icon

Hľadáme Testerov

marton_popradske
Moderátor
25. nov 2019

Krásny večer všetkým. Mistral pre Vás milé mamičky pripravil fantastické kombinácie a zároveň dokonalé spojenie chutí a vôní. A to konkrétne s jedinečnými bylinno ovocnými čajmi Mistral. Hľadáme troch Testerov. Napíšte nám prečo by ste to mali byť práve vy. Následne na to traja vybratí obdržia do schránok aj krátky dotazník. Zajtra ich vyhlásime. Krásny zvyšok pondelka ešte.

Hľadáme Testerov
marton_popradske
autorModerátor
26. nov 2019

@eva31eva31 blahoželáme. Stali ste sa testermi. Pošlite mi správu s Vašou adresou. Do predmetu napíšte: Testovanie.

marton_popradske
autorModerátor
26. nov 2019

@cupakabricka blahoželáme. Stali ste sa testermi. Pošlite mi správu s Vašou adresou. Do predmetu napíšte: Testovanie.

teletubbies
26. nov 2019

Pre nas cajiky su akokeby caro kazdodenneho zivota. Su pre nas akymsi oddychovym casom a pozitkom pre potesenie chutovych poharikov a zmyslov. Pri cajiku si najdeme cas na rozpravanie, zazitky, spolocenske hry, alebo jednoducho len vecerny oddych s teplou prikrivkou.

sebi842010
26. nov 2019

Velmi ľúbim čaje , tak by ma to potešilo.Aj detom dávam kazdy deň čajík.

macik45
26. nov 2019

Mám rada čaje hlavne bylinkové, cez leto chodím do prírody, kde si sama zberám bylinky a potom cez zimu skúšam rôzne kombinácie týchto bylín a študujem si aj účinky na organizmus, mám aj predplatené časopis o bylinkách aby som neskombinovala to čo nemám🙂

lusytka
26. nov 2019

Moja oddychová chvíľka je každý pracovný deň od cca 13.00 do 14.30. Staršia dcérka je ešte v škôlke a mladšia akurát vtedy spinka. Vtedy môžem využiť situáciu, spraviť si voňavý čajík, malú maskrtu s ktorou sa nemusím deliť 😜 a knižku, časopis, alebo len tak v tichu sedieť a oddychovať. Ktomu zapalena vonná sviečka, pukanie ohňa v krbe... Aaa je pol tretej môžme sa chystať po dcéru do škôlky a začína kolotoč rozhadzovania/upratovania hraciek 😉 Takže testovanie by krásne zapasovalo do môjho rituálu ☺️

livinka1111
26. nov 2019

U nás je čajík na dennom poriadku. Pijeme ho ráno, na obed, večer pred spaním. Čaj u nás doma dokonca nahradil kávu. Deň bez čaju si nevieme predstaviť. Takže práve preto by sme boli veľmi radi testermi 🙂

henuskah
26. nov 2019

Lebo milujeme čaje celá rodina. Pijeme denne niekoľko a nesmú u nás chýbať 🙂🍀neviem si deň predstaviť bez dobrého čaju, taktiež vždy pri čítaní knihy musí byť 😉

goldie3
26. nov 2019

@marton_popradske preco prave ja? Pretoze tato znacka je u nas doma top, takze dalsia krabicka skveleho cajiku by urcite potesila, plus aktualne sme viaceri v rodine prechladeni, takze urcite by cajik nepotesil iba mna ale "povinne" by bol naordinovany ostatnym "chorym pacientom" v nasej velkej rodine 😉

veronika2905
26. nov 2019

Sme milovníci čajov a taká moja chvíľka s teplou šálkou nesmie chýbať

linda1980
26. nov 2019

milujem čaje, rada by som vyskúšala Vašu značku Mistral a stala sa Vašim testerom.👍

anka2015
26. nov 2019

Pretože čaj je moje NAJ 🙂

janicqa284
26. nov 2019

@marton_popradske Ja čaje milujem či je leto, či zima. Toto testovanie je stvorené ako pre mňa. Minimálne raz za deň si pochutnám na teplom čajíku. 🙂

klauduska33
26. nov 2019

Aj my sme čajový veľmi, stále striedame čajíky a tieto by sme radi vyskúšali tiež.

helen11
26. nov 2019

U nás v rodine zbierame bylinky, poznáme ich chuť, manžel, keď sa so mnou zoznámil 'nevedel", že každá bylinka má svoju špecifickú chuť, pretože u nich sa čaj výrazne sladil a chuť byliniek zanikla.
Určite by som rada ochutnala zmes byliniek namiešanú odborníkmi

sibrez
26. nov 2019

@marton_popradske S partnerom lubime caje. Najma v zimnom obdobi, vzdy ked prideme z prechadzky si robime caj.

ollynka
26. nov 2019

🍀, pretože by sa v tomto období celej mojej rodinke hodili🍂❄🤒

goldie3
26. nov 2019

@marton_popradske dost skoro sa uzavrela sutaz 🤣 o takom case este vacsina ludi spi 😁

nikol9999
26. nov 2019

Lebo caje milujeme a bez nich nevieme zacat den 😘

kvetinka75
26. nov 2019

čaje pijeme pravidelne celá rodina, ja hlavne bylinkové, dcéra ovocné-bylinkové, manžel ovocné. Skúšame aj rôzne nové príchute,

lenicka777
26. nov 2019

@marton_popradske spijemnenuje mi den v praci salka s cajom 🙂

znava
26. nov 2019

Rada by sme vyskúšali a bolo by to poctivé skúmanie, pretože sa u nás často vyskytujú problémy s dýchacími cestami a tiež mocovymi.

deli06
26. nov 2019

Čaje mám veľmi rada, hlavne v tomto období sa spotreba čajov u nás zvyšuje 😁 a Popradské sú najlepšie, preto by som rada vyskúšala aj čaje Mistral, samozrejme nie len ja ale aj manžel a deti 😊

dema4016
26. nov 2019

Milujem bylinkové a ovocné čaje, každý deň si ich doprajem, a preto by som chcela vyskúšať aj iné príchute, a čaje od Mistral sú vynikajúce

skoco
26. nov 2019

... lebo som cajomil
... lebo mam plnu komoru cajov aby mi nikdy nechybal
... lebo za tie roky som si uz vycibrila chut a uz nekupim hocijaky caj ale ohliadam si kvalitu
... lebo moje deti vypiju len a len mackovy caj od Mistralu, takze mate u nas aj malych fanusikov
... lebo Mistral caje davam velmi rada aj ako darcek, kedze som presvedcena o ich kvalite
... lebo rada skusam nove chute a zaujimave kombinacie bylin, ktore by som si sama nenamiesala
... lebo MISTRAL ❤ ❤ ❤

princetongirl3012
26. nov 2019

Od začiatku jesene fičime na cajoch a v zime detto. Pijeme ich ja s manželom a naše tri deti. A ako to uz pri skolkaroch býva, tak čaje na nachladnutie a priedušky nesmie u nás chýbať 😉

vysost
26. nov 2019

Sme doma všetci čajomilovia, takže k tomu niet viac co dodať😊. Snáď len - Zdraví, chorí, stale čaj, zvlášť bylinky, tie sú naj!😉

sperka
26. nov 2019

@marton_popradske ja som čajová, kávu nepijem a čaj je moja neresť, doprajem si rôzne čaje, biely, čierny, zelený, ovocný, bylinkový, s rumom i s mliekom ;).... kedže som už vyskúšala veľa čajov, najlepšie posúdim 😉