icon

Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.

marton_popradske
Moderátor
27. nov 2019

Ochladzuje sa a do Popradu má koncom týždňa prísť už sneh a takéto zmeny počasia majú vplyv na našu imunitu. Mitral pre Vás, milé dievčatá, pripravil čajík na Priedušky. Je veľmi vyvážený a veľmi chutný. V tomto čajíku bol najväčší dôraz kladený na lipu. Je to skutočne mimoriadne harmonická zmes. Chcete ju vyhrať? Napíšte nám, ako posilňujete svoju imunitu pri prudkých zmenách počasia. Trom z Vás tento čajík pošleme 🙂 Krásny deň ešte.

Vyhrajte prieduškový čajík Mistral.
abriela
27. nov 2019

Pijem čaj, ráno, na desiatu, večer. Čaj pijem stále aj keď čaje striedam. Nejem tropické ovocie. Toto je moja ochrana imunity. Chorá bývam 1x za 5 rokov, resp. ešte menej 😀

ludka140281
27. nov 2019

Každý deň si dám zo päť bobuliek rakytníka❤️doprajeme si ovocie a zeleninu, dopĺňame vytaminy😍

macca1000
27. nov 2019

@marton_popradske
Imunitu posilňujeme tým, že jeme veľa ovocia, prechádzky na čerstvom vzduchu a po večeroch pijeme teplý čajík s citrónom a medom. ☺️👌🍀

var001
27. nov 2019

@marton_popradske viac ovocia, šípkový čaj, sauna, prechádzky na čerstvom vzduchu🙂

kaffa
27. nov 2019

My každé ráno začneme s kolostrom a cez deň si ešte pridáme viť. C, D3. Ale hlavne absolvujeme s ročným synčekom dlhé vychádzky vonku za každého počasia. A poobede si na zahriatie zalejem aj s manželom a starším synom naložený zázvor s medom a citrónom. A samozrejme dôležité je aj športovať,moji chlapi hrajú futbal a ja cvičím taebo.

danielaj
27. nov 2019

Hlavne bylinkovymi cajmi, z byliniek, ktoré si sami zbierame. Pijeme ich po celý rok. Dopĺňame medom, cesnakom, citrónom, zázvorom a čerstvým ovocím.

dadulkaf
27. nov 2019

Prírodné antibiotiká: cibuľa, cesnak, zázvor, veľa tekutín

onmaria
27. nov 2019

@marton_popradske už predchádzajúcej súťaži som písala,ženy nejak extra neriešime imunitu..nejaké triky..nakoľko našťastie,zatial,nemáme nejaké problémy..ale čo sa prieduskovejo čaju týka..milujem tú typickú chuť tymián+aniz+sladké drievko..mňam,ľúbim ho aj keď nie som chorá.
Ale aj mnohé iné ktoré máte v ponuke 😉

suesue1983
27. nov 2019

Ovocie, veeeľa ovocia a prechádzky až do nevidím 🙃

ivanaks
27. nov 2019

Dobrý večer, my to skúšame s prevenciou, teda s ovocím, vitamínom C, D, probiotikami, otužovaním, vychádzkami, varíme si čaje a zavše dáme aj za lyžičku medu.

efaz
27. nov 2019

Veľa vetram v byte, správne sa obliekam na prechádzky a dopĺňam vitamíny, cez deň pijem čaje s medom

mapa
27. nov 2019

Vitaminy a sauna.

keralas
27. nov 2019

Vitamin c, spirulina, ovocie, zelenina, pravidelné prechadzky a viac spanku 🙂 napríklad dnes popoludni 🙂)))))

ask
27. nov 2019

cibula, cesnak, caj🙂

ozkakn
27. nov 2019

@marton_popradske prechádzky, čajík teplý, medík sladký, šípky čerstvé a citrón kyslý každý deň do tela si privediem 😉 a pravdaže aj rodinke ❤

borievka69
27. nov 2019

šípkový čaj s medom a pobyt na čerstvom vzduchu

skoco
27. nov 2019

pri zmene pocasia asi nijak, len sa inak obleciem, imunitu posilujem az ked citim ze na mna nieco lezie alebo je chripkova epidemia alebo je niekto v nasej rodine chory

sperka
28. nov 2019

@marton_popradske dopĺňam vitamíny nielen v strave ale i v tabletkovej forme, pohyb na čerstvom vzduchu

cukricek12
28. nov 2019

Ja sa snazim otuzovat a chodit na prechadzky.

bea57
28. nov 2019

No predsa lipovym čajom👍

comika
28. nov 2019

@marton_popradske dobre vhodne sa obliect a byt co najviac vonku, jest co najviac zeleniny a ovocia a vyhybat sa nakupnym centram 🙂

sabusik321
28. nov 2019

beriem Ccko, robím si ovocné šťavy a veeľa vetrame🙂

greta22
28. nov 2019

Hlavne C-cko a ovocie, veeeela ovocia a zázvorový čaj s medom a citrónom 😍❤️

cupakabricka
28. nov 2019

Dobrý deň ;) momentálne sa chystám na prieduskovy lebo včera som ochorela ;(
A papáme nielen v lete ale aj teraz v týchto zimných mesiacoch... citrón zázvor pomaranč a mandarínky ;)

because
28. nov 2019

@marton_popradske nasadim probiotika, vit. C a zinok, jem vela ovocia a zeleniny a samozrejme prechadzky v prírode🍁❤️

pooppy142
28. nov 2019

Každý deň si doprajem teplý čaj s medom, veľa ovocia a zeleniny+ vitamíny C, D, magnézium..

henuskah
28. nov 2019

Dostatok pohybu, spánok, veľa ovocia a zeleniny jesť a vitamíny k tomu.

jahodka30
28. nov 2019

vitamínky hlavne C, ovocie, zeleninka nesmie chýbať v jedálničku a čajíky s medíkom🙂
prechádzky po čerstvom vzduchu a plávanie😉

babulkaa
28. nov 2019

Propolisovou tinkturou 😍

zzuzulaf
28. nov 2019

@marton_popradske tinktury z rakytnika a kapucinky