Zbierate šípky?
Chodíte na šípky milé dievčatá? Lebo ja s frajerkou pravidelne. Každopádne ak ste aj nenazbierali, máme pre Vás úžasný čajík NACHLADNUTIE. V Poprade od rána leje a niečo na mňa lezie. Tento čajík je tou najideálnejšou voľbou. Už ste ho ochutnali? V kombinácii spomínaných šípok so zázvorom tvorí naozaj zázračnú zmes. Krásny deň 🙂
Zatiaľ sme ešte nevyskúšali, ale šípky zbierame, vždy ideme na prechádzku a spojíme príjemné s užitočným a potom celú jeseň a zimu pijeme šípkový čajík s medom - celá rodina
Tento rok som zo zozbieranych sipok spravila lekvar, je vyborny 😉 a tento cajik som veru este nevyskusala
Sipky zbierame a robievam caj aj z cerstveho zazvoru robievam caj,ale pohromade spolu som to este neskusala,kedze rada skusam nove veci,tak vyskusam...
Áno, zbierame na čaj, je to super aktivita v prírode na čerstvom vzduchu. Máme radi aj šípkový lekvár, ale priznám sa, že ten kupujem hotový.
Tento musím ochutnať! Šípky zbierame, len na mňa je čistý šípkový čaj dosť chuťovo kyslý... vždy tam musím niečo primiešať na vyváženie

@marton_popradske
Áno, šípky zbierame, sú dobré na imunitu, obsahujú vitamín C a čajík z nich je veľmi chutný, či už samotný alebo s citrónom alebo medom. 🙂 Tento od Mistralu sme zatiaľ ešte neskúšali.