Vyhrajte vitamínovú bombu
Milé dievčatá, zmeny počasia súvisia aj s našou imunitou a jej silou. Je obdobie nachladnutí. Von je veľmi premenlivé počasie a čajík NACHLADNUTIE je ideálnym partnerom presne do takého obdobia. Táto veľmi harmonická zmes obsahuje okrem zázvoru aj vitamínovú bombu a to vysoké percento šípok. Chcete ju vyhrať? Dajte nám vedieť, ako svoju imunitu posilňujete vy. Trom z vás tento čajík pošleme a pribalíme čajík pre Vašu ratolesť☺️🙏♥️

My si zvykneme do pohára nakrájať cibuľu, cesnak a zázvor a zalejeme to medom. To si potom dávame po lyžičkách. V poslednom čase ešte zvykne manžel pridať aj kurkumu. Je to ozaj vitamínová bomba. Poriadne vetráme a chodíme na prechádzky.
@marton_popradske pohyb na čerstvom vzduchu a pestrá vyvážená strava, veľa kyslej kapusty, cesnaku a do čaju medík, v zime i varené vínko .
dobrý den ja mám autoimunitné ochorenie, / takže imunitu si nemôžem zvyšovať / ale napíšem za detičky, sú aktívni futbalisti, takže za nás pobyt vonku za každého počasia , okrem dažďa a silného vetra..Jedia veľa zeleninky a ovocia...Ale ako najväčší bonus považujem, že aj v tomto počasí sú stále von, kedže futbal hrajú stále vonku, od tej 16.hod...Ak nemajú futbal, rýchlo napíšu úlohy a opäť vonku, kde hrajú florbal 🙂 Klop klop ako drobci boli veľa chorí, dnes sú školáci a my nevieme čo sú to ATB...Jeden synček má nábeh na astmu od narodenia, ale vidím zlepšenie každým rokom 🙂 ...
Nám pomáha hlica ústricová, ovocie, zelenina, pohyb na slnku (prirodzený zdroj vit.D). Tento čajík sme ešte neskúšali, potešil by..
Na zlepsenie imunity pouzivam zazvor citron a med kazdy den samozrejme pobyt vonku k tomu neodmyslitelne patri spojeny s pohybom je to rodinny ritual kazdy svojim tempom 😉
Imunitu si zvysujeme podavanim vitaminu D, otuzovanim a nie velmi hrubym obliekanim,ked ideme von...a taktie ovocim😊
Jeme kyslú kapustu, pijeme bylinkové čaje a otuzujeme sa.
vitamin C, pravidelne prechadzky vonku na vzduchu a otuzovanie
My sme práve všetci chorí. Imunitu sa snažíme posilňovať ovocím, zeleninou, domácim medom, otužovaním, občas aj vitaminovymi doplnkami. No tá škôlka akoby mala čarovný prútik a vždy tú našu staršiu dcérku začaruje nejakou chorôbkou 😑
Snazim sa celkovi zdravo jest.. strukoviny.. zeleninu..ovocie...ryby..otužovanie.. pitie sipkoveho caju.. a na imunitu mi velmi pomohla skvela melasa...
@marton_popradske brusnice sú veľmi dobre,chutne a zdravé,mi ich doma chrumkame hlavne večer pri telke,nasypem do misky a hotovo,zobrazme ich veľmi často,ja hlavne pre(zdravotné problémy)❤️
@marton_popradske takze mi sa liečime hlavne ovocím,vitaminmi a fičime na čajoch hlavne zázvor a citrón,všelikde bylinkove(materina dúška,šalvia )❤️
U nás je to veľa ovocia a potom čaj s medom a citrónom a raz za čas aj teplé mlieko s medom 🙂
Prechádzky na čerstvom vzduchu denno denne v akomkoľvek počasí v kombinácii s teplým čajom v termoske môže len a len prospieť telu aj duši. K tomu pravidelný prísun vitamínov v podobe ovocia a zeleniny, aby sme sa cítili fit. A takto na jeseň či v zime si doprajeme bazen s wellnessom a otužovanim 🙂
@marton_popradske vitaminy C+D od jesene do jari, pohyb na cerstvom vzduchu, pre skolkarku imunoglukan 🙂
Zdrava strava , ovocie, zelenina
Cvičíme, snažíme sa byť veľa na čerstvom vzduchu, užívame vitamín C, a snažím sa nerozculovat sa🙂
@marton_popradske dakujeeeem 😘
Zdrava strava a pravidelny pohyb
Máme domáce jablká, do čaju citrón, prechádzky so psom za každého počasia
Vela cajikov, rakytnikovy olej, teraz som si kupila aj olej z oregana a chcem vyskusat ten, dalej skusam kolostrum a samozrejme vela ovocia a zeleniny. Uvidime ako to dopadne tuto zimu. Minulu som zial bola chora kazdy mesiac :( Syn zacal chodi to skolky a doniesol snad kazdu bakteriu, ktora sa tam vyskytla :D
veľa pohybu, zdravej stravy, vitamínu C a otužovanie sa, hlavne v saune 🙂
Uzivanie kozieho kolostra
@marton_popradske ja nedám dopustiť na rakytník.

kazdy den prechadzka, za kazdeho pocasia 🙂, a bylinkove cajiky, bylinky prisposobujem vzdy veku deti...ale lubia aj ovocne, tie maju na pitny rezim...okrem toho miluju, ale fakt, cistu vodu...nasa 3rocna si pyta pit stylom...prosim si cistu vodicku,ale zimnu,zimnu 😀... snazime sa aby mali kazdy den ovocie...rozne druhy,ale popravde u nas musia byt jablka, mandarinky alebo pomarance, citrony...teraz u nas fici kysla kapusta, taka zo sudka rovno na tanierik...a cesnak...lubia nesmierne chlieb s medom a na tenke platky na tom cesnak nakrajany...v podstate fakt bezne veci...