icon

Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.

marton_popradske
Moderátor
27. nov 2019

Ochladzuje sa a do Popradu má koncom týždňa prísť už sneh a takéto zmeny počasia majú vplyv na našu imunitu. Mitral pre Vás, milé dievčatá, pripravil čajík na Priedušky. Je veľmi vyvážený a veľmi chutný. V tomto čajíku bol najväčší dôraz kladený na lipu. Je to skutočne mimoriadne harmonická zmes. Chcete ju vyhrať? Napíšte nám, ako posilňujete svoju imunitu pri prudkých zmenách počasia. Trom z Vás tento čajík pošleme 🙂 Krásny deň ešte.

Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.
nitka1157
27. nov 2019

U nas vela ovocia zeleniny.orechy med caje v plnom prude..a casto robime postruhanu mrkvu chren vytlaceny citron a osladime medom.

ywuskaa
27. nov 2019

Rakytníkovým sirupom a prechádzkami za každého počasia 😊

oliviakatka
27. nov 2019

Odkedy chodím pravidelne darovať krv, môj imunitny systém je omnoho odolnejší. Nepamätám si, kedy som bola naposledy chorá. Samozrejmosťou je aj každodenný prísun sezónnej zeleniny a ovocia, pohyb na čerstvom vzduchu a psychohygiena 🌱

evamajercak
27. nov 2019

Nám pomáha hliva ústricová, čaje a vitamíny v prírodnej forme.. Alebo sa len tak s čajíkom v ruke zababušíme do deky a vychutnávame si jeden druhého..

beatris0777
27. nov 2019

@marton_popradske Dobrý deň, otuzujem a uzivam vitamin C 1000mg🙂

ax26
27. nov 2019

Vzdy pri prudkych zmenach pocasia uzivam vit.C s echinaceou, pijem bylinkove caje a neodmyslitelnou sucastou je pohyb- beh ❤️

malinovka333
27. nov 2019

teplym cajom, a rakytnikom

mskorica
27. nov 2019

U nas zabera pohyb vonku za akéhokoľvek pocasia. Sice niektori u nas frflu, ked su uz vonku prechadzku si vzdy uzijeme. K tomu samozrejme cajikujeme cely rok aj so svojich malych zasob vlastnorucne zbieranych bylin.

202
27. nov 2019

každy deň sprcha striedanie teplej a studenej vody , prechádzky v prírode s mojím psíkom a detmi , ale to je vlastne počas celého roka 🙂

barborka1984
27. nov 2019

@marton_popradske Ja s manželom sa kúpeme minimálne raz do týždňa v studenej vode, vonku - celoročne. Syn zatiaľ nie - ale keďže nám vždy robí spoločnosť - chodí von za každého počasia, sem tam ho pekne prefúkne.

ivusik29
27. nov 2019

@marton_popradske vtedy hlavne zvysit davku C,B caj s medom a citronom a prechadzky 🙂

jance333
27. nov 2019

Nedam dopustit na vceli pel, bylinkove caje a tento rok skusame aj rakytnik. Zatial super, ak na nas aj nieco liezlo, preslo to velmi rychlo

sloticka
27. nov 2019

Ja momentálne beriem zinok a snažím sa v sprche na konci na striedačku studená/horúca voda 🙂

fkata
27. nov 2019

Med, ovocie a zelenina

jane1989
27. nov 2019

Vela ovocia s obsahom vitamin C

tana_v
27. nov 2019

Ja neposilňujem imunitu len počas takýchto období. V podstate nič výnimočné, len počas roka pohyb, hlavne turistika a prechádzky kade tade (milujem tie lesmi) a veľmi mi pomáha posilňovať imunitu môj priateľ. Čo je jedna z tých x výhod pravidelného pohybu s ním 😝 A každý deň aspoň 2 čaje.

shilou
27. nov 2019

Zazvorovy caj s citronom, este horuci vypit. A horuci matovy caj s mliekom/ to uz pijem ak nieco ma mna lezie/

wenka25
27. nov 2019

@marton_popradske prechadzky, doma casto vetram,chodime plavat,ovocie,zelenina pre deti a ja s muzom ked sa nam zda ze uz na nas nieco ide si dame domacu slivku do caju😝

ja_mi
27. nov 2019

Čaj s medom a citrónom. A vit .C

dracikdrahosko
27. nov 2019

Čo sa mňa a mojej rodiny týka, veľký dôraz kladiem na otužovanie - hlavne na prechádzky vonku za každého počasia - či je mráz, mínusové teploty, dážď alebo vietor. A skutočne to zaberá - malý mi chodí do škôlky len teraz od septembra a veru nie je tak veľmi náchylný na škôlkarske baktérie a choroby. Okrem toho samozrejme zásobujem rodinku kvalitným čerstvým ovocím a zeleninkou priamo zo záhrady starých rodičov a keď to nejde, teda v zimnom období, tak z obchodu. Vždy máme doma niekoľko druhov ovocia naraz, synček má rád takmer všetky druhy tak sezónneho nášho, ako aj južného ovocia, takže o vitamíny máme postarané🙂 A tiež preferujem všetko, čo je bylinkového pôvodu, predovšetkým čajíky, máme ich doma na všetky neduhy, najviac nám chutia len samotné, bez prisladenia medom či cukrom. Aj preto by sme radi vyskúšali Vami ponúkaný prieduškový čajík, tento z rady Mistral sme ešte nemali to šťastie vyskúšať🙂

nikus5
27. nov 2019

@marton_popradske u nás pomáhajú domáce sirupy: zázvorový a tymianový + veľa ovocia
a každý deň lyžica medu

patti8
27. nov 2019

@marton_popradske imunitu posilňujeme zvýšeným vitamínom C, hlavne v citrusoch, chodíme pravidelne von + navštevujeme soľnú jaskyňu

marton_popradske
autorModerátor
27. nov 2019

@bebe30
@megan6
@petrarac blahoželám. Pošlite mi do správy adresu a do predmetu napíšte Prieduškový🙏🙏🙏

bebe30
27. nov 2019

@marton_popradske ďakujem krásne❤️tešíme sa!

89petra89
27. nov 2019

Dodržiavam pitný režim (čistá voda, bylinkový, zelený čaj), jem veľa ovocia a zeleniny, užívam vitamíny, pravidelne vetrám, teplo sa obliekam, pohyb na čerstvom vzduchu.

lucifera
27. nov 2019

Mistral je moja naj znacka...deťom do školy ,a ja už mám za sebou pol litra🤣Moment.majú nádchu takže čaj,vit C a bekomplex😉

denisa2019
27. nov 2019

Teplejšie sa oblečiem a skúšam rôzne čaje.

skolodova
27. nov 2019

Vitamin C, zazvor a domace bylinkove sirupy (moja vlastna vyroba) a bylinkove čaje (nazbierane v lese)

megan6
27. nov 2019

@marton_popradske Ďakujem🍀

gabrzsia
27. nov 2019

Bylinkovým čajom, do práce chodím na bicykli alebo pešo a plávaním.