Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.
Ochladzuje sa a do Popradu má koncom týždňa prísť už sneh a takéto zmeny počasia majú vplyv na našu imunitu. Mitral pre Vás, milé dievčatá, pripravil čajík na Priedušky. Je veľmi vyvážený a veľmi chutný. V tomto čajíku bol najväčší dôraz kladený na lipu. Je to skutočne mimoriadne harmonická zmes. Chcete ju vyhrať? Napíšte nám, ako posilňujete svoju imunitu pri prudkých zmenách počasia. Trom z Vás tento čajík pošleme 🙂 Krásny deň ešte.

Každý deň si dám zo päť bobuliek rakytníka❤️doprajeme si ovocie a zeleninu, dopĺňame vytaminy😍
@marton_popradske
Imunitu posilňujeme tým, že jeme veľa ovocia, prechádzky na čerstvom vzduchu a po večeroch pijeme teplý čajík s citrónom a medom. ☺️👌🍀
@marton_popradske viac ovocia, šípkový čaj, sauna, prechádzky na čerstvom vzduchu🙂
My každé ráno začneme s kolostrom a cez deň si ešte pridáme viť. C, D3. Ale hlavne absolvujeme s ročným synčekom dlhé vychádzky vonku za každého počasia. A poobede si na zahriatie zalejem aj s manželom a starším synom naložený zázvor s medom a citrónom. A samozrejme dôležité je aj športovať,moji chlapi hrajú futbal a ja cvičím taebo.
Hlavne bylinkovymi cajmi, z byliniek, ktoré si sami zbierame. Pijeme ich po celý rok. Dopĺňame medom, cesnakom, citrónom, zázvorom a čerstvým ovocím.
Prírodné antibiotiká: cibuľa, cesnak, zázvor, veľa tekutín
@marton_popradske už predchádzajúcej súťaži som písala,ženy nejak extra neriešime imunitu..nejaké triky..nakoľko našťastie,zatial,nemáme nejaké problémy..ale čo sa prieduskovejo čaju týka..milujem tú typickú chuť tymián+aniz+sladké drievko..mňam,ľúbim ho aj keď nie som chorá.
Ale aj mnohé iné ktoré máte v ponuke 😉
Ovocie, veeeľa ovocia a prechádzky až do nevidím 🙃
Dobrý večer, my to skúšame s prevenciou, teda s ovocím, vitamínom C, D, probiotikami, otužovaním, vychádzkami, varíme si čaje a zavše dáme aj za lyžičku medu.
Veľa vetram v byte, správne sa obliekam na prechádzky a dopĺňam vitamíny, cez deň pijem čaje s medom
Vitaminy a sauna.
Vitamin c, spirulina, ovocie, zelenina, pravidelné prechadzky a viac spanku 🙂 napríklad dnes popoludni 🙂)))))
cibula, cesnak, caj🙂
@marton_popradske prechádzky, čajík teplý, medík sladký, šípky čerstvé a citrón kyslý každý deň do tela si privediem 😉 a pravdaže aj rodinke ❤
šípkový čaj s medom a pobyt na čerstvom vzduchu
pri zmene pocasia asi nijak, len sa inak obleciem, imunitu posilujem az ked citim ze na mna nieco lezie alebo je chripkova epidemia alebo je niekto v nasej rodine chory
@marton_popradske dopĺňam vitamíny nielen v strave ale i v tabletkovej forme, pohyb na čerstvom vzduchu
Ja sa snazim otuzovat a chodit na prechadzky.
No predsa lipovym čajom👍
@marton_popradske dobre vhodne sa obliect a byt co najviac vonku, jest co najviac zeleniny a ovocia a vyhybat sa nakupnym centram 🙂
beriem Ccko, robím si ovocné šťavy a veeľa vetrame🙂
Hlavne C-cko a ovocie, veeeela ovocia a zázvorový čaj s medom a citrónom 😍❤️
Dobrý deň ;) momentálne sa chystám na prieduskovy lebo včera som ochorela ;(
A papáme nielen v lete ale aj teraz v týchto zimných mesiacoch... citrón zázvor pomaranč a mandarínky ;)
@marton_popradske nasadim probiotika, vit. C a zinok, jem vela ovocia a zeleniny a samozrejme prechadzky v prírode🍁❤️
Každý deň si doprajem teplý čaj s medom, veľa ovocia a zeleniny+ vitamíny C, D, magnézium..
Dostatok pohybu, spánok, veľa ovocia a zeleniny jesť a vitamíny k tomu.
vitamínky hlavne C, ovocie, zeleninka nesmie chýbať v jedálničku a čajíky s medíkom🙂
prechádzky po čerstvom vzduchu a plávanie😉
Propolisovou tinkturou 😍
@marton_popradske tinktury z rakytnika a kapucinky

Pijem čaj, ráno, na desiatu, večer. Čaj pijem stále aj keď čaje striedam. Nejem tropické ovocie. Toto je moja ochrana imunity. Chorá bývam 1x za 5 rokov, resp. ešte menej 😀