokolade hodil 🙂
Ahoj, mám hneď niekoľko nápadov. Zaujímavá by bola kombinácia vanilky a bielej čokolády, harmančeka s mandarinkou, žihlavy s citrónom, broskyne a mäty, višní a horkej čokolády, bazalky a pomaranča, chilli a škorice, zazvoru a skorice, kokosu a ananásu, hrušky a medu, Milujem čaje a prichutí by som dokázala vymylieť desiatky🙂
Ja by som privítala kvalitný anizový čajík, pretože zatiaľ sa mi nepodarilo kúpiť na Sk kvalitný. Tieto u nás dostupné chutia ako burina ,alebo prevažuje chuť čierneho čaju. Najlepšia kombinácia anizový čaj s citrónom a medom = dokonalé ráno 😊
Milujem Vaše čaje, top je citrón so zázvorom.
Ja by som uvítala nejakú jesennú príchuť.Napríklad pečenej tekvice alebo pečených gaštanov.Zaujímavá by bola aj príchuť piňakolády.
@marton_popradske mňa by potešili a aj prekvapila príchut čili a mata alebo ruža a citrón a prečo tieto môj manžel miluje cajiky a niekedy sníva o štipľavé chuti ktorá by posteklika jeho chuťové poháriky a ja rada by som si vychutnala jemno kyslo voňavý super cajik od vás ktorý by mi dodal energiu do domáceho zmätku.
Určite baza s jablkom prip. aj citrónová tráva príjemná nenútená chuť
(Teekanne dávnejšie mal s jablkom nosila som ho z Rakuska)
Ahoj ja by som privitala limetka z jablkom a zazvor z jahodami mnaaaaaaam😋😋😋😋😘😘😘😘
Za mňa by to bola príchuť drienky, ktorá je plná vitamínu C, znižuje horúčku a predlžuje život
@marton_popradske zelený s opunciou 🙂
Ja by som rada vyskúšala slivkový, alebo karamel 👌 Mohli by vzniknúť možno zaujímavé chute, lahodné. ☺️

@marton_popradske ja mám rada kombináciu so sladkým drievkom 🙂 keď už nesladím, nech má čajík aspoň nasladlú chuť... možno by boli zaujímavé čaje so stéviou 🙂 ja som na jej chuť zvyknutá, je to moje jediné sladidlo