icon

Hľadáme Testerov

marton_popradske
Moderátor
25. nov 2019

Krásny večer všetkým. Mistral pre Vás milé mamičky pripravil fantastické kombinácie a zároveň dokonalé spojenie chutí a vôní. A to konkrétne s jedinečnými bylinno ovocnými čajmi Mistral. Hľadáme troch Testerov. Napíšte nám prečo by ste to mali byť práve vy. Následne na to traja vybratí obdržia do schránok aj krátky dotazník. Zajtra ich vyhlásime. Krásny zvyšok pondelka ešte.

Hľadáme Testerov
Strana
z6
dorka_33
26. nov 2019

my sme tiež celoročne čajovy 🙂 a zbožňujeme hlavne bylinkove 🙂

mikusko
26. nov 2019

@marton_popradske milujeme čajíki hlavne cez zimné obdobie,všetci štyria ,cez leto zasa ľadové čaje ,sú najlepšie ,najchutnejšie,uvolňujuce,zdravé a pomahaju❤️

livizi
26. nov 2019

Každá šálka čaju je pre mňa výnimočný okamih, všetko okolo mňa sa zastaví, aj čas zastane, starosti pominú a ja si doprajem chvíľu pohody a rekaxu iba pre seba. Vychutnávam si lahodnú chuť cerstvo pripraveného čaju, jeho omamnu vôňu, farbu... Priala by som si uzivať dokonalé spojenie chutí a vôní našich popradskych čajov a preniesť ho slovami či fotkami aj na ostatných 🙂

ivankaberrynka
26. nov 2019

Testerom by som sa mala stať práve ja, pretože moja rodinka pije čaje po celý rok. Poznáme už veľa značiek a chutí. Obľubujeme hádam všetky druhy. Deti ovocné, ja s manželom bylinkové, no nepohrdneme ani kvalitným čiernym, zeleným, či bielym čajom.
Ja osobne rada vyskúšam akýkoľvek čaj, keďže som fakt vášnivý milovník čaju 😍 Pre mňa šálka dobrého čaju so štipkou kvalitného domáceho medu znamená absolútnu pohodu 😊
Čaje Mistral som už skúšala, no priznám sa, že si už nepamätám aký dojem vo mne zanechali. Keď na trhu je už toľko značiek, že sa v tom človek ľahko stratí. Tak aj pre toto napríklad by som rada čaje Mistral testovala 😉

zuzcana
26. nov 2019

Pretože čaje pijeme denne. Cela rodina🙂

halci
26. nov 2019

Milujem caje a preto by som chcela byt testerom. Mam rada skoro vsetky druhy - zelene, ovocne, cierne aj bylinkove. Akurát sme v obdobi, kedy vsetkym caje chutia viac, takze nasa spotreba sa zvysila a velmi by sme privitali moznost testovania.

melany177
26. nov 2019

@marton_popradske ešte som nikdy nič netestovala,čaje milujem..bola by to nová skusenosť..

mimijato
26. nov 2019

Rada by som sa potešila. Celý zimný čas pijem len čaje

1978martina
26. nov 2019

Milujeme čaje,je vždy niečo nové na vyskúšanie.Zima rýchlo prichádza,varilo by sa o sto šesť.

jankabh
26. nov 2019

@marton_popradske preferujem len sypané čaje, ale možno je čas na zmenu a ocením kvalitu aj vaších čajov ☕️

rema2006
26. nov 2019

Caj j

rema2006
26. nov 2019

Caj je u nas kazdodenna zalezitost kedze s manzelom nepijeme kavu.Pijeme kazdy den iny caj a testovanie noviniek by u nas ocenili hlavne nase tru deti 😉

makovicka8
26. nov 2019

Pretoze milujeme caj

eny1
26. nov 2019

Deti majú v obľube ovocné čaje a ja si v týchto zimných dní pochutnávam na bylinkových,radi skúšame nové príchute ale máme aj naše obľúbené, také stále 😊

lujzamisko
26. nov 2019

Ja lebo čaj je môj štart do dnq

semca
26. nov 2019

Moja dcéra stále vraví ze raz sa stane testerkou.. Juuj až teraz viem co tým myslela 😊.. Zeby testerkou cajou? 😉Jupiii 👌

ivkasamko
26. nov 2019

Vopred vam dakujeme ak budeme moct testovat.Moj najmensi Martinko miluje cajiky a teraz je chory urcite by nas potesil

petka76
26. nov 2019

Čaje milujeme a pijeme ich kvantá. PoZnáme rôzne značky čajov a avojich favoritov a u mojich detí Mistral vedú na prvej priečke👍

denullllka
26. nov 2019

@marton_popradske veľmi rada by som sa zúčastnila testovania čajíkov, nakoľko sa u nás čaje pijú na litre každý deň, či už bylinkové alebo ovocné, tak myslím, že by som bola vhodnou kandidátkou otestovať Vaše ponúkané čajíky a následne by som sa podelila o recenziu aj ostatným členom 😎

val80
26. nov 2019

Kedze som fanusik cajov a tento univerzalny napoj pijem cely rok,ci v lete na osviezenie alebo v zime na zahriatie, pri chorobe, pred spanim alebo rano na odstartovania dna, ci len tak pre chut a vychutnavanie, myslim si, zeby som mala byt sucastou testovania a byt v tej trojke testerov.

vivi100
27. nov 2019

@marton_popradske prieduskovy obdobie chripky sme chori..urologicky casto sa stane ze ma pali dole. A nachladnutie s malym zbojnikom uz sme 2 tyzdne.takze ked chory on chora i ja.a mam to vzdy z internetov.vzdy vianoce narodky silvester bola ja chora a liecila len cajikmi.mozno sa podari tento rok konecne uzit tieto sviatky naplno

mskorica
27. nov 2019

U nás nikdy čajov nie je dosť 😉. Aj keď sa snažím aj bylinky zbierať ( Podbel,prvosienka,báza,materina duska,). Stále obľúbené sú aj kupované pre chuť zmesy,to sa nedá nahradiť. Mistral u nás boduje naj.

penelope10
27. nov 2019

Kedy bude ukončený výber ? Čakame nedočkavo 😀

zuzanar2
27. nov 2019

Možno je už neskoro.... ale predsa píšem aj ja. Stručne, jasne, výstižne....POPRADSKÉ ČAJE MILUJEME 🙂

cupakabricka
28. nov 2019

@marton_popradske dobrý deň. Ďakujem veľmi pekne a veľmi sa tešíme 😍😍😍😍😍

simona171
28. nov 2019

Popradské sú najlepšie 🙂

penelope10
28. nov 2019
sticker
Strana
z6