icon

Aké čaje by ste privítali?

marton_popradske
Moderátor
25. nov 2019

Milé mamičky a dievčatá. Dnes nám začína „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Volám sa Jano Marton a budem s Vami komunikovať celý týždeň. Skúsme sa hneď na začiatku podeliť o Vaše tipy: Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných bylinno ovocných čajíkov Mistral z fotografie. Krásne pondelkové ráno Vám prajem.

Aké čaje by ste privítali?
Strana
z6
divozienka26
25. nov 2019

@marton_popradske urcite z tejto kolekcie VSETKY!!! Uz sa nedaju zohnat a vsetky navstevy nam chvalili aky uzasny caj mame nech prezradime co je to za znacku .... a snad rok uz ich neviem zohnat😢 budu este????

simona581
25. nov 2019

@marton_popradske určite viac druhov detských čajikov by sme ocenili ;)
alebo jahoda + čierna baza ❤️ višňa + jahoda je tiež super kombinácia 😊

zoizoi
26. nov 2019

Dobré ránko 🙂 Ja milujem čajíky. Ovocné aj bylinkové, proste všetky. 💕 Osobne by som privítala čajovú príchuť s jemnou chuťou kokosu s ovocím, ( exotika kokos + ananás 🍍🥥) alebo možno orechovo-slivkový by bol zaujímavý. 😁 A prečo? Lebo rada skúšam nové príchute. 🤗

skoco
26. nov 2019

na jednej vcelarskej farme som vyskusala kombinaciu baza a mata a to je neskutocna chut. odvtedy si to sama doma namiesavam, ako inak z Mistral cajov - na liter vody 1 sacok bazoveho a 1 sacok matoveho, vznikne velmi osviezujuca kombinacia

sperka
26. nov 2019

@marton_popradske ja by som ocenila lipový čaj, alebo kombinácia vanilka-med, slivka-škorica.

mikusko
26. nov 2019

@marton_popradske ja určite zázvor a sipky,teraz je obdobie prechladnutí ,hlavne u nás,kol dokola❤️

mimijato
26. nov 2019

Bananovy

petka76
26. nov 2019

Ja milujem čaj zelený, zázvorový a lipový. Mohe deti mistral melónový a vswtky ovocné, ore vonu a chut, ale aj zázvorový. Materina dúška by bola super 👍👍👍

zeytin
26. nov 2019

Cisty jablkový bez ibisteka, skorice a akychkolvek inych chuti, krásne sladke jabĺčko.

shilou
26. nov 2019

Detske cajiky🙂 rozny mix chuti...take sialene kombinacie🙂) to deti zboznuju

tanyk
26. nov 2019

Prijala by som zensky caj alebo horsky caj. Pripadne kombinaciu byliniek ako od babicky. A kedze som cajopic a nie kavopic 🤣 tak u mna by sa urcite dlho neohriali 😂

ankahe1
27. nov 2019

Ja si standardne do cajnika miesam viacero druhov cajov. Celkom sa mi osvedcil rakytnikovy caj a susena baza (ako taka vitaminova bomba pri zacinajucom nachladeni) 😉 Ale s bazou chuti vsetko lepsie 😁 tak mozno aj baza + visna, baza + cernica, baza + citron, baza + jablko/hruska (bez skorice) 🙂

tenderka
28. nov 2019

milujem bylinky a privítala by som také čaje, kde by bola levanduľa, bazalka, medovka, rakytník.. a hlavne, aby to neboli príchute a arómy, ale skutočná prírodná sušená bylinka

livinka1111
2. dec 2019

@marton_popradske Ďakujem veľmi pekne za balíček, čajíky dnes dorazili. Teším sa na večer pri šálke čajíku 🙂

aluska08
4. nov 2020

Vianočný.. So škoricou..

weisovameggy4444
4. nov 2020

Mne osobne neskutočne chutí ten nový ovocný čaj od Mistralu s príchuťou pomaranča, je úžasný, podľa mňa by bol zaujímavý čaj s príchuťou grepu, pre dospelých ak by to bolo možné s príchuťou rumu 🤪 a pre deti keďže majú skoro všetky radi banány, tak nejaký banánových s vanilkou 👍

Strana
z6