icon

Vyhrajte vitamínovú bombu

marton_popradske
Moderátor
26. nov 2019

Milé dievčatá, zmeny počasia súvisia aj s našou imunitou a jej silou. Je obdobie nachladnutí. Von je veľmi premenlivé počasie a čajík NACHLADNUTIE je ideálnym partnerom presne do takého obdobia. Táto veľmi harmonická zmes obsahuje okrem zázvoru aj vitamínovú bombu a to vysoké percento šípok. Chcete ju vyhrať? Dajte nám vedieť, ako svoju imunitu posilňujete vy. Trom z vás tento čajík pošleme a pribalíme čajík pre Vašu ratolesť☺️🙏♥️

Vyhrajte vitamínovú bombu
petronela10149
26. nov 2019

kazdy den prechadzka, za kazdeho pocasia 🙂, a bylinkove cajiky, bylinky prisposobujem vzdy veku deti...ale lubia aj ovocne, tie maju na pitny rezim...okrem toho miluju, ale fakt, cistu vodu...nasa 3rocna si pyta pit stylom...prosim si cistu vodicku,ale zimnu,zimnu 😀... snazime sa aby mali kazdy den ovocie...rozne druhy,ale popravde u nas musia byt jablka, mandarinky alebo pomarance, citrony...teraz u nas fici kysla kapusta, taka zo sudka rovno na tanierik...a cesnak...lubia nesmierne chlieb s medom a na tenke platky na tom cesnak nakrajany...v podstate fakt bezne veci...

evia13
26. nov 2019

My si zvykneme do pohára nakrájať cibuľu, cesnak a zázvor a zalejeme to medom. To si potom dávame po lyžičkách. V poslednom čase ešte zvykne manžel pridať aj kurkumu. Je to ozaj vitamínová bomba. Poriadne vetráme a chodíme na prechádzky.

sperka
26. nov 2019

@marton_popradske pohyb na čerstvom vzduchu a pestrá vyvážená strava, veľa kyslej kapusty, cesnaku a do čaju medík, v zime i varené vínko .

poleva
26. nov 2019

dobrý den ja mám autoimunitné ochorenie, / takže imunitu si nemôžem zvyšovať / ale napíšem za detičky, sú aktívni futbalisti, takže za nás pobyt vonku za každého počasia , okrem dažďa a silného vetra..Jedia veľa zeleninky a ovocia...Ale ako najväčší bonus považujem, že aj v tomto počasí sú stále von, kedže futbal hrajú stále vonku, od tej 16.hod...Ak nemajú futbal, rýchlo napíšu úlohy a opäť vonku, kde hrajú florbal 🙂 Klop klop ako drobci boli veľa chorí, dnes sú školáci a my nevieme čo sú to ATB...Jeden synček má nábeh na astmu od narodenia, ale vidím zlepšenie každým rokom 🙂 ...

evamajercak
26. nov 2019

Nám pomáha hlica ústricová, ovocie, zelenina, pohyb na slnku (prirodzený zdroj vit.D). Tento čajík sme ešte neskúšali, potešil by..

marpado
26. nov 2019

Na zlepsenie imunity pouzivam zazvor citron a med kazdy den samozrejme pobyt vonku k tomu neodmyslitelne patri spojeny s pohybom je to rodinny ritual kazdy svojim tempom 😉

derdia
26. nov 2019

Imunitu si zvysujeme podavanim vitaminu D, otuzovanim a nie velmi hrubym obliekanim,ked ideme von...a taktie ovocim😊

mini81
26. nov 2019

Jeme kyslú kapustu, pijeme bylinkové čaje a otuzujeme sa.

orionqa
26. nov 2019

vitamin C, pravidelne prechadzky vonku na vzduchu a otuzovanie

ivankaberrynka
26. nov 2019

My sme práve všetci chorí. Imunitu sa snažíme posilňovať ovocím, zeleninou, domácim medom, otužovaním, občas aj vitaminovymi doplnkami. No tá škôlka akoby mala čarovný prútik a vždy tú našu staršiu dcérku začaruje nejakou chorôbkou 😑

lucymaud
26. nov 2019

Snazim sa celkovi zdravo jest.. strukoviny.. zeleninu..ovocie...ryby..otužovanie.. pitie sipkoveho caju.. a na imunitu mi velmi pomohla skvela melasa...

lucymaud
26. nov 2019

@lucymaud uzivam este vitamin C..

mikusko
26. nov 2019

@marton_popradske brusnice sú veľmi dobre,chutne a zdravé,mi ich doma chrumkame hlavne večer pri telke,nasypem do misky a hotovo,zobrazme ich veľmi často,ja hlavne pre(zdravotné problémy)❤️

mikusko
26. nov 2019

@marton_popradske takze mi sa liečime hlavne ovocím,vitaminmi a fičime na čajoch hlavne zázvor a citrón,všelikde bylinkove(materina dúška,šalvia )❤️

ikabu
26. nov 2019

U nás je to veľa ovocia a potom čaj s medom a citrónom a raz za čas aj teplé mlieko s medom 🙂

livizi
26. nov 2019

Prechádzky na čerstvom vzduchu denno denne v akomkoľvek počasí v kombinácii s teplým čajom v termoske môže len a len prospieť telu aj duši. K tomu pravidelný prísun vitamínov v podobe ovocia a zeleniny, aby sme sa cítili fit. A takto na jeseň či v zime si doprajeme bazen s wellnessom a otužovanim 🙂

marton_popradske
autorModerátor
26. nov 2019

@vinejka6
@lucik194
@lpolak blahoželáme k výhru čajíka. Napíšte mi do správy Vašu adresu a do predmetu napíšte: Nachladnutie.

attenna
26. nov 2019

@marton_popradske vitaminy C+D od jesene do jari, pohyb na cerstvom vzduchu, pre skolkarku imunoglukan 🙂

tatianka0000
26. nov 2019

Zdrava strava , ovocie, zelenina

zuzcana
26. nov 2019

Cvičíme, snažíme sa byť veľa na čerstvom vzduchu, užívame vitamín C, a snažím sa nerozculovat sa🙂

lucik194
26. nov 2019

@marton_popradske dakujeeeem 😘

lulu0123
26. nov 2019

Zdrava strava a pravidelny pohyb

jachin
26. nov 2019

Máme domáce jablká, do čaju citrón, prechádzky so psom za každého počasia

najk
26. nov 2019

Vela cajikov, rakytnikovy olej, teraz som si kupila aj olej z oregana a chcem vyskusat ten, dalej skusam kolostrum a samozrejme vela ovocia a zeleniny. Uvidime ako to dopadne tuto zimu. Minulu som zial bola chora kazdy mesiac :( Syn zacal chodi to skolky a doniesol snad kazdu bakteriu, ktora sa tam vyskytla :D

mich99
26. nov 2019

veľa pohybu, zdravej stravy, vitamínu C a otužovanie sa, hlavne v saune 🙂

teletubbies
26. nov 2019

Uzivanie kozieho kolostra

megan6
26. nov 2019

@marton_popradske ja nedám dopustiť na rakytník.